Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Testovi znanja za osnovnu školu - plaćanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje je samo tko to treba platiti, čini mi se da za sada pitanje testova nije niti regulirano na način da se zna tko je dužan platiti troškove jer prije 30 godina takvih troškova i nije bilo. pregazilo nas vrijeme i po tom pitanju.
    Kako misliš da prije 30tak godina takvih troškova nije bilo? Ja sam išla u OŠ prije 30tak godina i sjećam se takvih testova/listića koje je kupovala učiteljica, stajali su u školi, a roditelji su slali novac za njih.

I plaćali su svi, nije se preispitivala opravdanost takvog potraživanja od strane učiteljice (prema sjećanjima mojih staraca).

Ono što se od tada promijenilo jesu prioriteti. Danas imamo mnoge druge potrebe(prioritete) koje naši roditelji tada nisu imali.

Ne ide ovo na račun ikoga na forumu, nego iz mog direktnog zapažanja u školi mi je nedokučivo kako netko tko ima za troškove mobitela, cigareta i automobila ne može platiti testove ili prehranu djetetu u školskoj kuhinji? A upravo je to čest slučaj.....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Kako misliš da prije 30tak godina takvih troškova nije bilo? Ja sam išla u OŠ prije 30tak godina i sjećam se takvih testova/listića koje je kupovala učiteljica, stajali su u školi, a roditelji su slali novac za njih.
    bogme u mom selu toga nije bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •