Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: torta na kat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ja stavim obično brašno. I u mome receptu je 250 g šećera, ali ja to uvijek smanjim. I bude dobro.
    Što je tebi obično brašno?

  2. #2
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,297

    Početno

    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Što je tebi obično brašno?
    Najobičnije bijelo glatko brašno tip 550. Sva ostala brašna imaju još koji pridjev koji ih opisuje Ako u receptu nije posebno naglašena vrsta brašna, koristi se ovo brašno. Tj, kad piše brašno, misli se na bijelo glatko brašno tip 550. kuharski žargon.
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...CJXXNe2TpZ5tHg
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 25.10.2014. at 00:32

  3. #3
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Najobičnije bijelo glatko brašno tip 550. Sva ostala brašna imaju još koji pridjev koji ih opisuje Ako u receptu nije posebno naglašena vrsta brašna, koristi se ovo brašno. Tj, kad piše brašno, misli se na bijelo glatko brašno tip 550. kuharski žargon.
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...CJXXNe2TpZ5tHg
    Hvala.
    A meni negdje u glavi stoji da je oštro za kolače.

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala.
    A meni negdje u glavi stoji da je oštro za kolače.
    Je, za pite i vučena tijesta.

    Nije za biskvite i dizana tijesta.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •