istina je da radim nocne i radim na dostavi robe, imam studente koji umjesto mene uvijek mogu dic tesku kutiju ili mi priskocit u pomoc ako za tim ima potrebe. istina je da organizam sasvim drugacije funkcionira kad si budan preko noci, spavas preko dana, istina je da mi je posao ful naporan i fizicki, a i psihicki jer sam pod stresom posto vodim sve vezano uz svoju smjenu i na 100 stvari ne mogu utjecat... ali ako ja mislim da sam ja i dalje sposobna svoj posao obavljat sa 100%tnom ucinkovitoscu i ako ja nisam trazila premjestaj radi brige za svoje zdravlje, hvala lijepa ali ne morate ni vi to radit za mene.
i jesam, 100 puta sam razmisljala o tome da se vratim u dnevnu, da radim dnevne, ali si financijski to ne mogu priustiti nikako jer gubim place koliko mi je kredit za stan! a to meni nije malo. zelim ostat trudna najvise na svijetu ali ne ako necu imat za kruh toj bebi...
isto tako ja ne moram ostat trudna jos 5god... oni se ne mogu tako ponasat i mene šikanirat i drzat me na mjestu koje je mizerno placeno jer ja mozda budem trudna jednom... kad budem trudna brinut cu se za to