Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Da, morati cu to nekako saznati jer imamo velikih problema s odvajanjem i na psiholoskim smo radionicama na kojima je medju ostalim i to uoceno kao veliki problem tako da ne dolazi u obzir da je ostavljam samu u bolnici. Ako necu moci u klaicevoj ostati moram traziti drugu bolnicu.
Nismo jos termin dobili.
Moj sin je operirao mandule u Vinogradskoj prije 5 godina, tada nije bilo teoretske šanse da roditelj bude s djetetom tamo, osim u vrijeme posjeta. Nije čak ni fizički bilo mjesta za roditelja u sobi. Govorim o orl odjelu, ne o pedijatriji.
Iako nije imao osobitih problema s odvajanjem, taj jedan dan i jedna noć u bolnici su ga jako frustrirali, naročito zbog operacije i bolova i svega što uz to ide. Oporavio se dobro, ali poslije mi je bilo žao što nisam inzistirala da idemo negdje gdje ne bi morao biti sam. Imao je 4,5 godine. Prema tome, ako vi imate problema zbog odvajanja i znate za to, biraj bolnicu po tome gdje možeš biti s djetetom.
Koliko sam pratila slične teme po forumu, boravak s djetetom moguć je na Sv. Duhu i na Rebru (za Rebro nisam sigurna, neka me ispravi netko tko bolje zna).