Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Grcevi!?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Caj od kima je prirodan, ali sto je sa preporukom iskljucivog dojenja i nikakve druge tekucine da se ne ispire zastitni sloj sa crijeva

Moj je prva dva mjeseca imao dosta probavnih tegoba, prvo grceve onda aerokolike tj. muke po prduckanju. I inace je zahtjevniji lik i ja sam nekako najvise povjerovala tumacenju jednog US pedijatra da sva novorodencad ima manje ili vise probavnih smetnji, da su svi puni zraka ali da o karakteru djeteta ovisi koliko im to smeta i kako to ispoljavaju.

Anabeg, pokusaj ga poviti u tetru ili dekicu (potrazi swaddling) i upaliti napu/fen/usisavac pa vidi jel ga to smiri?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Caj od kima je prirodan, ali sto je sa preporukom iskljucivog dojenja i nikakve druge tekucine da se ne ispire zastitni sloj sa crijeva

Moj je prva dva mjeseca imao dosta probavnih tegoba, prvo grceve onda aerokolike tj. muke po prduckanju. I inace je zahtjevniji lik i ja sam nekako najvise povjerovala tumacenju jednog US pedijatra da sva novorodencad ima manje ili vise probavnih smetnji, da su svi puni zraka ali da o karakteru djeteta ovisi koliko im to smeta i kako to ispoljavaju.

Anabeg, pokusaj ga poviti u tetru ili dekicu (potrazi swaddling) i upaliti napu/fen/usisavac pa vidi jel ga to smiri?
    Ma da, virujen da sva novorođenčad treba neko vrijeme prilagodbe, i da svi imaju problem, neko to ispolji bolje, neko gore i tako prođee tih prvih 2-3 mjeseca. Malo sam čitala pa sam vidjela u dosta slučajeva da to zna trajati dosta dugo, to jest po 6 i više sati u komadu. Nama eto nasreću, zasad, traje "samo" 2-3sata..Meni je to teško gledati, vidim da se muči i muka mi je. Još da to traje tako dugo valjda bi poludila gledajući ga toliko dugo u toj muci. I nakon tih 2sata najbolje se smiri na tati, ne znam jel zbog toga jer osjeti da je tata smireniji od mene ili možda jer mu kod tate ne miriši cika, kad je na mene stalno zijeva i traži ciku, a ono bude prenajeden. Onda mu dam, jer mi je teško da mu ne dam, pa cicka par sekundi pa pusti jer ne može..uff grozno, nadam se da će što prije proći i da nam se neće dogoditi taj scenarij da traje puno duže nego sada. A muž mi u petak ide na brod i ostajem sama sa njih troje. Bojim se i pomisliti kako ću se organizirati...Mantram, sve će biti super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •