Stranica 15 od 22 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto cure da se i ja javim sa svojim simptomima. Gripa je vec opako uzela maha. NI ehinacea mi ne pomaze. Ujutro sam tutnula u hladnu vodu govedje meso sa kostima, pa cu to kuhati na laganoj vatrici satima. Kazu da je dobro za imunitet. Sto se sexa tice, sexam se i bolesna, eto, ja stara baba vec 4. dan zaredom , mislila sam da li da danas odustanem, ali mi je nekak bezveze, nek muz odraduje.
    Iskreno, iznenadilo me da mogu svaki dan i jos k tome gustam. Sve poze pokrivamo, tako da zakaparimo posteno bebu. Makar danas mislim da cemo se baciti u neku dosadnu, s obzirom na to da me svaki misic boli toliko da se ne mogu maknuti iz kreveta. Ovo mi je skola, svake cu se godine protiv gripe cijepiti.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    ma naravno... to bez problema svaki puta i radim... Samo kao i ti ssam se fakat malo stiltala... a sad kada bolje promislim, malo sam i tuzna jer ovo znaci da nam i ovaj mjesec nije uspjelo....
    a ne, to je ludo, spermiji imaju pošten vijek trajanja nemoj se sad previše oko toga, ideš dalje što god bilo

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Naravno da idem, ali danas mi je malo depra dan, pa moram malo cvilit...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Naravno da idem, ali danas mi je malo depra dan, pa moram malo cvilit...
    Ma kakva depra! Ne znam, koliko sam te pratila mislim da si ipak solidno sve pokrila. Osim toga, kaj bu bilo, bilo bu. Ja si nekak mislim da mi nije pametno zatrudnit u ovom ciklusu jer bum radjala u kolovozu, i tak si zeznula cijelo ljeto. Tak da, ak mi uspije, super, ako ne, dragi je Bog mislio kako je dobro da uzivam iduce ljeto...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pišite 1dc

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    pišite 1dc
    Bas mi je zal. Sad lijepo odmori i onda te pozivam da se pridruzis na sex maratonu. Svaki dan sex...pa bu valjda nekaj upalilo

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Bas mi je zal. Sad lijepo odmori i onda te pozivam da se pridruzis na sex maratonu. Svaki dan sex...pa bu valjda nekaj upalilo
    mislim da naziv ''odbrojavanje'' treba preimenovat u ''sex maraton'', bolje zvuči

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a mogla bi probati zvuči zabavno u svakom slučaju

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Imas prav! Jedini bi problem bio taj da bi imali previse clanova u tom maratonu/forumu, onda bi se, na zalost pridruzili kojekakvi perverznjaci kojima je samo do sexa a ne do djece, pa swingeri, pa zatim oni koji pate na sex sa trudnicama, pa homo, transsexual, transgender...pa tko bi tomu stao na kraj...onda bi na nas poceli gledati kao na kakve cistunke kojima je glavni razlog sexa trudnoca, u posljednje vrijeme...pa bi se onda javili parovi koji ne mogu upoce imati djecu i tuzili nas za diskriminaciju jer nama kobne dijagnoze jos nisu postavljene...i eto, ne bi proslo ni par dana, sve bi se opako zakompliciralo i onda bi se mi morale povuci sa tog sex maratona foruma i otvoriti neki forum dosadnog imena...odbrojavanje bi pasalo, na primjer....hm, pa mi jesmo u odbrojavanju! juhuuuu!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imas prav! Jedini bi problem bio taj da bi imali previse clanova u tom maratonu/forumu, onda bi se, na zalost pridruzili kojekakvi perverznjaci kojima je samo do sexa a ne do djece, pa swingeri, pa zatim oni koji pate na sex sa trudnicama, pa homo, transsexual, transgender...pa tko bi tomu stao na kraj...onda bi na nas poceli gledati kao na kakve cistunke kojima je glavni razlog sexa trudnoca, u posljednje vrijeme...pa bi se onda javili parovi koji ne mogu upoce imati djecu i tuzili nas za diskriminaciju jer nama kobne dijagnoze jos nisu postavljene...i eto, ne bi proslo ni par dana, sve bi se opako zakompliciralo i onda bi se mi morale povuci sa tog sex maratona foruma i otvoriti neki forum dosadnog imena...odbrojavanje bi pasalo, na primjer....hm, pa mi jesmo u odbrojavanju! juhuuuu!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure ja sam narucena u petak u 20h.biti ce 8tt.valjda cu cuti srce.stalno sam pod stresom i odmah mi se drob napuse i zateze.valjda ce biti ok.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Petak ce brzo doci ZM, a ja ti zelim da je sve superrrr kao sto je meni u 8 tt bilo prosli tjedan ~~~~~~~~ (stres je neizbjezan)

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jel se mogu ja pridružit sex maratonu, bez obzira na plus

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam narucena u petak u 20h.biti ce 8tt.valjda cu cuti srce.stalno sam pod stresom i odmah mi se drob napuse i zateze.valjda ce biti ok.
    Kad ovo citam cini mi se da je najbolje uopce ne prismrditi lijecniku do kojeg 12 tt. Kak su nase babe radjale bez ultrazvuka i slusanja srca, da mi je znat...pokusaj se nekako opustiti. Meni je uvijek plivanje pomoglo...ne znam, mozda tih 9 mjeseci u vodi zaista toliko utjece da cim sam u bazenu se osjecam kao doma i da su svi moji problemi nestali... mozda da pokusas s tim...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se mogu ja pridružit sex maratonu, bez obzira na plus
    mozes! makar ne znam koliko je to fer, s ozirom da su trudnice prave ninfomanke. To je ko da trcis maraton koristeci dopping

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

YM nisi se bojala pokupiti neku bakteriju?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kad ovo citam cini mi se da je najbolje uopce ne prismrditi lijecniku do kojeg 12 tt. Kak su nase babe radjale bez ultrazvuka i slusanja srca, da mi je znat...pokusaj se nekako opustiti. Meni je uvijek plivanje pomoglo...ne znam, mozda tih 9 mjeseci u vodi zaista toliko utjece da cim sam u bazenu se osjecam kao doma i da su svi moji problemi nestali... mozda da pokusas s tim...
    Budem ok i onda se cujem sa tatom i on zovne da mi kaze da ga ne boli.ali nakon razgovora se isto uznemirim i odma me boli i budem ogromna.
    Upravo me zvao.radili su mu koronarografiju i stavili su stent.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj maybe--- prvotno napisa Vidi poruku
    zakaj?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Budem ok i onda se cujem sa tatom i on zovne da mi kaze da ga ne boli.ali nakon razgovora se isto uznemirim i odma me boli i budem ogromna.
    Upravo me zvao.radili su mu koronarografiju i stavili su stent.
    Nemoj se brinuti, bit ce sve ok,vjeruj mi!Znam sve o toj proceduri, o koronarografiji. Ti trebas sada mir, i slusaj svoje tijelo sto ti govori. Misli na bebicu u sebi da joj je sada potrebna smirena mama!! Grlim !!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Yummi ja neću sebi dozvolit radit test prije nego mi bude kasnilo tjedan dana... Od čekanja ću izludit kako god, ali više nikada ne pišam rano..

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nebi se ni ja usudila na bazen trudna ici.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nebi se ni ja usudila na bazen trudna ici.
    Ja sam cijelu trudnocu proplivala i moja frendica skup sa mnom. Nista nismo pokupile. Iskreno, nikad nista sa bazena nisam pobrala.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo i ja se prijavljujem na sex maraton, ali samo jedno trcanje. Yummy velis nije fer, pa ja mislim da vi ipak imate bolji sex jer sa trudnocom tu je uvijek neki strah sta ako.. Nemos se ni opustit ni raskalasit se kak spada jos je i moja rana od cr dosta friska i izrazena, pa kad mm zapne slucajno za nju vidim zvijezde.
    Sto se tice bazena, mi tu imamo zatvorene bazene tokom cjele zime i meni je super u njima, al ne usudim se bas zbog mogucih bakterija, infekcija i kojeceg, a svaki put zaboravim pitat gin dali smijem.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja se prijavljujem na sex maraton, ali samo jedno trcanje. Yummy velis nije fer, pa ja mislim da vi ipak imate bolji sex jer sa trudnocom tu je uvijek neki strah sta ako.. Nemos se ni opustit ni raskalasit se kak spada jos je i moja rana od cr dosta friska i izrazena, pa kad mm zapne slucajno za nju vidim zvijezde.
    Sto se tice bazena, mi tu imamo zatvorene bazene tokom cjele zime i meni je super u njima, al ne usudim se bas zbog mogucih bakterija, infekcija i kojeceg, a svaki put zaboravim pitat gin dali smijem.
    http://www.mossopnaturalremedies.com...ks8aAvwf8P8HAQ
    Ja kooristim ove probiotike i nemam bakterijskih infekcija. Ako imas urednu bakterijsku floru na tijelu to smanjuje mogucnost od infekcija, jer su bakterije u vjecnom ratu, tako ako dobre bakterije dominiraju na tvome tijelu, mozes se opustiti.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja svejedno ne bi riskirala, iako bi bilo lijepo malo se opustit u bazenu.. Mozda poslije 1.tromj.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja svejedno ne bi riskirala, iako bi bilo lijepo malo se opustit u bazenu.. Mozda poslije 1.tromj.
    A joj, kad smo kod rizika, sve je danas rizik. Kad prelazis ulicu, riskiras, kad udises zrak riskiras da ces mozda udahnuti nesto otrovno, kad jedes u restoranu riskiras trovanje hrane, kad sjednes na wc skoljku riskiras infekciju, kad pijes iz case u bircu, riskiras da mozda nije oprana. Kad smo kod rizika, nije da bas imamo izbor, sve je rizik. Na kraju se svodi na to isplati li se. Mene je jako bazen opustao za vrijeme trudnoce, posebice u zadnjem trimestru, tako da se rizik isplatio. Pored toga, u bazen se stavlja klor, tako da bas ne bi trebala biti velika mogucnost zaraze.

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U pravu si skroz. Stvar je u tome da sam uvijek slusala price da treba izbjegavat kupanje u bazenu za vrijeme T. I to mi je valjda u glavi. Ne znam, na pocetku sam i svega me strah

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

U pravu si skroz. Stvar je u tome da sam uvijek slusala price da treba izbjegavat kupanje u bazenu za vrijeme T. I to mi je valjda u glavi. Ne znam, na pocetku sam i svega me strah
    nemoj raditi nista zbog cega ces se osjecati lose ili sto ce uzrokovati stres, tako onda nemoj ni na bazen ici ako ces se radi toga gristi, cak i ako je tvoj strah neutemeljen.
    ne znam, ja zivim u UK i ovdje je glavna zanimacija trudnica da se banjaju po bazenima. Nisam cula nikad da je neka bas radi koristenja bazena dobila infekciju niti da je to utjecalo na plod, ali, ako te strah, postoje drugi nacini opustanja. Kakva aaromaterapija ili trudnicka masaza (napominjem, mora biti trudnicka, u suprotnom moze izazvati pobacaj), ce te isto tako opustiti...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam odlučila piškit na test 15.11., ako do tad ne dobijem..eto do tad psihička prirema

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam odlučila piškit na test 15.11., ako do tad ne dobijem..eto do tad psihička prirema
    Meni je danasnji dan pokazatelj da nemam razloga trositi na testove i piskiti, ionako se nije ulovilo......

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pozz cure Zadarmamica drzi se.. Yummy_mummy,pitanje, nama je gin rekao sex svaki dr dan, da se plivaci stignu obnoviti, jer ako idemo svaki dan nema efekta, nece biti toliko kvalitetni. E pitanje je, jel maraton kod tebe provjerena opcija, ili eksperimentiras? :D Da znam za iduci ciklus :D

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nista se plivacima nece dogoditi ako svaki dan plivaju u tebi, zato samo go for it!! SVAKI DAN! Nekada je bolje ne slusati lijecnike i raditi onako kako ti je volja!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Tak je! Zna moja talijanka kako se djeca prave! Ok je svaki drugi dan, ali svaki dan je jos bolje. Jedina opasnost kod svakog dana ili vise puta dnevno je ta da cete ti i muz potrositi svu energiju, pa necete imati vise volju za sexom kad ovulacija dojde, ali, ako imate kondicije, udrite svaki dan! Istina je da ima manje spermica kad se sexas svaki dan, ali su bas ti spermici sapravo puno pokretniji i kvalitetniji. Ima hrpa internet stranica koja bas to potvrduje.
    Isto tako, mi smo kcer napravili kad smo se sexali 4-5x dnevno.
    Frendica koja je imala isto tako nekoliko spontanih za redom je odlucila s muzem svaki dan i napravili su bebu. Treba roditi za 3 tjedna.

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Znaci imamo strategiju za iduci mj

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Meni je danasnji dan pokazatelj da nemam razloga trositi na testove i piskiti, ionako se nije ulovilo......
    I ako se ulovi ne znaci da ce opstati. Moja preporuka vezana za moje biokemijske-nema smisla raditi test prije nego je menga izostala 2 tjedna, pa makar vec i rigale do tad...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ako se ulovi ne znaci da ce opstati. Moja preporuka vezana za moje biokemijske-nema smisla raditi test prije nego je menga izostala 2 tjedna, pa makar vec i rigale do tad...
    U pravu si Yummy. A ne mozes znat dal se primilo dok ne kasni m. A pisanje testova....to je samo dodatno uzrujavanje i sekiracija. I ak se primi ne znaci da ce opstat i ak opstane ne znaci da ce sve bit ok do kraja. Ali kad bi tak razmisljale nitko nikad nebi ostao trudan.
    Posljednje uređivanje od nivesa : 05.11.2014. at 20:00

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Mi smo dva dana zaradom pa se primilo.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nama ce danas biti 5. danom zaredom ako se uspijem natjerati na sex. Ova gripa me ubija u pojam. Svaka kost/ misic na tijelu bole. Skuhala sam juhicu na laganoj vatri sa govedjim mesom i kostima, te povecrm. Kcer i ja smo se opet potrgale oko mozdine, s tim da je ona pojela i svu mast sa mesa. Mala voli masno.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovo moram podijeliti sa vama. Sve one koje ne ostanu trudne u ovom ciklusu pozivam da mi se pridruse u jednom ovakvom blatnom partyu u Daruvarskim toplicama:
    https://www.youtube.com/watch?v=PdpblwShdV4

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz cure Zadarmamica drzi se.. Yummy_mummy,pitanje, nama je gin rekao sex svaki dr dan, da se plivaci stignu obnoviti, jer ako idemo svaki dan nema efekta, nece biti toliko kvalitetni. E pitanje je, jel maraton kod tebe provjerena opcija, ili eksperimentiras? :D Da znam za iduci ciklus :D
    to je i meni receno, ne stignu sazrijeti do kraja... osim za vrijeme plodinih dana, onda je reko udrite svaki dan pa cak i vise puta dnevno, a za vrijeme M je savjetovao apstinenciju

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma joj samo se vi sexajte kak vam dode. Stignu se oni obnovit. Dosta je i dan prije o i dan nakon. Po tome bi se sexale 2 puta u mj.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Počele su mučnine.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja mogu samo potpisati Nivesu i Yummi, mislim da preveliko opterečenje tehnikalijama na kraju postane samo opterečenje...
    Svaki dan, ili svaki drugi...ustvari tako ne bitno, kada O pa plus/minus tada se hvata pa se tako možete keksat i svaki dan i samo 3/4 dana u mj

a ovo za testove, to isto, ma dok ne kasni 10 dana bolje ni ne razmišljati...(što meni jako teško pada) sada sam 23.DC i pokušat ću se zaokupiti s poslom max da mi misli ne lutaju ovih dana, a to da mi je test u ladici još od zadnji put je ''prava borba'' :/

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma sto vise mozgas to manje rezultata. Ja sam se najmanje nadala bas taj ciklus kad sam ostala t. Jer nisam bila ni zainteresirana za svaki ili svaki dr dan jer sam vodila borbu sa drugim stvarima u zivotu. 50 % je sreca u pitanju po mom. Vise mi se neda pisat po lh trakicama razvlacit sluz da vidim jer je o ili nije gledat sve zive simptome i trazit svaki sum u svom tjelu da vidim jel mozda to to. Evo YM ostane skoro svaki ciklus t pa nemoze zadrzat t nikak. Ja se mucim godinama ostanem t 2 puta pa izgubim t u raznim fazama. Neke nikad nisu ostale t. Neke su bile t po 10 puta a imaju 1 il 2 djece. nema tu pravila...kad ti je sudeno je sudeno a mi se samo mozemo malo potrudit da lakse dodemo do rezultata. Ali necu sigurno odbrojavat koji dan sam se i kak sam se i da li je prvi ili drugi. Iskreno mislim da ni muskima to nije bas napeto.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Definitivno potpisjem Nivesu. Nisam nikada pisala LH trakice, niti mjerila temperaturu, jer mislim da za to nema potrebe, ako imas redovite, vidljive ovulacije. Nemam nista protiv toga, naravno da svaka od nas razumije svoje tjelo najbolje i da je svako tijelo drugacije, uostalom vratit cu se na onu temu od neki dan, da li je neka od nas manje vrijedna ako nemoze ostati trudna?? Jucer sam pricala sa svojim muzemo o tome, sta da se zaista desi i d anemozemo imati dijete?? Da li smo zbog toga manje vrijedan par? Naravno da je dijete zelja svakoga i da je zapravo to plod Vas eljubavi, ali ako jedenostavno ne dolazi, sta da sada radim, ako neide neide.... Nekako u zadnje vrijeme pokusavam zaista ne misliti o tome, nego se jednostavno prepustiti i uzivati u ljubavi sa svojim muzem...

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

I onda jos nesto sto me naaajjjjvvviiisssseeeeee nervira je kad dodjem u Hrv. svi ali bas apsolutno svi pocnu sa pitanjima, a kad cete vi? a di je vase dijete? pa sta cekate?? sto odgovorit takvim znatizeljnim ljudima koji svoj nos turaju zaista tamo gdje im nije mjesto!!!! Onak dodje mi da im odgovorim sorry kaj se nisam udala sa 18 god, sorry kaj nisam odmah imala trbuh do zuba i kaj sam htjela prije nesto uciniti za sebe i mozda uloziti u buducnost u kojoj sada zivim! Nazalost sa nekim razmisljanjima naseg drustva smo ostali jos uvijek u 16 st.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I onda jos nesto sto me naaajjjjvvviiisssseeeeee nervira je kad dodjem u Hrv. svi ali bas apsolutno svi pocnu sa pitanjima, a kad cete vi? a di je vase dijete? pa sta cekate?? sto odgovorit takvim znatizeljnim ljudima koji svoj nos turaju zaista tamo gdje im nije mjesto!!!! Onak dodje mi da im odgovorim sorry kaj se nisam udala sa 18 god, sorry kaj nisam odmah imala trbuh do zuba i kaj sam htjela prije nesto uciniti za sebe i mozda uloziti u buducnost u kojoj sada zivim! Nazalost sa nekim razmisljanjima naseg drustva smo ostali jos uvijek u 16 st.
    Ma joj..na to ne treba ni trzat..uostalom najlakse je reci istinu "pokusavamo, al za sada nista" i onda zacepe

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma koliki nemaju djecu pa uzivaju u zivotu. posvetis se drugim stvarima. Sebi i svom muzu. Ja sam si nakon izgubljene prve t nabavila psa. Nije zamjena za djete ali mi je pomogao da se vratim u normalu. I svoju ljubav sam dala njemu. Sad mi svekrva veli da ga se rjesim!!! HA HA HAHHA nema sanse
    prije bi si ruku odrezala nego njega dala nekome. Jedino da ostanem bez kune pa mu nemam dat kaj jest,ovak nema sanse.
    Nades neku zanimaciju i ravnotezu u zivotu i baz djeteta. Jer ako ne ide ne ide.MM je jako tezak za razgovor iz njega doslovno moras izvlacit informacije. Ili se moram pocet derat na njega da bi on poceo odgovarat pa se trudis nekak skuzit kak uopce moze tak, ja moram reci ono kaj imam za reci i gotovo. Pa i ako necemo imat djete imamo jedan drugog ....i tome se treba posvetit. Jer sam sama sebe ulovila da vise pisam po lh trakicama i kopam po netu za rjesenjima nego kaj se kvalitetno druzim sa njim. Mislim da negdje treba postavit granicu. Jer se na kraju zivot svede na borbu oko djeteta i onda skuzis da u toj borbi izgubis ono bitno kaj vec imas kraj sebe....

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma koliki nemaju djecu pa uzivaju u zivotu. posvetis se drugim stvarima. Sebi i svom muzu. Ja sam si nakon izgubljene prve t nabavila psa. Nije zamjena za djete ali mi je pomogao da se vratim u normalu. I svoju ljubav sam dala njemu. Sad mi svekrva veli da ga se rjesim!!! HA HA HAHHA nema sanse
    prije bi si ruku odrezala nego njega dala nekome. Jedino da ostanem bez kune pa mu nemam dat kaj jest,ovak nema sanse.
    Nades neku zanimaciju i ravnotezu u zivotu i baz djeteta. Jer ako ne ide ne ide.MM je jako tezak za razgovor iz njega doslovno moras izvlacit informacije. Ili se moram pocet derat na njega da bi on poceo odgovarat pa se trudis nekak skuzit kak uopce moze tak, ja moram reci ono kaj imam za reci i gotovo. Pa i ako necemo imat djete imamo jedan drugog ....i tome se treba posvetit. Jer sam sama sebe ulovila da vise pisam po lh trakicama i kopam po netu za rjesenjima nego kaj se kvalitetno druzim sa njim. Mislim da negdje treba postavit granicu. Jer se na kraju zivot svede na borbu oko djeteta i onda skuzis da u toj borbi izgubis ono bitno kaj vec imas kraj sebe....
    Definitivno!!!!Bravo!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •