Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Ovo stvarno nije nikakvo pravilo.
stvarno nije,ja sam dijete koje nije islo u vrtic (baka servis) i jedva sam cekala ici u skolu i druziti se,nije bilo problema sa koncentracijom na nastavu isl...
jedino sto mi je zasmetalo je sto su se skoro svi vec znali iz vrtica i bili u nekim ekipicama....

sto se tice teta i promjena,mozda ja to percipiram totalno nebitnim jer je moja samo 4h dnevno u vrticu, ali ona je prije 2mj dobila 2 nove tete (extra,stare su ostale iste) i nisam primjetila nikakve promjene...iskreno,ne mislim da se imalo veze za njih ni da su joj nesto bitne u zivotu...
ne prica mi previse sto je radila,ja ju pitam kako je bilo ona kaze:lijepo i to je to...

dosta mi se toga (sto kratko vidim dok ju ostavljam i kupim) ne svidja,nisam ni sa tetama ni njihovim pedagoskim mjerama odusevljena ali sam svjesna da vjerojatno imam prevelika ocekivanja (pogotovo sto se tice prehrane),drzim se misli da joj je socijalizacija ipak potrebna i radi toga zmirim na ostalo...

mozda glupo pitanje,imate li vi neke roditeljske sastanke isl? cinite se dosta upuceni, ja druge roditelje skoro nikad ne vidim,dovozim malu medju zadnjima,kupim medju prvima....da ja ne pitam ne bi dobila nikakve informacije,onako,malo to sve kaoticno izgleda,privatni je vrtic....
MM kaze:meni to para ko da se skupila ekipa s ulice i odlucila cuvat djecu... (OK,malo karikira)....