Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Terapija metforminom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

pitanjce: zasto pise da se uz metformin ne smije konzuirati alkohol? jel netko to zanemario i probao?
    nemojte me osudjivati, nisam neki alkos, 2 mj vec pijem metformin, zbilja mi je pomogao da se ciklus uskladi malo, ali idemo na neku proslavu i zanima me jel smijem popit casu,2 bambusa recimo, ili ni pod razno ne smijem ni pomislit... jel nekome nesto bilo?
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 13.11.2014. at 10:58

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    pitanjce: zasto pise da se uz metformin ne smije konzuirati alkohol? jel netko to zanemario i probao?
    nemojte me osudjivati, nisam neki alkos, 2 mj vec pijem metformin, zbilja mi je pomogao da se ciklus uskladi malo, ali idemo na neku proslavu i zanima me jel smijem popit casu,2 bambusa recimo, ili ni pod razno ne smijem ni pomislit... jel nekome nesto bilo?
    Ivana.sky, uz opasnost da me se proglasi neodgovornom, nisam znala da se ne smije konzumirati alkohol uz Metformin ili sam to pročitala i zanemarila. Rijetko konzumiram alkohol, ali me korištenje Metformina zadnje 3 godine ne spriječava da popijem koju čašu vina ili piva tu i tamo ili da ne pijem na proslavama. Meni od toga za sada ništa nije bilo, ali na tebi je da odlučiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •