Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: sto cete kupiti vasoj maloj velikoj djeci za BiNG?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ne bi malog kućnog psa, nego velikog koji bi boravio vani, psa-čuvara. To mi je plan za mirovinu - odseliti u pusto selo i imati psa s kojim bum šetala po brdima i šumama. Uz trenutne obaveze nikakav mi nije u planu i nema te sile i te slatkoće djeteta koja bi me mogla natjerati da ga nabavim. Osim toga, furt bi mi rovao po vrtu i uništaval biljke.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bi malog kućnog psa, nego velikog koji bi boravio vani, psa-čuvara. To mi je plan za mirovinu - odseliti u pusto selo i imati psa s kojim bum šetala po brdima i šumama. Uz trenutne obaveze nikakav mi nije u planu i nema te sile i te slatkoće djeteta koja bi me mogla natjerati da ga nabavim. Osim toga, furt bi mi rovao po vrtu i uništaval biljke.
    Ne bi rovao po vrtu, ni uništavao biljke. Samo ga trebaš naučiti, a vjeruj mi, psi poslušnost uče puno brže i jednostavnije, nego djeca . Iako, djeca i ne trebaju biti poslušna, nego pristojna.

Naravno, ovo pišem kao veliki ljubitelj pasa i ne znam kako bih živjela bez psa. I sad spava kraj mojih nogu.

Trošak je, priznajem. Sve veći, jer sve poskupljuje. 2 kg hrane ( RC adult) 100 kuna. Ampula protiv krpelja i nametnika 86 kn. To je ono bez čega ne može, a sve ostalo. Imam sreću pa je zdrava svih ovih 9 godina sa nama.

Ali, koja je to sreća kad te ugleda! Odmah mi tlak padne na normalu, bez obzira na sve

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, koja je to sreća kad te ugleda! Odmah mi tlak padne na normalu, bez obzira na sve
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •