Pokazuje rezultate 1 do 50 od 229

Tema: Nasilno ponašanje već u 1. razredu osnovne škole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A kad cujete u 2014/15. od učitelja 1 razreda da vam sina unutar gacica dira curica iz razreda i da je ucitelj ostao u soku (i dalje je te da mala razbija sve decke u razredu....a na moje da se izvole obratiti nadležnoj sluzbi CZSS, pedijatru djeteta i sl. (Obzirom da su roditelji rekli da ne vide u cem je problem...) on meni ni 5 ni 6 "aaaaa onda ce skola biti u problemima i na zlom glasu"!?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Minda prvotno napisa Vidi poruku
    A kad cujete u 2014/15. od učitelja 1 razreda da vam sina unutar gacica dira curica iz razreda i da je ucitelj ostao u soku (i dalje je te da mala razbija sve decke u razredu....a na moje da se izvole obratiti nadležnoj sluzbi CZSS, pedijatru djeteta i sl. (Obzirom da su roditelji rekli da ne vide u cem je problem...) on meni ni 5 ni 6 "aaaaa onda ce skola biti u problemima i na zlom glasu"!?

Užas! Učitelj je to vidio? Kako je reagirao? A tvoj sin?

Inače, moram reći da se sjećam kako su dok sam ja bila u OŠ, taman oko 4.-5. razreda dečki počeli masovno "šlatati" cure, za vrijeme odmora to je bila prava navala.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, moram reći da se sjećam kako su dok sam ja bila u OŠ, taman oko 4.-5. razreda dečki počeli masovno "šlatati" cure, za vrijeme odmora to je bila prava navala.
    I kod nas je tako bilo, u 5. razredu. Pa je razrednica sazvala roditeljski i dobro iskefala sve roditelje koji su se pokušali smijuckati ili odmahivati rukom na tu temu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas je tako bilo, u 5. razredu. Pa je razrednica sazvala roditeljski i dobro iskefala sve roditelje koji su se pokušali smijuckati ili odmahivati rukom na tu temu.
    Znam da je to neprihvatljivo ponašanje, vremena su se promijenila. Ja se sjećam da smo mi cure bile nesretne ako nas nisu pokušavali zašlatati.

Danas je to neprihvatljivo, i znam da bi ja poludjela da tako nešto čujem da se događa.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Užas! Učitelj je to vidio? Kako je reagirao? A tvoj sin?

Ajme sjećam se da sam doslovce bježala od jednog učenika iz razreda Marija za vrijeme odmora, non stop sam mu bila meta,..nije mi bilo ni najmanje ugodno to fatanje za dupe. A doma bi dok sam išla kući zapravo trčala da mu pobjegnem. Izluđivalo me to.

A i grudanje je redovito bilo u moje dupe, a bit će da imam dobar rit
    Poslije mi je postao jako drag.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •