ja sam isla na pripreme za medicinu u V. i bila sam oduševljena prfesorima i načinom predavanja. na faksu su svi iz V. odmah sve lovili i prolazili sa sjajnim prosjecima. baš se kužila razlika pogotovo u početku. ja sam išla u malu seosku gimnaziju u kojoj nisam gotovo ništa morala učiti, medicina me ušokirala, prvi semestar sam dolazila k sebi, mislim da ekipi iz V. nije bilo tako.

Odgovori s citatom

nama ce trebati tek za dvi godine ali brzo ce to proc...
! Ali eto, nisam znala da toga ima, nije me tko imao uputiti. Odabrala sam između stvari za koje sam znala da postoje i koje su mi solidno išle, ali uz trud. Voljela sam književnost, ali mi na pamet nije padalo upisati Filozofski, pa sam tako slučajno (zbog prijatelja koji mi je ostavio knjige s prve godine) završila u struci koja nema baš preveć veze s onim za što zaista imam smisla. No, nije to loše ispalo kad podvučem crtu. Našla sam ja i unutar te struke kućicu koja mi sasvim odgovara.
Grozno u što se sistem pretvorio (iako, to se moglo i očekivati, čim se prešlo na upise isključivo po kriteriju ocjena), a zasad ne vidim ni pokušaje da se nešto konstruktivno promijeni.