Stranica 40 od 51 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ljube555 i nemoj zaboraviti nabaviti friški vjenčani list i potvrdu od javnog bilježnika!!!

Neki dan je frendica došla sa svim riješenim papirima tj. pretragama a doktorica ju vrlo ružno odbila jer nije imale ova dva papira !!

I čovjek se zapita jel moguće da joj nije nitko nije rekao( ni doktorica , ni sestre ) da trebaju i ova dva papira da bi se išlo u postupak.
    I još se derala na nju kak se pojavila bez toga, a ona nju velikodušno htjela u postupak!!

još uvjek sam ušokirana reakcijom!!
    kao da je problem, na kraju krajeva, ta dva papira nabavit čak i u istom danu!! (donijeti ih još isti dan ili sutra ujuto u 8!!)

i mislim da se doktorica njoj trebala ispričati zbog njihovog propusta a ne se još derati na nju..
    i naravno da ju je odgodila za 1./2. mj.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I da, sad će ju dio vas braniti kak je doktorica pod pritiskom, zatrpana poslom pa je malo izgubila kontrolu!!

Zanimljivo da sam i ja imala jedno ljepo iskustvo s njom(započela je moj dobitni postupak i smatrala sam da mi je donijela sreću) i jedno prestrašno (tak da sam nažalost završila s VV - om za sva vremena)!!!
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 27.11.2014. at 10:40

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Šiškica, nitko mi ni rekao za te papire, bilo mi malo cudno, ali moram svakako ici tamo drugi ciklus vaditi hormone pa cu pitati. A gdje da ja uzmem to za javnog biljeznika??????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Šiškica, nitko mi ni rekao za te papire, bilo mi malo cudno, ali moram svakako ici tamo drugi ciklus vaditi hormone pa cu pitati. A gdje da ja uzmem to za javnog biljeznika??????
    Papir koji se ovjerava kod javnog biljeznika u principu dobivas na prvom pregledu kad kreces u postupak, moras ga donijeti najnajkasnije na dan punkcije.
    Ne razumijem ovo sa siskicinom prijateljicom.

Sto se tice vjencanog lista i kopije osobnih, mi smo isli kod pravnice gore na 3. kat na razgovor, to vise nije praksa?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I mi smo isli kod pravnice na razgovor i tamo smo dobili sve upute sto treba pribaviti za postupak.
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 27.11.2014. at 12:56

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nitko mi nista ne rekao, rekla jedino da iduci ciklus obaviti hormone i na pocetku drugog mjeseca u postupak

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Znaci za javnog biljez.to ce oni dati?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci za javnog biljez.to ce oni dati?????
    Da, to je njihov formular. Pitaj sestre kad budes hormone vadila.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ljube,ne brini sve budeš saznala putem..kada dogovorite postupak onda budeš dobila i papir za ovjeriti kod jb i sve info.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, puno hvala!!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Imam pitanje. Ako navece dobim m kako se onda racuna 1dc? Dal onda u subotu idem gore ili tek u pon? Do sad jos nisam imala takvu situaciju pa neznam. Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje. Ako navece dobim m kako se onda racuna 1dc? Dal onda u subotu idem gore ili tek u pon? Do sad jos nisam imala takvu situaciju pa neznam. Hvala
    Meni uvijek racunaju na vv 1dc bez obzira kad dobila. U subotu si gore, ako trebas doci 3dc.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 27.11.2014. at 15:58

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ok hvala ti bubekica. Sta bi mi bez tebe:-[ )

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ako kojim slucajem dobijem sutra sta onda? Samo se javim gore u subotu ili cekam pon?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Samo se pojavis gore u subotu, ako dobis nakon sto su sestre gore...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure,dal bio tko gore jucer od deset ujutro na dalje?????

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bubekica, ti vec imas iskustvo na VV?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I previse iskustva...
    Ne vidis potpis?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A vidim vidim... lijepo od tebi kaj hoces pomoci curama koji novi. Svaka cast!!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

U prvom mjesecu si opet gore?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma to ja iz dosade
    Da, planiramo u sijecnju u stimulirani, zadnji.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zadnji ali uspjesni

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Eto bubekica i ja idem po zadnju srecu nqdam se. Meni ce ovo isto biti zadnji pokusaj ali prirodni. Malo me strah jer neznam kak ce sve proci i kakva je doktorica? Kod nje sam bila sve skupa dva put i nije me nesto opcinila cak mi nije rekla ni koliko folikula imam ni nista.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam bila jucer prvi put gore i kod doktorice, mogu reci da sam odusevljena bila koji ima pristup

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo da vam javim od sutra sam gore.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sutra imam punkciju. dalje scenarij kao kod malena, odgoda transfera zbog HS. Ali sve ćemo sutra znati.
    A što se tiče doktorice, ne znam. Znam dr L, znam dr A( kod njega sam ostala trudna u postupku koji je isto bio HS al smo dobro završili ), prvi susret s dr J koma, nikako mi nije sjela, kad je otišao A, otišla kod nje i ok je al nešto fali, i baš fali, nije mi to to. I sama mi je rekla da ćemo u ovom postupku sve isto kao u onom kad sam ostala trudna a sad se ponaša kao da sam si sama propisala gonale i da sam se namjerno dovela u HS ! I stalno mi ponavlja pa vi imate jedno dijete pa me pojede i osjećaj da više nemam prava na postupak! Razočarana sam!

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

antony,onda se vidimo!
    Posljednje uređivanje od tulipan83 : 28.11.2014. at 08:52

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Tulipan..bas mi je zao da to prolazis.. HS je hiperstimulacija?
    Ni meni ta dokica nije sjela..zato idem Alebiću privatno..a i ja već imam jedno dijete, i sto sad? Ne bi smjeli zeljeti drugo?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ajd sad mi malo lakše kad čujem i vaše komentare!!!

već sam mislila da samnom nešt nije u redu!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bubi, držim fige da će ovaj zadnji biti i dobitni!Ja ću u siječnju na svoj prvi postupak...i baš me nekako strah svega, ne znam kako cu to psihički i fizički izdržati. punkciju pogotovo. svi izostanci s pola, bože, već sam sad u strahu.kako to vi ostale hendlate??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kudri,
    izdrzat ces. Podrsku imas, ako nista barem ovu forumsku, koja nam vecini i najvise znaci.
    Punkcija boli, ali iskreno - izlazemo se mi zene raznoj boli zbog puno banalnijeg razloga.
    Nemoj kreirati strah unaprijed - sad imas vremena pa mozak radi 100 na sat. Kad krenes bit ce lakse Budemo se bodrile u cekaoni

Jako je zanimljivo citati ovako drasticno razlicita iskustva s doktoricom. Zao mi je sto vas dosta ima negativna iskustva.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sta se tice mene, na prvi dojam sam bila zadovoljna sa doktoricom

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    sutra imam punkciju. dalje scenarij kao kod malena, odgoda transfera zbog HS. Ali sve ćemo sutra znati.
    A što se tiče doktorice, ne znam. Znam dr L, znam dr A( kod njega sam ostala trudna u postupku koji je isto bio HS al smo dobro završili ), prvi susret s dr J koma, nikako mi nije sjela, kad je otišao A, otišla kod nje i ok je al nešto fali, i baš fali, nije mi to to. I sama mi je rekla da ćemo u ovom postupku sve isto kao u onom kad sam ostala trudna a sad se ponaša kao da sam si sama propisala gonale i da sam se namjerno dovela u HS ! I stalno mi ponavlja pa vi imate jedno dijete pa me pojede i osjećaj da više nemam prava na postupak! Razočarana sam!
    vidis kod mene bas sve suprotno... ona predlozila prirodni i klomifene iako sam ja bila vise za zadnju dobitnu kombinaciju (1xGONAL). Ali smo ipak isli na klomifene.. i kad je ispalo da ih je puno predlozila je da dodamo gonale i onda kad je ispalo da ih je bas puno i kad ih je na punkciji vadila bas joj je bilo bed sto me boli, ali niti u jednom trenu nisam imala niti najmanji osjecaj da mene za to krivi. cak se i salila da me nece pustiti s stola dok sama ne pobjegnem,a li je na kraju ipak odustala od punktiranja manjih jer su bili nezgodno i za svaki bi morala ponovno pikati.

A kad sam isla potpisati papire preporucila mi je da sljedeci put napravimo laparaskopiju i da mi "popikaju" folikule tako da ih se ne razvije toliko puno jer ja svaki put jako reagiram (prvi put od samo 10 gonala (u 10 dana) imala 18JS). Pa sam joj rekla da vec imam jedno djete i da mislim sad ponovno uspjeti pa se nasalila da onda kad cu ici na trece tako da zaista nije nikako pokazala da vec imam djete i sto ce mi drugo

ja sam zaista odusevljena doktoricom

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

i da jos dodam.. kad sam dosla na pregled nakon klomifena, penjem se na stol i ona pita kako sam? A ja automatski odgovorim: Zasto? I poslije razmisljam kako je zalosno da se iznenadim takvom najobicnijem pitanju.. jednostavno me Alebic naviknuo da nema small talka, pa sam automatski pomislila da nesto nije u redu
    Posljednje uređivanje od malena19 : 28.11.2014. at 13:23

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

i da, punkcija boli.. mislim da najvise ovisi o tome koliko ih je i kako su smjesteni.. pa nekog boli vise, nekog manje
    mene je npr ova bolila puno puno vise od prve.. cak sam isla citati stare postove da vidim sto sam pisala jer sam mislia da sam u medjuvremenu zaboravila da je bolila, ali nisam.. i tad sam isto pisala da nije bilo strasno.. mozda je sad bolilo vise jer ih je bilo vise nego zadnji put

Ali sve se to pretrpi i brzo zaboravi
    i slazem se s bubekicom da se izlazemo raznoj boli zbog puno banalnijih razloga

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja imam doma dvoje djece, ali ok reagirala da sam dosla po trece. Jedino napomenula da sam dosla po curicu posto imam dva sina. Isto mi rekla da cu na pocetku drugog mjeseca u postupak prirodni

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ni meni doktorica nije sjela, a mom mm da ne pricam..On je bio sokiran njenim ponasanjem kad smo nakon punkcije potpisivali one papire jer se usudio pitati sto potpisuje! Meni je dr.A bio puno pristupacniji, salio se i mogla sam pitati sve sto me zanima, nije sam pricao, ali ako pitam sve mi kaze.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kako razlicita iskustva imamo.
    Mm alebic nikako nije sjedao iako je meni bio odlican, a s doktoricom si je kliknuo odmah.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Doktorica je ziheraš, sve mora imati crno na bijelo, sve provjerava..ok, treba , al po meni ona kad sve to tako radi daje dojam da je nesigurna i ja to nemogu prožvakati. Od kad sam krenula kod nje, govori ići ćemo sve kao zadnji put kad sam ostala trudna, i dođe dan kad treba krenuti sa stimulacijom ona pukne da bi klomifene. a ja šok jer smo se dog da cemo ići na gonale jer ja bi još samo ovaj postupak prošla i to je to. znači htjela bi da se i zamrzne embrija da ak sad ne uspije da imam još mogućnosti a ak uspije,išla bi i na treće dijete. uglavnom nebi ni u kojem slučaju ostavljala zamrznute embrije a da nikad ne dođem po njih. I dobro, još malo popričamo i idemo na gonale. Zadnji postupak sam dobila 13 gonala i 19 jajnih stanica. i isto se alebić bojao teže HS , do bete sam 3 puta bila na kontroli kod njega, al sve prošlo ok i ostala trudna.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

oprostite na dužim postovima. I nemojte me krivo shvatiti, nije doktorica bezobrazna prema meni, nikad nije ni bila, al mi ne sjeda i gotovo. Još joj znam i brata koji radi kod mene u bolnici, mama joj ležala kod mene na odjelu, draga je i sve to stoji al treba nekad imati i muda ( oprostite na ovom izrazu!!!) u ovakvom poslu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ocito nam pasu razlicite stvari.
    Meni se kod doktorice bas svidja sto je oprezna i sve 1000 puta provjerava, dok smo od alebica najcesce dobili samo: "ma bit ce to sve super".

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ocito nam pasu razlicite stvari.
    Meni se kod doktorice bas svidja sto je oprezna i sve 1000 puta provjerava, dok smo od alebica najcesce dobili samo: "ma bit ce to sve super".
    ma svi smo različiti. Ja se sama sebi čudim što sam takva, al stvarno sam izdržljiva, razumijem, a možda je stvar i u tome što sam navikla na dr A. k njemu sam uvijek išla
    opušteno, bez stresa, i sve mi je govorio, a on malo govori.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I vi koje ste sad kod doktorice, nemojte se uzrujavati zbog ovakvih misljenja o njoj, kako bubekica kaže, svi smo različiti.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure.m trebam pomoc i inf.mmostao bez zdravsvenog osiguranja... dal tko imao takvo iskustvo i kako bez toga????? Koliko treba platiti spermogram?????

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim u bolnice VV

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dal moze se platiti ako nema MM zdrav.osiguranja

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Naravno da može. Ne znam koliko je na VV, ali u Petrovoj je oko 75kn. Pretpostavljam da je i na VV slična cijena.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Znaci moze bez uputnice???? Posto doktor nece dati ni uputnicu zbog toga kaj nema zdravstvenog ni dopunskog???:samo mozemo doci bez svega i platiti i to je to???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Padam s marsa, al kak netko izguvi osnovno zdravstveno osiguranje?

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Meni je doktorica bas draga zena. Bila sam kod nje u tri postupka i nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Dok je bio Alebić na VV, par puta sam bila kod njega na folikumetriji, i on je bio ok, ali doktorica mi je bolja. Ali kako je bubekica rekla svi smo različiti i svi različito doživljavamo određene situacije. Ja recimo imam užasno negativna iskustva sa socijalnim ginekolozima, tako da kad sam dosla na VV ostala sam oduševljena i doktorima i sestrama. Iskreno, da nije tako, pitanje da li bi se uopce odlučila na MPO.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •