Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: Moje dijete ništa ne jede!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    I osim toga i ono šta jede, obavezno mora barem koji puta pljunuti , uzme u usta, pa drži, onda joj govorim da žvače, pa malo žvače ili ako joj ne kažem samo drži u ustim nakon minute pljune netaknuto, a često i sažvakano, pa onda opet na nagovor malo uzme.....
    Dugo nije ni pila ništa (dojila je skoro godinu i pol) a sad pije sok od jabuke, pa mislim da ju to možda malo zasiti, ali stvarno joj to ne mogu uskratiti jer vodu više neće - kupujem joj prirodni i razrijedim ga s vodom.
    ista moja izludih ... ne znam sta cu ...interesuje me kako vasa ... je li sto bolja ???
    da znam sta me ocekuje .. citam ovo i ko da pisem ja ((

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dzevdeta prvotno napisa Vidi poruku
    ista moja izludih ... ne znam sta cu ...interesuje me kako vasa ... je li sto bolja ???
    da znam sta me ocekuje .. citam ovo i ko da pisem ja ((
    A joj, kada se samo sjetim koje su to bile muke!
    Sada ima skoro 6 godina i još uvijek je slaba sa jelom, jede više manje sve, voće malo slabije, ali sve u vrlo malim količinama. Za usporedbu mlađa seka koja nema 2 godine gotovo uvijek pojede više, čak i znatno više, pojede znatno brže, mlađa sama traži jesti, a ova moja velika jednostavno ne. Njoj hrana uglavnom ne predstavlja neku važnost i to je to. Sitna je i mršava, ima 17,5 kg i 112 cm, ali zdrava. Bili smo kod gastrenterologa i sve je OK, vesela je i pametna djevojčica.
    Voli kuhati sa mnom, pa od neke 3,5-4 godine od kada stvarno može sudjelovati znatno joj je draže pojesti ono što je sama radila, pa je to neki trikić koji koristim, ali stvarno ne forsiram količinu i ne raspravljamo niti nagovaramo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •