-
Ljubilice naša mala neka je danas prekrasan dan~~~~~~~~
Ljubimo te na tvoj rođendan, neka je sretan~~~~~~~~~~
-
Sretan rodjendan Lovri!!!
-
Lovricu, sretan rodjendan!
Da ga provedes s mamom i tatom što više.
-
Sretan ti rođendan mali laviću!!!!
-
Sretan rođendan Lovri,
bez bolova,
na maminim i tatinim rukama
-
-
Sretan ti rođendan, Lovro! Što. manje boli i što više maminih i tatinih zagrljaja <3
-
Sretan rođendan hrabrom Lovri!
-
Dragi Lovro, Muma i tata,
Zelim vam svima najljepsi dan. Godina je dana od kada se vas zivot neizmjerno obogatio.
Mislimo na vas i saljemo vam srecice...
-
sretan rođendan mali slatki laviću
-
Hrabri lavicu sretan rođendan!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretan rodjendan
-
Sretan ti rođendan, laviću. Provedi ga u maminom i tatinom zagrljaju!
-
-
-
lavicu sretan ti rodjendan!!!
-
Ljepoto malena, sretan ti rođendan!!!!!
-
ne poznajem hrabriju i snažniju majku od tebe, uživajte čim više danas
-
Sretan rođendan hrabriću
-
-
Sretan ti rođendan Lovro!!!! Neka danas bude prilike za puno zagrljaja!
-
-
Od prvog dana pratim ovu priču i strašno je to što proživljavate. Želim vam svu snagu svijeta, a malenom dječaku najsretniji rođendan i još puno dana bez boli i u maminom i tatinom zagrljaju.
-
-
Sretan rođendan malom lavicu <3
-
Sretan rođendan Lovro! A i tebi sretan rođendan draga Muma, na današnji dan postala si majka
Posljednje uređivanje od Apsu : 30.11.2014. at 11:15
-
-
Draga majko Hrabrost, neka vam danas bude poseban dan sa sto vise mazenja, a sto manje boli. :hug:
-
Muma, draga, i moja Leona je imala jedan teški pad, krizu nakon koje više nije vidjela. Liječnici su rekli da je posrijedi atrofija mozga i da nema šanse da se oporavi. Ali, ona je ipak nakon nekog vremena progledala 
Molimo za vas
jer to je i nama pomoglo, sigurna sam.
I stvarno probaj razgovarati s glavnom sestrom da ti omoguće da budeš malo dulje s njim ako to želiš.
Ja sam bila dosadna pa sam nažicala.
A plakanje...da, više mi nakon nekog vremena uopće nije bio bed plakati u javnosti. Lomila sam se gdje sam stigla. I baš me bilo briga. Tako da, samo naprijed, imaš pravo slomiti se 
Sretan rođendan, laviću 
(neće vas izbaciti, i Leona je svoj jedini rođendan proslavila gore, uz tortu, balone...)
-
za današnji poseban dan, za malog princa i njegove roditelje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretan rođendan Lovrici! Muma,
-
-
-
-
Sretan rođendan Lovro
-
Dragi Lovro, zelim ti da te nista ne boli, da si miran i sretan uz svoje najblize. Danas je tvoj dan!! Draga muma, tebi zelim da makar danas zaboravite na svu tugu koja vas tisti i uzivate u radosnom danu.
-
-
Sretan rođendan Lovro!
I jos puno dobrih želja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
sretan ti rođendan maleni
.
da danas netko u nekom paralelnom svemiru pritisne dugme i da tvoja bolest i sva ova bol i tuga budu samo jedan pogrešan scenarij koji će biti ispravljen, da priča ima potpuno drugačiji završetak, da ti još puno puta čestitamo, da ....
-
Lovro sretan ti rođendan 
neka ti ovaj da bude prekrasan i neka bude još mnogo takvih
-
-
Sretan rockas malom hrabronji !
-
Sretan rodjendan malenom lavu i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
-
-
Sretan rođendan prekrasnom Lovri!
-
-
Dragi Lovro, draga Muma, zelim vam jos mnogo poljubaca i mazenja i placem sto ne mogu pokloniti Lovri ono sto mu svi ovdje zelimo - zdravlje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♡♡♡
-
Sretan rodendan hrabrom lavu <3
Posljednje uređivanje od morula : 30.11.2014. at 14:01
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma