Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: beba 5 mj- ne okreće se niti nalazi stopala

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno beba 5 mj- ne okreće se niti nalazi stopala

Pozdrav! Sin mi ima sada 5 mj i nije se okrenuo niti ne nalazi stopala. Lijepo se drži na rukicama kada ga stavim na trbuh i visoko diže glavu ali nikako da se okrene. Kada je na leđima također ništa, kao da će krenuti na bok i tu stane. Noge ne doživljava. E sad, problem je što smo u inozemstvu trenutno i ovdje te opća praksa uputi pedijatru, a ja njima nikako ne vjerujem, jer je komentar bio samo kako je mali "čvrst". Brine me to što je frendica pitala pedijatricu u Hrvatskoj koja joj je rekla da bi nas poslala na pretrage jer se vjerojatno radi o hipertonusu. Molim vas za pomoć, je li netko imao iskustava s time? Trebam li inzistirati da nas upute pedijatru?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj demorea prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Sin mi ima sada 5 mj i nije se okrenuo niti ne nalazi stopala. Lijepo se drži na rukicama kada ga stavim na trbuh i visoko diže glavu ali nikako da se okrene. Kada je na leđima također ništa, kao da će krenuti na bok i tu stane. Noge ne doživljava. E sad, problem je što smo u inozemstvu trenutno i ovdje te opća praksa uputi pedijatru, a ja njima nikako ne vjerujem, jer je komentar bio samo kako je mali "čvrst". Brine me to što je frendica pitala pedijatricu u Hrvatskoj koja joj je rekla da bi nas poslala na pretrage jer se vjerojatno radi o hipertonusu. Molim vas za pomoć, je li netko imao iskustava s time? Trebam li inzistirati da nas upute pedijatru?
    Draga Demorea,
    nama je nedavno dijagnosticiran distoni sindrom, po onom što pišeš, rekla bih da bi bilo dobro da odeš pedijatru. Ako ima hipertonus (ili miks hipo-hiper), dobit će vježbce i tako prevenirati kasnije probleme u motorici. I nama su rekli da je "čvrst" i da moramo fizijatru, zvučalo mi je potpuno bezveze dok nisam shvatila da čvrsto znači prekruto... Odluči, ali ja bih svakako otišla Pozdrav, S.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako ikako možeš idite na pregled kod fizijatra. Ako je sve u redu smirit će te pa se nećeš brinuti. A ako i ima neki problemčić dobit ćete vježbe pa ćete to početi rješavati. Bolje prije nego kasnije. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva. Nemam sad vremena pisati detalje. Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •