Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Možda samo ja nemam sreće. Profa ostala sama na sve nas, a bilo nas je podosta. Imam filing da su nas poslagali po svim dostupnim prostorijama i ona nas je oprašivala redom, serijski. Dok je stigao utz ona je već posao obavila i krenula dalje. Kad sam pitala za štopericu i utriće mi je moj dr rekao da se daju po potrebi (a kod mene valjda nema potrebe).
    Ovaj put barem dolazim na kontrolni utz jer mi je rekla da se vidimo u nedjelju.
    Zbirni filing nakon 3 odrađena AIH-a:
    Hej, ali zašto nisi pitala doktora za utriće i štopericu na folikulometriji nekoj? Nije kod utrića stvar u štednji, napisao bi ti on preporuku za to da si ga pitala sigurno..Oni smatraju da je kod inseminacije žuto tijelo funkcionalno skroz i da nema potrebe da bude pravilo pravilo davati utriće..Ali ako misliš da imaš manjak i da mu to kažeš dao bi ti bez ikakvog problema...

Šta nisi rekla da ćeš ovaj put inzistirati na štoperici? Nije htio dati? Kako je obrazložio?

Ovo s ultrazvukom i inseminacijom na slijepo mi je šokantno skroz.. Pa ujutro kad si došla na folikulometriju šta nije bilo nijednog doktora osim nje? Jer inače pregledaju i kažu da se vratiš za 2 sata na inseminaciju..Ona ti je rekla da ne treba pregledati prije ili ? Jer ako da onda je mene te žene sve više STRAH jer sve što čujem da ona radi, a i ono što sam od nje i sama doživjela je za mene dovoljno da ja više ne dolazim na preglede kada je ona dežurna pa pod cijenu da moram odgoditi postupak!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, ali zašto nisi pitala doktora za utriće i štopericu na folikulometriji nekoj? Nije kod utrića stvar u štednji, napisao bi ti on preporuku za to da si ga pitala sigurno..Oni smatraju da je kod inseminacije žuto tijelo funkcionalno skroz i da nema potrebe da bude pravilo pravilo davati utriće..Ali ako misliš da imaš manjak i da mu to kažeš dao bi ti bez ikakvog problema...

Šta nisi rekla da ćeš ovaj put inzistirati na štoperici? Nije htio dati? Kako je obrazložio?

Ovo s ultrazvukom i inseminacijom na slijepo mi je šokantno skroz.. Pa ujutro kad si došla na folikulometriju šta nije bilo nijednog doktora osim nje? Jer inače pregledaju i kažu da se vratiš za 2 sata na inseminaciju..Ona ti je rekla da ne treba pregledati prije ili ? Jer ako da onda je mene te žene sve više STRAH jer sve što čujem da ona radi, a i ono što sam od nje i sama doživjela je za mene dovoljno da ja više ne dolazim na preglede kada je ona dežurna pa pod cijenu da moram odgoditi postupak!
    Pitala sam M odmah na prvoj folikulometriji za štopericu i utriće pa mi je rekao da se daju po potrebi i da ćemo vidjeti kako se stvari budu odvijale. Na drugoj su tijekom moje folikulometrije on i V nešto razglabali tako da u onih 30sek što sam ga vidjela nisam stigla doći do riječi. Doslovce mi je dobacio na izlazu iz ambulante da će inseminacija biti u petak i da ne moram dolaziti ujutro nego nek MM dođe rano s uzorkom od doma (ni to se do sad nije nikad dešavalo u praksi, za inseminacije su uvijek morali davati na licu mjesta). Ispada da sam trebala onako gole guzice potrčat za njim i lovit ga za rukav da bi dobila nešto što je drugdje normalno.

Ovo mi nije prvi put da sam došla drito na inseminaciju bez folikulometrije. Na drugoj inseminaciji je isto bio teški gužvanac i sestra mi je, nakon što sam čekala nekih skoro pola sata za folikulometriju, rekla da ne moram više čekati nego samo nek muž da uzorak a ja se vratim kad mi teta brojačica kaže. Taj put me M barem pogledao prije inseminacije i izmjerio folikul.

S imam u planu zaobilaziti u širkom luku. Nisam ni znala da će mi ona raditi postupak dok već nisam bila na 'izvolte'. I da, pitala sam ju za utz prije nego je uzela spekulum u ruke ali me izignorirala jer je imala publiku. Grubost se da potrpiti ali snishodljivi komentari poput 'kad vi to niste znali sami sada moram ja raditi' (pred studenticama) mi zaista ne trebaju. Bila mi je potrebna sva samokontrola da ju ne šutnem nogom u glavu. Da, baš smo to imali na umu kad smo doma dve godine ciljali i pokušavali, kako da tebi damo više posla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •