-
Ja imam metalni, s 12 mjesta za muffine. Recepti su mi svi taman za 12 komada.
Stavim papirice i ne perem uopce, samo malo obrisem kuhinjskim papirom ako ostane znojno ispod mauffina nakon pecenja. Oprala sam ga prije upotrebe, i mozda cu ganakon svakih recimo 10-ak koristenja,vise da skinem prasinu s njega nego zbog cega drugoga.
Povodim se nekakvom logikom koja mozda i nije najbolja, ali eto - da se masni papir koristi vec desetljecima, pa bi se valjda do sada znalo da je jako stetan, a silikon je u upotrebi tek odnedavno (relativno), pa tko zna sto ce se otkriti. A i ne znam, ne mogu se uvjeriti da je potpuno stabilan pri tako visokim temperaturama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma