Stranica 5 od 22 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nivesa, bas mi je zao. Odmori sada. Isto, ako ste muz i ti u mogucnosti, da mozda odete negdje na odmor, da se opustis i oporavis. Ili barem da odete u neke toplice. Kazu da su Daruvarske dobre, ako zelis da ti stomak naraste i to ne radi debljine xoxo

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jesu i ja cula tako da su zene nekad dolazile ovamo rjesavat probleme s neplodnoscu ili tako nesto..

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vam javim....izdrzala sam do cekaone. Iako sam od kad sam se digla imala bolove. Bas kao trudove. I onda su postali sve jaci i sve cesci. U cekaoni sam mm rekla odi po dr ja vise nemogu ! Odma su se ustrcali jer sam pocela krvarit ko da me je netko zaklao. Odem pisat i dva ogromna komada ispadnu . Nakon toga krv u neogranicenim kolicinama. Kad su me uveli u tu sobu i skinem gace a uloskom a iz uloska kapa po podu po meni. Iz mene je curilo ko iz pipe . Kad sam legla na stol su me obriasali jer sam sva bila krvava zajedno sa cjelim podom i stolom. I dode dr i veli o pa ti stvarno jako krvaris! Ajmo anestezija i za pol sata sam bila u svojoj sobi budna. Bar me je prestalo tako jako boljeti.
    Zao mi je, probaj odmoriti i obavezno trazi svog doktora da ti prepise zeljezo, to je jako puno krvi kaj si izgubila.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

nivesa drži se draga, svima si nam u mislima! Sad samo misli na sebe da se dobro oporaviš. Grlim te!

A meni se nekaj zgodno dogodilo: prvo sam u 7 tjedana dobila 3 kg i uspaničarila se koliko bum dobila do kraja, ako nastavim tim tempom pa u 2 sljedeća tjedna izgubila 2,5kg, što definitivno pripisujem mučninama koje su mi totalna novost u T i onom bljak osjećaju konstantno u ustima, zbog kojeg mi ni jedna hrana nema okus! I onak sam startala s viškom kg pa mi je ovo super, a ni dr ne brine.
    ivekica sorry, nisam ti čestitala pa evo sad

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nivesa drži nam se, odmaraj, spavaj, vrati snagu

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Nivesa, u mislima sam s tobom! Nek ti Bog da snage da prebrodis ovu nedaću!!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala na listi, nadam se da sve sto prije idemo odavde, na neke veselije podforume Nivesa, zao mi je zbog svega sto prolazis, drzi se..

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

žao mi je Nivesa... drži se

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje evo da se i ja malo javim...
    Citam Vas svaki dan(onako stidljivo na poslu) , imam osjecaj kao da vas sve u neku ruku i poznajem...
    I ja i MM smo trudilice, i nadamo se da cemo uspjeti nekako prirodnim putem...ako ne uvijek ima drugo rjesenje. Ja sam za sada npravila normalan ginekoloski pregled prosli mjesec, vidjela se lijepa ovulacija, pap test je bio uredan. Uglavnom do NG bi trebala muzeka poslati na pregled.
    Za sada ne mjerim ni bazalnu temperaturu, niti pratimo sluz, nista, nekako sam rekla da zelim probati bez opterecenja pa kako bude.
    Sorry kaj ovak upadam ko sa Marsa, ali doslo mi da se druzim malo s Vama...Pozdrav svima jos jednom

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dobro dosla ivchice30! Najpametnije ti je nista ne mjeriti. Samo tako nastavi i puno se sexaj, bebica ce doci kad tad. Koji ti je dc danas?

Eto, sad se svima javljam da sam se nakon 48 sati tugovanja napokon okupala... lipo sam narezala limete i stavila u kadu, par kapi lavandinog ulja, popila caj od ruze i dumbira i sad sam ko nova. Spremna na nove pobjede.
    Tim povodom pozivam sve zene koje su u prvoj polovini ciklusa, da se lijepo napiju sa mnom.
    Prilazem recept za moj omiljen koktel blue hawaian?
    1dcl soka od ananasa.
    10ml ruma
    10ml blue curacao likera
    1dlc jogurta od kokosa ili kokosovog mlijeka iz konerve
    malo leda
    sve zmuckati i popiti!
    zivjeli!

za zene koje su u drugoj polovini ciklusa imam virgin mojito:, taj je bezalkoholni:
    zlicicu smedjeg secera pomijesate sa par svijezih listova mente
    dodate malo soka od jabuke i promijesate
    nakon sto ste sve dobro zmjesale, dodate jos soka od jabuke i cijedenog soka od limete
    dekorirate casu sa limetom i sve to lijep popijete xoxo

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Uh uh ovo mi se sviđa... s obzirom da sam ja sad završila kuru antibiotika. smješat ću si ovaj alkoholni

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ludnica prvotno napisa Vidi poruku
    Uh uh ovo mi se sviđa... s obzirom da sam ja sad završila kuru antibiotika. smješat ću si ovaj alkoholni
    Odlicno, obavezno ubaci jogurt od kokosa, tako da odmah tutnes i probiotike

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hahaha Yummi ti si meni zakon, ja u Italiji zivim i svaku vecer kad dodjem sa posla si popijem jedan finio Prosecco, to me nekako opusti... Kazu nije dobro, a ja nevidim razloga zasto ne...

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Da i btw. danas mi je 13 dc, kaze moj ovulacijski kalendar da je danas BOOM BOOM night, pa cemo se veceras baciti na posao, pa opet sutra ujutro i tak dalje...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha Yummi ti si meni zakon, ja u Italiji zivim i svaku vecer kad dodjem sa posla si popijem jedan finio Prosecco, to me nekako opusti... Kazu nije dobro, a ja nevidim razloga zasto ne...
    Uuuuu...Italia, amore mio! Vidim da cemo se nas dvije dobro slagati. Bas volim prosecco...nisam ga vec dugo pila. Ja sam ti na hladnijem dijelu planete- Sjeverna Irska xoxo

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Uuuuu...Italia, amore mio! Vidim da cemo se nas dvije dobro slagati. Bas volim prosecco...nisam ga vec dugo pila. Ja sam ti na hladnijem dijelu planete- Sjeverna Irska xoxo
    A jos da ti kazem da zivim u gradu zaljubljenihi da sam nasla svog Romea!!! hahaha... Oduvijek sam zeljela otici u Irsku, zamisljam ju savrsenom... Naravno da cemo se dobro slagati,ako zelis poslajem ti malo prosecca DHL-om, a ti meni Guiness moj muz ga obozava!!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tim povodom pozivam sve zene koje su u prvoj polovini ciklusa, da se lijepo napiju sa mnom.
    Prilazem recept za moj omiljen koktel blue hawaian?
    1dcl soka od ananasa.
    10ml ruma
    10ml blue curacao likera
    1dlc jogurta od kokosa ili kokosovog mlijeka iz konerve
    malo leda
    sve zmuckati i popiti!
    zivjeli!
    Moj omiljeni ljetni koktel, samo šta u njega ide liker od kokosa, a ne mlijeko (za dupli alkohol)
    Svako par dana za rješavanje stresa proveli bi večer na balkonu gledajući more i pijuckajući ga

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Koktel je ludilo
    Sram me priznati, ali kako sam uzimala neke tablete uz koje nisam mogla alkohol, a koje sam prestala uzimati zbog planiranja trudnoće, nakon usrane biokemijske, prvo što sam napravila nakon plakanja, NAPILA SE s frendicama

Glupost, al bilo mi je lakše se opustiti od grča u kojem sam bila danima..

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

hehehe može može!!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da i btw. danas mi je 13 dc, kaze moj ovulacijski kalendar da je danas BOOM BOOM night, pa cemo se veceras baciti na posao, pa opet sutra ujutro i tak dalje...
    Ooooooo! Vidim ja da je dobro da sam podijelila recept za koktel. Taman je vrijeme za zurku veceras! Zelim ti puno srece i uspijeha. Moj savijet je da to dobro pokrijes i zakaparis. Tinejderice cak i uz kontracepciju ostaju trudne jer se sexaju ko zecice. Trebamo se ugledati na njih!
    Muz i ja smo svaki drugi dan isli u akciju, ali nema vise postede. Cim prestane krvarenje ima da svaki dan hopa-cupa!

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Koktel je ludilo
    Sram me priznati, ali kako sam uzimala neke tablete uz koje nisam mogla alkohol, a koje sam prestala uzimati zbog planiranja trudnoće, nakon usrane biokemijske, prvo što sam napravila nakon plakanja, NAPILA SE s frendicama

Slažem se LadyB točno to i meni treba. Imamo sad neki haloween parti na kojem se planiram OPUSTITI (hmhmhm)

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Koktel je ludilo

Ma sto se sramis? Trebala bi se sramiti da se nisi napila. Prvo sto napravim nakon svake biokemijske je konzumacija alkohola! Hehe! Jednom kad posteno zatrudnis, zaboravi alkohol, onda jos kad dojis, isto tako. Brate mili, kcer sam dojila godinu i pol+ 14 tjedan trudnoce, pa si ti racunaj koje je to odricanje

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja imam kombinaciju godišnjica +halloween + ovulacija= pa da sad niš ne ispadne bila bi tragedija

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Moj omiljeni ljetni koktel, samo šta u njega ide liker od kokosa, a ne mlijeko (za dupli alkohol)
    Svako par dana za rješavanje stresa proveli bi večer na balkonu gledajući more i pijuckajući ga
    Ma sto god ti odgovara, draga moja. Ja ne stavljam kokos liker jer mi uz blue curacao i rum bude previse alkohola onda. Eto, sad imamo dva recepta. Tko se zeli vise napiti, moze tvoj slijediti, a tko voli umjereno, moze moj. Tako da pokrijemo sve ukuse

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma sto se sramis? Trebala bi se sramiti da se nisi napila. Prvo sto napravim nakon svake biokemijske je konzumacija alkohola! Hehe! Jednom kad posteno zatrudnis, zaboravi alkohol, onda jos kad dojis, isto tako. Brate mili, kcer sam dojila godinu i pol+ 14 tjedan trudnoce, pa si ti racunaj koje je to odricanje
    Pa kad to tako posložiš mislim da ću pit i veceras

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ja imam par dobrih frendica koje su zacele svoju djecu tako sto su sa svojim muzevima/deckima partijale, zapile se i dosle doma i kako to vec biva bacile se na posao... i naravno ostale su trudne...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

a ovako i izgleda ovo predivno pice:
    https://www.google.co.uk/search?q=bl...2F%3B466%3B700

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ja imam par dobrih frendica koje su zacele svoju djecu tako sto su sa svojim muzevima/deckima partijale, zapile se i dosle doma i kako to vec biva bacile se na posao... i naravno ostale su trudne...
    eh da, to je i moj plan ovaj put

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

eto! moja frendica je bila pijana, na piluli i ostala trudna...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

što je najgore, ne znam koliko to govori o meni i mom društvu, al sve moje frendice su djecu napravile fino rečeno NEtrijezne

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

eto! moja frendica je bila pijana, na piluli i ostala trudna...
    Znači subota je moj dan... taman počinje ovulacija hehehehe

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Slažem se LadyB točno to i meni treba. Imamo sad neki haloween parti na kojem se planiram OPUSTITI (hmhmhm)
    Tako je! Dress code za odbrajavalice: suknja mora biti 30cm iznad koljena, a muz sa hlacama koje stalno spadanju

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

...moja mama je bila pijana i u najneplodnijem danu i eto mene... Nema pravila, mislim da zaista treba sve prepustiti u Bozije ruke(naravno ako nema ostalih cimbenika koji ne odgovaraju), ali mislim da zaista treba dat vremena da se nesto tako cudesno kao sto je dijete ostvari....Ja jos nemam nikoga, ali nekakao sam se pomirila sada s cinjenicom da kad bude sudjeno doci ce, nemogu ja sebe ubijati svaki dan, iz mjeseca u mjesec iscekivati hoce li doci M ili ne, pa kad mi kasni veselit se, pa kad dodje razocaranje...
    Ali ipak najvise me smeta kad dodjemo u HR pa kad te one zadrte babe pocnu ispitivat, ajoooj sta cekate?? sta nisi trudna??? To me najvise ubija u pojam...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

BTW ja sam jučer prvi put piškila na onu LH trakicu, nije bilo ništa, dok danas je lagano vidljiva crta
    početničko PITANJE: nakon što mi se za koji dan pokaže vidljiva debela prava crta (trebala bi valjda) onda je najbolje kada imati odnos?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tako je! Dress code za odbrajavalice: suknja mora biti 30cm iznad koljena, a muz sa hlacama koje stalno spadanju
    Onda cu ja mome muzu reci da se maskira u BORATA, a ja cu u Pamelu ANdersson iz Baywatch-a tako da ne gubimo vrijeme u svlacenju!!! hahahaah

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Onda cu ja mome muzu reci da se maskira u BORATA, a ja cu u Pamelu ANdersson iz Baywatch-a tako da ne gubimo vrijeme u svlacenju!!! hahahaah

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ivchica dobro dosla!

bas vas je lijepo citati ovako vesele jamimami (kako ja to tebi od milja) ne znas koliko bi suknila jednog!! blue izgleda preeedivno ali ipak mi je mojito najdrazi
    ubija me ova terapija metfomrinom na kojoj nema alkohola ni malo.. rekla sam bas mami dok ostanem trudna, pa onda jos i rodim, dojim, necu popit nist do svoje 45.

svima vam zelim puno srece, puno plusica i da mi uvijek budete tako nasmijesene

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    lista za 27.10.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc

odbrojavalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    Draga MAMI 2
    Mislim da sam spremna za listu zahvaljujući ovom dobrom društvu koje samo pršti pozitivnom energijom
    Danas 28.10. mi je 14 dc

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

što je najgore, ne znam koliko to govori o meni i mom društvu, al sve moje frendice su djecu napravile fino rečeno NEtrijezne
    to govori da imas pametne frendice Vidim da cemo sve ovdje morati poceti slijediti njihov primjer

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    ivchica dobro dosla!

bas vas je lijepo citati ovako vesele jamimami (kako ja to tebi od milja) ne znas koliko bi suknila jednog!! blue izgleda preeedivno ali ipak mi je mojito najdrazi
    ubija me ova terapija metfomrinom na kojoj nema alkohola ni malo.. rekla sam bas mami dok ostanem trudna, pa onda jos i rodim, dojim, necu popit nist do svoje 45.

svima vam zelim puno srece, puno plusica i da mi uvijek budete tako nasmijesene
    Vidis, toga se i ja bojim. Kcer sam pustila da sama odluci kad se vise ne zeli dojiti i to bi ponovila sa slijedecim djetetom, a eto, sanjala sam da sam rodila jos jednu kcer koju sam dojila sa navrsene 4 godine

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga MAMI 2
    Mislim da sam spremna za listu zahvaljujući ovom dobrom društvu koje samo pršti pozitivnom energijom
    Danas 28.10. mi je 14 dc
    Drago mi je da si nam se pridruzila, a zao mi je sto smijes danas samo mojito

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

eto ti mankini za muza:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Sexy-Manki...-/191137532063

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

lady B, posto si u sredini ciklusa, saljem odjelce za tvog muza:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Men-Male-G...-/161462632383

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo i bozicni uzorci za nase muzeve:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Novel...-/400784622406
    odmah cemo u drugom stanju ostati kad se ovakvi pojave

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Yammi znas ti sta? i ja bi popila ovo plavo pice, alkohol, ajme vise se ne sjecam kakvog je okusa.. I da se nadovezem, na zatrudnjivanje, i mi si popili kad smo ovo cudo malo pravili

Ženica_85 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

He, he.... baš ste slatke , Sjeverna Irska & Italia, bit će topla i zanimljiva jesen/zima! ))))
    I moj je omiljeni Mohito, ali i Mai-tai i mislim da treba ponekad malo cugati, ali kvalitetnu cugu... (samo dobro vino, pivo, koktele i tako to.
    Da, i ja znam dva para koji su u zoru "poprilično zgaženi" napravili djecu, tako da, nema pravila.
    Uostalom, da se zna pouzdan i univerzalan recept, hm... već bi netko to patentirao i bio milijarder.
    Nivesa, drži se i vjeruj i dalje a Ivekici čestitke velike!!!

ludnica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Evo i bozicni uzorci za nase muzeve:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Novel...-/400784622406
    odmah cemo u drugom stanju ostati kad se ovakvi pojave
    hehe budem odmah kupila MM-u. mislim da će se oduševiti...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hahhah a lude ste skroz.
    Prvo dijete smo napravili skroz ubijeni i iz prve.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovdje postaje bas zabavno.
    Eto, da nase trudnice ne budu zalosne kaj nemreju piti, saljem im recepte za bezalkoholne koktele koji su tak dobri da ne budu znale da nisu pile
    http://cocktails.lovetoknow.com/abou...ropical-drinks

Stranica 5 od 22 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •