Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1176

Tema: 39+ (Klub Q10) II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

uh...preostaje mi samo čekati....i čekati....

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    uh...preostaje mi samo čekati....i čekati....
    bubice pratimo se, mozda se i sretnemo ovaj put.
    Vezano za andol i heparin ja sam odradila nalaze i nisu nista posebno zabrinjavajuci ali sam evo od proslog neuspjeha na andolu a razmatramo i mogucnost uzimanja heparina. Iako sam iscitavajuci i od par gin. upucenih u tematiku cula da su misljenja podjeljena oko heparina i njegovog utjecaja na implataciju.
    Ali evo i malo statistike. Blizu 38. godine sam, amh 1.45, fsh skocio od nove godine na 10.7 prije je uvijek bio oko 9. 5 stimuliranih i 3 prirodnjaka, 4 transfera.
    Statisticki gledano da mi pogodimo stimulaciju i uhvatimo tu jednu "dobru" j.s. ako uopce tako nesto postoji i sgram bude ok, ja bi trebala jos bar 10 postupaka odraditi minimalno. Ali evo nekako si zbrajam pa si mislim da imam jos toliko vremena iako sam jelte zena u godina rekli bi neki
    Posljednje uređivanje od pak : 25.10.2014. at 23:10

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    bubice pratimo se, mozda se i sretnemo ovaj put.
    Vezano za andol i heparin ja sam odradila nalaze i nisu nista posebno zabrinjavajuci ali sam evo od proslog neuspjeha na andolu a razmatramo i mogucnost uzimanja heparina. Iako sam iscitavajuci i od par gin. upucenih u tematiku cula da su misljenja podjeljena oko heparina i njegovog utjecaja na implataciju.
    Ali evo i malo statistike. Blizu 38. godine sam, amh 1.45, fsh skocio od nove godine na 10.7 prije je uvijek bio oko 9. 5 stimuliranih i 3 prirodnjaka, 4 transfera.
    Statisticki gledano da mi pogodimo stimulaciju i uhvatimo tu jednu "dobru" j.s. ako uopce tako nesto postoji i sgram bude ok, ja bi trebala jos bar 10 postupaka odraditi minimalno. Ali evo nekako si zbrajam pa si mislim da imam jos toliko vremena iako sam jelte zena u godina rekli bi neki
    Pak

koja je jedinica uz tvoju vrijednost amh od 1,45?

Kakav si protokol imala u Rijeci zadnji put? Kako si reagirala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •