ne samo sam rekla da je za odmorkovu iskaznicu mi se potpisala tajnica, treba bit potpis službene osobe
mi nemamo za vikend u školi iskaznice, ali imamo za knjižnicu i kuhinju.
ne samo sam rekla da je za odmorkovu iskaznicu mi se potpisala tajnica, treba bit potpis službene osobe
mi nemamo za vikend u školi iskaznice, ali imamo za knjižnicu i kuhinju.
Ja još smišljam planove za moje!
(javim detalje)
u vezi odmorkove iskaznice - ne samo da su nam ovjerili uz potpis ravnatelja, nego je potpisao i prof. tjelesnog (kojeg dijete još ni ne pozna, jer je tek 4. raz. i nije uključeno u sportski klub), nego se mladi prof. ponudio da će on sam drugi primjerak zahtjeva odnijeti u Lanište (valjda su ih primili više)... iskreno, ostala sam više nego ugodno iznenađena![]()
ja sam svoj primjerak pred 2 godine poslala mejlom
to sam i ja planirala, al eto - čovjek me preduhitrio
što ćeš, mlad-nadobudan![]()
Breaking news: šetnja po Trnju, s radnim naslovom "Od placa do placa", će biti u subotu, 27.11.2014. s početkom u 17h, nalazimo se na Trešnjevačkom placu, kod sata na ulazu u parkić. Roditelji s klincima su posebno dobrodošli, kao i veći omladinci!Nadam se da se vidimo!!!
Hehehe, Mojca, hvala ti na ispravci ... ipak je tipfeler!
Dakle, šetnja po Trnju, s radnim naslovom "Od placa do placa", će biti u subotu, 27.12.2014. s početkom u 17h, nalazimo se na Trešnjevačkom placu, kod sata na ulazu u parkić. Roditelji s klincima su posebno dobrodošli, kao i veći omladinci!Nadam se da se vidimo!!!
I, tko dođe na šetnju po Trnju u subotu u 17h?![]()
Glede odmorka: ja sam klincima istovremeno vadila iskaznice prije 2-3 godine, tada su to bile iskaznice Školskog športskog saveza grada Zagreba, njezina mi je prestala vrijediti ove godine (kad je ona 7. razred), a njegova vrijedi još dvije (?!),kad će i on biti 7. razred. Ne znam zašto je taj 7. razred tako čarobna brojka, pa klinci su još dvije godine obavezni ići u školu. Inače ono gore sam podebljala jer se sad vade iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza, meni to onako laički znači da onda dijete ne mora biti iz Zagreba da bi koristilo Odmorko programe.
Prije su se iskaznice vadile 'ručno', što će reći: isprintaš i popuniš obrazac, priložiš fotografiju, ovjeriš u školi, odneseš negdje na Zeleni val. Sada se to može 'online', a to izgleda ovako: na njihovim stranicama popuniš obrazac, priložiš datoteku sa skeniranom fotografijom propisane rezolucije, na mail dobiješ ispunjeni obrazac s fotografijom, isprintaš obrazac (u boji) u 2 primjerka, odneseš u školu da ti ih potpišu profesor tjelesnog i ravnatelj i potvrde pečatom škole, jedan obrazac pošalješ poštom na adresu na Laništu (nisam nigdje vidjela da se može poslati mailom). Online, jelda, i puuuno 'jednostavnije' nego prije, a još moraš imati skener i printer u boji.
Iskaznica se čeka do 30 dana, ali potvrđeni zahtjev vrijedi kao zamjena za iskaznicu.
I ja sam se pitala što s djecom koja ne idu na sport u školi. Naša škola ima malo djece, navodno je problem skupiti košarkašku ili rukometnu ekipu, pa nema baš nekog velikog izbora za bavljenje sportom. Kći mi, doduše, ide 3 puta tjedno na tkd, koji nije školska aktivnost, iako se prije odvijao u prostorima škole, sada je u klubu, pa se nadam da ju neće profesor tjelesnog 'otpiliti' radi toga. Moje mišljenje je da bi Odmorko trebao biti za svu školsku djecu, da ih se makne s ceste ili od ekrana. Pa ne mora to biti pod ingerencijom Hrvatskog školskog športskog saveza, neka grad Zagreb ili Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa smisle nešto, ali da je za svu djecu.
Posljednje uređivanje od Audrey : 27.12.2014. at 18:40
Mi se prošetasmo, bilo nas je 12 (od djece, na žalost, samo mojih dvoje), Gagarinovim putem do Savske, zatim dvorištem Učiteljske akademije, pa oko Raketa (po terasama i kroz garaže), kroz Hypo centar, iza HRT-a do Močvare gdje smo maznuli čokoladne napolitanke, a dalje smo nastavili uz nasip do Trnjanske i prema sjeceru do starog trnjanskog placa i do Vukovarske gdje smo završili šetnju.
Ugodna šetnja u svježoj zimskoj večeri!
teniski klubu veslačkoj ima besplatne sate utorak u 16 i petak u 11h za osnovnoškolce.
tatek oće li još štogot bit da se prikjučimo ako nas opet ne shrva boleština?