Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: perilica rublja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sve je važno.
    Odrediš si budžet i tražiš najbolji omjer cijene i kvalitete za te novce.
    Potrošnja je bitna i vode i struje kao i buka i ja ne uzimam apsolutno ništa što nije A+
    Garanciju sad svi daju od dvije do pet godina, ali aparati nakčešće rikavaju iza tog roka pa si nekak mislim da je sve to naštimano, a duga garancija zapravo marketinški trik.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je važno.
    Potrošnja je bitna i vode i struje kao i buka i ja ne uzimam apsolutno ništa što nije A+
    Garanciju sad svi daju od dvije do pet godina, ali aparati nakčešće rikavaju iza tog roka pa si nekak mislim da je sve to naštimano, a duga garancija zapravo marketinški trik.
    Večina rikne nakon dvije godine...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sve je važno.
    potpisujem i dodajem broj okretaja - minimalno 1000
    Posljednje uređivanje od dolega : 14.12.2014. at 02:19

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Neki dan mi je riknuo Braunov mixer nakon 7 godina. Odo do moje susjede, starije gospođe u posudbu. Da ona meni mixer, gledam ja u njega dok se vozim liftom i sv si mislim, ako ovaj išta izmiksa bit će dobro, sav neki rasklimani. A na kraju nikad još tako dobro i brzo izmiksan bjelanjak! Sva oduševljena pitam ženu da mi kaže pa gdje ga je kupila, a ona kaže prije nekih 30 godina, takvi se više ne proizvode.
    Nisam neki obožavatelj teorija zavjera, urota, ali fakat te ovakve stvari tjeraju na crnjak.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Neki dan mi je riknuo Braunov mixer nakon 7 godina. Odo do moje susjede, starije gospođe u posudbu. Da ona meni mixer, gledam ja u njega dok se vozim liftom i sv si mislim, ako ovaj išta izmiksa bit će dobro, sav neki rasklimani. A na kraju nikad još tako dobro i brzo izmiksan bjelanjak! Sva oduševljena pitam ženu da mi kaže pa gdje ga je kupila, a ona kaže prije nekih 30 godina, takvi se više ne proizvode.
    Nisam neki obožavatelj teorija zavjera, urota, ali fakat te ovakve stvari tjeraju na crnjak.
    Ništa čudno, ja imam bakin mikser i mlinac za kavu.
    Kupljeni ranih osamdesetih a rade super. Znači isto stari 25-30 godina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •