Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jelena možda bas bude fora imat prvu hrvatsku predsjednicu
    Ni dosadasnji predsjednik nije briljirao dapače, pa dajmo joj šansu da pokaže što zna i može.

Moram priznat ok mi je ideja da mi je žena predsjednica, dosta više tih muških svugdje na poslu, u politici,...!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena možda bas bude fora imat prvu hrvatsku predsjednicu
    Ni dosadasnji predsjednik nije briljirao dapače, pa dajmo joj šansu da pokaže što zna i može.

Moram priznat ok mi je ideja da mi je žena predsjednica, dosta više tih muških svugdje na poslu, u politici,...!
    Smatram da nema kapaciteta za samostalno i neovisno predsjednikovanje, a iza nje stoje mračnjaci.

S jedne strane mi je žao ovog ishoda, a s druge...nekako si mislim..ajmo svi u pepeo, neka prekriju sve ponovo...neka unište sve do kraja, možda se dignemo bolji, možda tada krenemo graditi nešto, ako se dignemo.

A inače, fascinirana sam kratkim pamćenjem birača...nacionalistička, kleptomanska i mafijaška stranka je očito ono što ima treba, u čemu se pola birača ove zemlje prepoznaje, s čim se identificira. To mi je veći problem...s kim dijelimo državu. Ne znam jel' ste skužile ponovo liniju razdvajanja, dvije Hrvatske...
    Posljednje uređivanje od Zuska : 12.01.2015. at 09:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •