Hej, ali zašto nisi pitala doktora za utriće i štopericu na folikulometriji nekoj? Nije kod utrića stvar u štednji, napisao bi ti on preporuku za to da si ga pitala sigurno..Oni smatraju da je kod inseminacije žuto tijelo funkcionalno skroz i da nema potrebe da bude pravilo pravilo davati utriće..Ali ako misliš da imaš manjak i da mu to kažeš dao bi ti bez ikakvog problema...
Šta nisi rekla da ćeš ovaj put inzistirati na štoperici? Nije htio dati? Kako je obrazložio?
Ovo s ultrazvukom i inseminacijom na slijepo mi je šokantno skroz.. Pa ujutro kad si došla na folikulometriju šta nije bilo nijednog doktora osim nje? Jer inače pregledaju i kažu da se vratiš za 2 sata na inseminaciju..Ona ti je rekla da ne treba pregledati prije ili ? Jer ako da onda je mene te žene sve više STRAH jer sve što čujem da ona radi, a i ono što sam od nje i sama doživjela je za mene dovoljno da ja više ne dolazim na preglede kada je ona dežurna pa pod cijenu da moram odgoditi postupak!

Kad sam pitala za štopericu i utriće mi je moj dr rekao da se daju po potrebi (a kod mene valjda nema potrebe).

Odgovori s citatom