Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Do kada će biti crven?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaboravila sam napisati za hranjenje. Tako mala beba ima želučić toliko sićušan da mu je dovoljno ono malo kolostruma što imaš. Treći dan želučić se može rastegnuti najviše 30 ml, kod poroda je oko 5 ml i polako raste.

Bitno je da ga jako često stavljaš na prsa. I za crvenilo će mu koristiti da ga imaš u rukama što više, tako će mu cirkulacija bolje raditi. Za 2-3 dana , kad ti dođe mlijeka, sve će biti bolje.
    Vjerujem da ti nije lako, umor i sve ostalo. Drži se. I sjeti se jesti i piti.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam napisati za hranjenje. Tako mala beba ima želučić toliko sićušan da mu je dovoljno ono malo kolostruma što imaš. Treći dan želučić se može rastegnuti najviše 30 ml, kod poroda je oko 5 ml i polako raste.

Bitno je da ga jako često stavljaš na prsa. I za crvenilo će mu koristiti da ga imaš u rukama što više, tako će mu cirkulacija bolje raditi. Za 2-3 dana , kad ti dođe mlijeka, sve će biti bolje.
    Vjerujem da ti nije lako, umor i sve ostalo. Drži se. I sjeti se jesti i piti.
    Stalno mi zvoni u glavi sestra iz bolnice: "Samo vi njega stavljajte stalno na podoj, nije on mala beba, ima on 4 kile!"
    Vjerovatno sam zato i opterećena i ishranom, plus to što stvarno od početka prošlog hranjenja svoje cure nisam imala dovoljno mlijeka.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zekana, moji su svi bili tamnocrveni ispočetka... Ipak, ako imaš neke sumnje, pitaj pedijatricu za savjet.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana, moji su svi bili tamnocrveni ispočetka... Ipak, ako imaš neke sumnje, pitaj pedijatricu za savjet.
    koliko dugo im je trajalo to crvenilo ispočetka?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •