onda ste vi to vec pokrili
mislila sam da je doktor sugerirao par dana apstinencije prije tog ciljanog odnosa - zato se i zove ciljani, jel![]()
onda ste vi to vec pokrili
mislila sam da je doktor sugerirao par dana apstinencije prije tog ciljanog odnosa - zato se i zove ciljani, jel![]()
Ma nije on nis sugeriraoja udem k njemu a on meni 'jeste skakali jucer?'..a radim kao fitness instruktorica i uvijek nes o tome komentiramo..ugl ja odgovorom 'jesmo'
misleci na akciju doma a on meni 'i ja sam jucer hodao 7km' hahahahaha...
Ugl nisam znala za ikakvu apstinenciju..samo je rekao veceras,sutra i vidimo se u srijedu ujutro..
Meni redovito zabrani odnose, tipa ako u utorak kažem da je bilo akcije u ponedjeljak a on misli inseminaciju u petak dobijem 'no more hopa-cupa za tebe'. Što mi baš i nije jasno jer je spermiogram i sa samo 36h apstinencije normo. Možda mi samo voli uskraćivati radost?![]()
Frustrirana sam i zivcana...ne ide nam izvedba pod pritiskom..bezveze se drogiram
morat cu reci dokicu da ubuduce idemo samo na inseminaciju.. Jooooj, kako je tesko napraviti dijete!!! Grrrr...
Dragr zenice,treba mi savjet?
U 09/mj sam imala stim.ivf gdje nismo dosli
do transfera.
Menstruaciju sam dobila na 26dc poslije ivf!
Ovaj ciklus mi je skroz cudan,danas mi je 33dc i
m nigdje na vidiku. Iskustva ili da napravim test?
eryngium![]()
sven&iva daj testić napravi,možda nas razveseliš!!
fuksija,kako god, sretno!!! nemoj se mučiti ako ne ide,odraditi ćeš aih,pa možda naciljate poslije...ništa dobrog od tolikog stresa!
ivana.sky
meni vrijeme stoji...tek 4dnt...
malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ svima za šta god treba!!!
Hvala cure,ak sutra ne dobijem
u srijedu radim test!
Strah me jedino vanmaternicne jer sam
u 4mj ostala bez desnog jajovoda a lijevi
je oštečen![]()
Javim se svakako
Ma moj mora imati idealne uvjete...da imamo vremena,da smo fino istusirani,da je vecer,da nije umoran/bolestan/gladan/zivcan itd..dok se sve te zvijezde poklope ja poludim...
A dan nam je takav da nam je stvarno tesko naci par minuta za sebe..i onda kad znas da jedva nades vremena od 17-17.45h. To je uzas! Pa nemre se tak...
Ugl puno vam hvala na utjehi...
Btw jedno pitanje..ima li kakvih nuspojava od ovitrella? Urin mi je skroz crven,kao krvav...
Posljednje uređivanje od fuksija : 10.11.2014. at 23:00
imas, uglavno blazih, ali ne boji tjelesne tekucine kao neki antibiotici. Ali se metabolizira i eliminira preko bubrega. Ako ti se nastavi i sutra, kod doktora da ti provjeri funkciju bubrega. Jesi uzimala jos sta od lijekova, i jesi sigurna da nije samo jace koncentriran urin?
Nije jace koncentriran...gotovo je smeđe boje..nemam bolova..ali nedavno (prije nekih mjesec sana) sam imala neku infekciju i pila atb..dokica nasla i krvi u nalazu (nije izgledalo ni priblizno ovako) i rekla da je mozda pijesak..da zovem ujutro mpovca i pitam? Dokica mi radi popodne..
Bok svima...veceras stoperice a prekosutra punkcija...prirodni ivf...pitanje: jeste nakon punkcije isle na posao ili doma na odmaranje? Bolilo?
ma ne znam koliko ce ti mpoovac moci pomoci, vjerojatno to i nema direktne veze s lijekom nego se sad pokazalo jer ga bubrezi ne mogu normalno izlucit. Trebas ici analizirati urin, pogotovo ako si imala upalu nedavno. Odi na hitnu, inace ce se sve to prolongirati bez veze.
eryngium - thanks zano ni rakijca nije na odmet - ajmo medovaču u ovo jutro jesensko
i živjeli ljudi!
sven&iva, držim fige, nadam se da nije vanmaternična, mi nakon dijagnoze - oba jajovoda neprohodna na laparoskopiji (ranije imali HSG rtg neprohodan jedan jajovod a drugi vijugast - imali i vanmaterničnu nakon te pretrage i ranije te godine biokemijsku) odustali od sponatnih začeća i morali na IVF.. sve ostali bi bilo nama rizik za vanmaterničnu. Držim fige da bude ili validna trudnoća ili možda samo kašnjenje a nikako vm~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držim fige za sve one koje čekaju, ciljaju (jooooooooooooooj - kad ciljaš nema baš onih naj naj trenutaka iz filmakad se samo sjetim kako smo mi došli do spontanih začeća - sve bilo na temelju trakica i onda nažalost nema puno romantike iako se može i tako čuda odraditi
i uistinu lijepo biti)...
za sve one koje čekaju betu, punkciju, transfer..... ja se nadam trudnoćama unatoču uistinu lošem stanju kod nas u državnim bolnicama.... kojima i sami svjedočite... držite se cure!
Zvala mpovca..lijepo ga nasmijalaugl veli da to nema veze..nego, jesmo li se mi sexali jucer?..veli on..
rekoh,nismo uspjeli..veli-ajde,nemojte sad propustiti,na posao
a kaj da radim,muz je radio nocnu,dosao u 8h mrtav umoran i naravno da sad ne moze
![]()
fuksija,jel možda piješ ili jedeš ciklu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspiješ zaskočiti mužića,makar pod prijetnjom
sven&iva ,da te obraduje lijepi plusić i mrvica na svojem mjestu!
Sretno svima u bilo kojoj fazi...i![]()
Bebushica iako ides prirodno s danom punkcije ti ide bolovanje barem je tako kod mene. Na dan punkcije nije preporucljivo ici raditi.
eryngium hvala na kavici, ja bi uz nju jednu kadauninu medicu,barem virtualno
sven&iva je pao testić?da nije vanmaternična
bebushkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!! to da li jako boli je dosta individualno..
Ma ne jedem ciklu..inace,znam da zna bit od toga..otici cu dokici kasnije..
ajmo iskusnima jedno pitanje... piskila sam lh:
9.d.c. tamna crta - ali ne tamnije od testne
10.d.c. od 7h-1:30h izbivala iz kuce, nenadano, i nisam stigla popiskit
11.d.c. vec blijeda crta
danas 12.d.c. jos blijedja...
kolika je mogucnost da je O bila 10.d.c.???
jel moguce da je anovulacijski ciklus opet? inace kad mi je anovul. stalno mi pokazuje visok lh i do 2,3 pozitivna testa u mjesecu, ali nikad tako skok pa blijedo opet...![]()
ivana.sky preporuka je da se lh piske popodne oko 17h...
moguce je sve sto si napisala...
a meni dr. reko u 11h svaki dan, da gledam samo da ne bude 1. mokrenje
onda radije slusaj doktora nego mene![]()
hahahahaha vjerujes mi da bi prije tebe poslusala neg njega??
aaaali kod pcosa lh stalno skace, tj. stalno je visok tako da dobijem lazno pozitivne rezultate...
ali sam "naucila" to prepoznat jer kod anov.cik. stalno mi trakica ima blijedu crtu od prvog do zadnjeg dana ciklusa, i 2,3 puta mjesecno pokaze pozitivno (tamniju drugu)
a kod O ne pokaze uopce drugu crtu do plodnih dana, onda bude blijeda pa sve tamnija i tamnija i kad pokaze pozitivno opet pocne blijedit, svega par dana se vidi i onda je do kraja ciklusa nema
a sad sam zeznula eto taj jedan dan tak da ne znam sta da mislim, vidit cu dalje oce se jos pokazivat
ja uvijek piskim ujutro kak su mi rekli, a piskam vec evo 8.mj... iako kontam da to ne igra neku uogu u koliko sati, bitno je samo da je svaki dan u otprilike isto vrijeme? ili se varam?
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 11.11.2014. at 18:09
ivana.sky ,meni zvoni u glavi da je nakon buđenja lh najniži u organizmu,i da se ne preporuča pišati lh trakicu prije 11,12h.
E sad...na više mjesta nalazim da vrijeme korištenja lh trakice nije određeno... http://www.propharma.hr/primatime-te...nje-ovulacije/
Neznam dal si prošla teme o lh ...npr - http://forum.roda.hr/threads/39099-L...lacije-6/page7
meni je doktor reko da 4 sata prije nego sto radim ih trakicu ne piskim i da je najbolje radit odmah nakon budjenja
mozes u bilo koje doba dana jer je lh nema cirkadijalni ritam kao neki hormoni, samo je bitno u otprilike isto vrijeme kako si i radila da mozes pratiti rast. Jedino sto se O sa sigurnoscu moze vidjeti samo uzv :/
Posljednje uređivanje od nivesa : 12.11.2014. at 11:02
ja došla popitikad nema - nitko ne nudi, evo onda buem ja jednu za podne i naravno ljutu :beer: za dobro raspoloženje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima,ima,friško otprta..samo sam zaboravila ponuditi
I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Tu se uvijek neš nazdravlja
Ja sam danas bila na kontroli..folikul pukao..što je dobro, naravnojučer(utorak) smo se 'družili' mužić i ja ali nismo dan prije toga (ponedjeljak) i sad ne znam hoće li to biti frka..ali jesmo u nedjelju navečer..i dobila sam duphastone i sad pijem do 26.11....30.11. mi je ročkas i bio bi super poklon ali ne nadam se previše..
Test je negativan za sada,idem sutra na uzv pa cemo vidjeti
Lp svima
Sven&iva držim fige!
evo mene na jednu virtualnu ljutu
ja danas tek 6dnt...i dalje brojim.. sutra već 7dnt
fuksija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ciljanje!!!
sven&iva javi šta kaže uzv!
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!!!
![]()
jesi isla potvrdjivat da je bas bas bila O? jer meni bi pokazala poz, ali kad bi vadila krv kaze nije bilo O taj ciklus
ma uostalom nijee ni bitno. svi smo razliciti i nista ne mora znaciti nista.
pisat cu i dalje kak je dr reko u 11h svako jutro i dobrovaljd je to reko s nekim razlogom... recimo da se stignem posexat 16 puta taj dan!
s tim da ja piskam od 5.-25.d.c. a ne samo kad se predvidjaju plodni dani (tipa 10.-14.d.c.)
sven&iva![]()
Sretno kameleon, još malo izdrži, držimKakvi embriji su ti vraćeni?
Uputite me sto je dnt?
Jutro damice!
Ja ćem jedan coretto pa izaberite što vam više paše, kofi, konjačić il oboje.
:beer: živile!!!
Dnt- dana nakon transfera.
fuksija..... dnt= dan nakon transfera....
cure dobro jutroevo kavice, čaja, vruće mlijeko ili samo jedna ljuta
jutros nudim šljivu
aj... enryngium, oprosti - ja kasnim malo.... evo uzela ja šljivu - hvala za početak dana![]()
Neka, neka, od viška glava ne boli, bit ćemo samo veselije. :D
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
jutro evo nakon dužeg vremena samo da vas pozdravim..
trudnicama čestitam od srca... sretno!
betočekalice puno ~~~~~~~~~~~ za lijepe bete..pa mala srčeka... pogotovo kameleon i plavo oko još malo ~~~~~~~~~~
i ja se poslužujem s :pivcure,o: jer mi baš treba
ja do daljnjega na čekanju,neznam ni sama čega..kamo više krenut ni ne...![]()