Prebacite me ako već postoji ova temaZanima me da li je neka od cura imala slično iskustvo...Pred 6 tjedana sam imala kiretažu vakuumom uslijed spontanog pobačaja, bebici je prestalo srce kucati u devetom tjednu trudnoće
Nakon toga redoviti pregled, sve super fizički, pred nekih deset dana sam radila test da provjerim da li još imam hormona u organizmu i negativan. Jučer mi vrag ne da mira i napravim opet test i pozitivan je! I drugi isto, veli da sam trudna nekih 2-3 tjedna... Imali smo nezaštićene odnose cijelo vrijeme jer mi je doktorica savjetovala da odmah krenemo na drugo, čisto iz razloga jer sam fizički super, mladi smo, bla, bla... Ali ovo me malo ostavilo u šoku jučer! Uspaničena sam do kraja, a tek idući tjedan imam pregled, pa me zanima da li je moguće pratiti nekako da li sve OK napreduje, vađenje bete možda? I da li će mi se ova trudnoća smatrati rizičnom? Da li bi trebala mirovati? Jer radim dosta aktivan i stresan posao (u vrtiću, gdje ćeš više stresa,haha...) i imam dečka od 2 godine i sedam mjeseci pa mi stroga mirovanja i nisu jako moguća
![]()
Hvala![]()

Zanima me da li je neka od cura imala slično iskustvo...Pred 6 tjedana sam imala kiretažu vakuumom uslijed spontanog pobačaja, bebici je prestalo srce kucati u devetom tjednu trudnoće
Nakon toga redoviti pregled, sve super fizički, pred nekih deset dana sam radila test da provjerim da li još imam hormona u organizmu i negativan. Jučer mi vrag ne da mira i napravim opet test i pozitivan je! I drugi isto, veli da sam trudna nekih 2-3 tjedna... Imali smo nezaštićene odnose cijelo vrijeme jer mi je doktorica savjetovala da odmah krenemo na drugo, čisto iz razloga jer sam fizički super, mladi smo, bla, bla... Ali ovo me malo ostavilo u šoku jučer! Uspaničena sam do kraja, a tek idući tjedan imam pregled, pa me zanima da li je moguće pratiti nekako da li sve OK napreduje, vađenje bete možda? I da li će mi se ova trudnoća smatrati rizičnom? Da li bi trebala mirovati? Jer radim dosta aktivan i stresan posao (u vrtiću, gdje ćeš više stresa,haha...) i imam dečka od 2 godine i sedam mjeseci pa mi stroga mirovanja i nisu jako moguća
Odgovori s citatom
Sa L sam imala savršenu trudnoću, prva dva mjeseca skoro nisam ni znala da sam trudna, a kasniije sve po špagi
Ginica mi je nakon spontanog rekla da sam super i da mi je tijelo potpuno kao novo...A kako si se nosila sa strahom na početku? Mislim, naravno da ga ima, ali sa sinom sam bila toliko bezbrižna da bi se sad najrađe ispljuskala kad se sjetim toga razdoblja
Vidjet ćemo, javit ću vam sve što mi ginica kaže
Kad sam bila trudna sa L, sve je bilo super, imala sam jedino dosta nizak tlak pa sam se dva puta srušila ali sve ostalo je bilo savršeno, jedino je porod bio živa muka, ali tko je to mogao znati