Pokazuje rezultate 1 do 50 od 426

Tema: Božićni kolači 2014.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i imam jedno pitanje za iskusne domaćice: moraju li se starinske ŠAPE peći u kalupu ili postoji neka varijanta sa istim sastojcima za koje se ne mora imati baš taj kalup? naime, dobila sam domaću mast i orahe iz Slavonije te planiram to upotrijebiti za božićne sitne kolačiće, a prvo su mi pale napamet upravo "šape" sa tim sastojcima, no nemam kalupa.
    Jedino što imam od kalupa doma su oni za muffine i klasične modlice za pravljenje keksića.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    i imam jedno pitanje za iskusne domaćice: moraju li se starinske ŠAPE peći u kalupu ili postoji neka varijanta sa istim sastojcima za koje se ne mora imati baš taj kalup? naime, dobila sam domaću mast i orahe iz Slavonije te planiram to upotrijebiti za božićne sitne kolačiće, a prvo su mi pale napamet upravo "šape" sa tim sastojcima, no nemam kalupa.
    Jedino što imam od kalupa doma su oni za muffine i klasične modlice za pravljenje keksića.
    kolko se sjećam izrade šapa da je kompaktno tijesto teoretski možeš napeaviti kuglice pa sploštit ali to onda nisu šape nego sploštenci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •