Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 421

Tema: Herlitz školske torbe

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da se uglavnom konzultirate s djecom oko izbora torbe. jel im dosadi gledati je u ormaru skoro godinu dana? ili je bolje kupiti nešto bez konzultacija (a za što znate da se djetetu sviđa, ona s kristalima bi kod nas bila sigurna pogodak) pa im dati pred polazak u školu?
    Pokazala curki torbe koje su bile meni u prihvatljivom cjenovnom rangu, ona izabrala zelenu torbu sa sirenom( to joj je omiljena boja) i to je to.
    Kupili je u 6 mjesecu, malo se hvalila s njom onda smo ju spremili u ormar.
    Ja se ne bih usudila kopiti torbu bez konzultacija sa njom pošto nisam sigurna da bih pogodila ono što se njoj sviđa a to je nešto što treba nositi na leđima barem 4 godine.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma torba im ne dosadi kada jos ima toliko stvari za izabrati.moja je birala olovke, gumice,biljeznice,skare... i sve to krajem osmog mjeseca

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MNona je iskusna.
    A i ta oduševljenost sirenama i koječime je kratkog vijeka, toliko toga bude novog da je najmanje bitno šta je gore na poklopcu.
    Ja nisam imala puno izbora, odlučila sam se za midi model, trebala sam dva tako da smo uzeli nogometaša za starijeg koji je opsjednut nogometom i malom formulu (druge niej ni bilo). On je bio presretan. Doma ima torbu staru sa vilama koje su mu sestrične donjele da ima, za po doma. Valjda je zabrijo da će to nositi u školu pa je sad oduševljen, ima mušku torbu.
    BTW nije tema ali za vikend nam je priznao da se malo boji škole jel se tamo svaki dan cijepi. Mi mu cjepljenje nismo ni spominjali ali neki roditelji očito jesu pa sad mali predškolci šire dezinformacije da se to u školi cijepi svaki dan.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znam da je sad gotovo jer smo ju već kupili za mlađu,
    ali samo da pitam - oni koji imate istu, da li ste zadovoljni Herlitz Flexi torbom ?
    Čini mi se prostrana i da ima pristojan broj pretinaca. Nisam ju vagnila.
    Koje su vrline, mane ?
    Unaprijed hvala !

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    ali samo da pitam - oni koji imate istu, da li ste zadovoljni Herlitz Flexi torbom ?
    Koje su vrline, mane ?
    Unaprijed hvala !
    ja sam jako zadovoljna. torba je super!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

htjela sam bidati na ebayu za jednu torbu kod ovog korisnika merceole, ali mi ne dopušta jer kaže da ne šalje u hr. KAd sam gledala poštarinu, označila sam jednu eu zamlju u koju šalje.
    što trebam staviti da mi dopusti bidanje?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

htjela sam bidati na ebayu za jednu torbu kod ovog korisnika merceole, ali mi ne dopušta jer kaže da ne šalje u hr. KAd sam gledala poštarinu, označila sam jednu eu zamlju u koju šalje.
    što trebam staviti da mi dopusti bidanje?
    staviti adresu u toj zemlji ko primary s(kršitelj koda)ing address

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    staviti adresu u toj zemlji ko primary s(kršitelj koda)ing address
    hvala ti

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad ste i mene navukle na torbu pa nasiroko istrazujem

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Koje su vrline, mane ?
    Unaprijed hvala !
    Pri kraju prvog polugodišta prvog razreda se počela odljepljivati na spoju dna i stražnje strane, na način da se ne može popraviti (lijepljena je na neki poseban način). A kupljena na netu (Merceole) pa nisam mogla reklamirati. Tako da naše iskustvo nije bilo dobro. Sad ima anatomski ruksak i taj se drži super.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

L. je treći razred. Njegova Flexi se još drži. Računamo na nju i u četvrtom.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure - hvala ! znači, možemo očekivati sve
    stariji ima lego torbu koja se odlično drži drugu godinu. a izdržala je puno toga.
    razumijem da za prvašiće treba paziti na ramena i leđa, i da torba zadovoljava neke
    ergonomske i anatomske standarde, ali osobno su mi draži ruksaci (naravno, kvalitetni).

Ejla-S avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja prvašica ima ovu http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/571391.html i zadovoljne smo i ona i ja.
    Kupila sam je u NN a sad je tamo trenutno popust i na ovi i na flexi.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mi smo zadovoljni s nasom. Doduse, nosimo je tek jedno polugodiste, pa je za sad ko nova.
    Ali je zato njihova pernica uzas, sve one gumice za drzanje gumice i siljila popucale.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo zadovoljni s nasom. Doduse, nosimo je tek jedno polugodiste, pa je za sad ko nova.
    Ali je zato njihova pernica uzas, sve one gumice za drzanje gumice i siljila popucale.
    Nama se pernica super drži, a u neke gumice stavljamo i po dvije olovke.
    Za sada nije ništa popustilo.
    A i torba je ko nova. mi imamo midi.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 06.02.2015. at 08:10

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam isto zadovoljna i sa torbom i sa pernicom herlitz ali tek ih jedno polugodište nosi, torba herlitz smart

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    L. je treći razred. Njegova Flexi se još drži. Računamo na nju i u četvrtom.
    drago mi je čut. Mi smo neki dan ušle u NN i F se ravno zaletila na flexi leptire, najskuplja u dućanu. Kupile

da, kupile smo i pernicu iako sam skeptična. B scaut pernicu koristi svih osam godina skolovanja, ali ona je kostala 200 kn. No, u cure se ne isplati tako ulagati, ova moja ce vjerojatno promijeniti 100 pernica...
    Posljednje uređivanje od Bubica : 06.02.2015. at 11:25

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pernica koju je dobio s torbom je još uvijek živa (samo što ju je on išarao iznutra). Poneki lastik se malo opustio ali još se može bez problema koristiti.
    U drugom smo kupili novu (isto Herlitz) jer je poželio onu "s krilima", da mu mogu i flomasteri stati unutra. I ta je još u dobrom stanju (isto išarana).
    Sad u trećem je izvukao neku "primitivnu" (onu gdje sve samo ubaciš i zakopčaš patentom) iz kutije s igračkama i nju nosi.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, onda smo mi naletili na neku fals pernicu. :/

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod nas herlitz torba ok jedino sam se zeznula jer sam popustila njenoj želji i kupila svijetlo roza pa je nakon par mj već bila za pranje..pernicom nisam zadovoljna jer su popucale gumice na par mjesta.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nasa flexi (ona najveca) u 2. razredu u odlicnom stanju. Ovako bi imam osjecaj mogla jos godinama sluziti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pitanje - jel ima netko herlitz školski ruksak? razmišljala sam da budućem petašiću kupim sad ruksak za dogodine kad su sniženja (tako smo kupili i torbu kad je bio predškolac)
    inače, ta naša, tad kupljena Herlitz torba ga je poslužila sve do sad, evo 4. godinu... sad se tek vidi da je rabljena, nakon 4 godine korištenja (od toga 3 godine boravka, što svatko ko ide u PD zna što to znači, odnosno di te torbe stoje kad su tamo

za 5. smo mislili uzeti anatomski ruksak, vidim da ih ima i Herlitz ali ne znam kakvi su???

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i da provjerim - jesu još sniženja u NN?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Koja je veličina torbe za drugi razred (bez boravka)?
    Ova torba za prvi razred na njemu mi izgleda nekako jako mala.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    i da provjerim - jesu još sniženja u NN?
    ja sam bila u četvrtak i bila su, ali provjeri na njihovom netu. imaš sve cijene

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nasa herlitz torba nije bas u najboljem stanju, a tek je 2.razred. Donji plasticni dio na cemu torba stoji je napuknut i s prednje strane je odvojen od tkanine. Ljepili smo to i zasad nekako stoji, ali cim ima malo vise knjiga u torbi, odlijepi se pa opet lijepim i tako. Ja sam naivno mislila kako ce ta torba trajati 4 godine. Mislim, nije stvar u torbi, nego u postupanju s njom jer klipani bacaju torbe, sutiraju ih i neznam sto jos. Sad mu je naravno zao, ni ne zeli drugu torbu i sad je cuva i pazi. Malo prekasno! Jel imao netko slicno iskustvo, jel ju mogu ikako spasit? Ma u biti znam da ne, dok tako traje, traje. Mozda bi postolar mogao nekako zalijepiti tu tkaninu za plastiku?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Nasa herlitz torba nije bas u najboljem stanju, a tek je 2.razred. Donji plasticni dio na cemu torba stoji je napuknut i s prednje strane je odvojen od tkanine. Ljepili smo to i zasad nekako stoji, ali cim ima malo vise knjiga u torbi, odlijepi se pa opet lijepim i tako. Ja sam naivno mislila kako ce ta torba trajati 4 godine. Mislim, nije stvar u torbi, nego u postupanju s njom jer klipani bacaju torbe, sutiraju ih i neznam sto jos. Sad mu je naravno zao, ni ne zeli drugu torbu i sad je cuva i pazi. Malo prekasno! Jel imao netko slicno iskustvo, jel ju mogu ikako spasit? Ma u biti znam da ne, dok tako traje, traje. Mozda bi postolar mogao nekako zalijepiti tu tkaninu za plastiku?
    Možda da spoji sa nekakvim zakovicama?

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, mozda. Jedino mi postolar pada napamet kao netko tko bi mogao tu nesto izvest.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, mozda. Jedino mi postolar pada napamet kao netko tko bi mogao tu nesto izvest.
    Postoje i torbarske radione, bar u Zagrebu.
    http://www.burza.hr/poslovni_subjekt...36/?PHPSESSID=
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=764695

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je veličina torbe za drugi razred (bez boravka)?
    Ova torba za prvi razred na njemu mi izgleda nekako jako mala.
    Broj knjiga u drugom razredu je isti kao i u prvom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Broj knjiga u drugom razredu je isti kao i u prvom.
    Ma problem je što mi torba na njemu izgleda mala. Nekako mi se sav izdužio, pa mi izgleda kao da ima torbu za malu školu na leđima.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Anemona, i moj je visok. I na njemu je torba u prvom razredu izgledala malo smiješno (iako torba uopće nije bila mala, Herlitz flexi). Kupili smo je u proljeće prije škole, a do Božića se on jako izdužio. Sad ima ruksak (neki no name, iz Muellera, anatomski, 200-tinjak kuna), i taj mu izgleda veličinom primjeren.

Ivanna, i naša Herlitz se na isti način odlijepila.
    Posljednje uređivanje od martinaP : 16.02.2015. at 09:59

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam bila u četvrtak i bila su, ali provjeri na njihovom netu. imaš sve cijene
    hvala!
    morat cu poslat mm-a do ducana jer su na netu ostala samo dva modela za dečke...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    hvala!
    morat cu poslat mm-a do ducana jer su na netu ostala samo dva modela za dečke...
    Rađe nazovi da ti provjere gdje ih u Zagrebu ima.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala, Cathy, nismo blizu Zg, ali pogledat ću u Zd za torbarske radione.

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš onda da je do (ne)kvalitete torbe? Jeste nešto napravili s torbom ili kupili novu?

Ja sam gledala po ebayu malo aukcije za te torbe i vidim da se uvijek prodaju samo kompleti, a meni ne trebaju ti ostali dijelovi, hoću samo torbu, a možda mi je promaklo. Jel netko zna, jesu na aukciji kad samo torbe?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala, Cathy, nismo blizu Zg, ali pogledat ću u Zd za torbarske radione.

Misliš onda da je do (ne)kvalitete torbe? Jeste nešto napravili s torbom ili kupili novu?

Ja sam gledala po ebayu malo aukcije za te torbe i vidim da se uvijek prodaju samo kompleti, a meni ne trebaju ti ostali dijelovi, hoću samo torbu, a možda mi je promaklo. Jel netko zna, jesu na aukciji kad samo torbe?
    Evo ti samo torba: http://www.ebay.de/itm/Herlitz-Schul...-/331235809958
    http://www.ebay.de/itm/Ranzen-Smart-...item234b04956e
    http://www.ebay.de/itm/Herlitz-Ranze...item5b0cd0cc87
    druga dva linka su aukcije
    Posljednje uređivanje od Cathy : 17.02.2015. at 16:00

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, i moj je visok. I na njemu je torba u prvom razredu izgledala malo smiješno (iako torba uopće nije bila mala, Herlitz flexi). Kupili smo je u proljeće prije škole, a do Božića se on jako izdužio. Sad ima ruksak (neki no name, iz Muellera, anatomski, 200-tinjak kuna), i taj mu izgleda veličinom primjeren.

Evo, baš ovakav problem.

Mislila sam da će torbu nositi barem 1. i 2. razred, možda i 3. (ne istu, jer je sam odabrao neki jeftikaner), ali sve mi se čini da ću mu kupiri ruksak za 2. razred.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Do kraja godine koristio je neku rabljenu sa Njuškala, a za drugi razred kupila sam mu ruksak.

Mislim da je i do torbe, jer vidim u boravku i druge torbe s kojima se djeca svakako ponašaju (a moj svoju nije bacao ni igrao s njom nogomet) pa se dobro drže i u drugom razredu.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

MOji oboje imaju Flexi, zadovoljni smo s obje, nikakvih probelma u vezi kvalitete nismo do sad imali. PRije flexi BC je imao mislim Smart, ali za njegove potrebe sve zelim u svojoj torbi, ukljucucjuci i cipele zmiske, morali smo uzeti vecu. cak sad razmisaljam o poklanjanju te Smart, koja nakon godinu dana izgleda zbilja dobro.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    cak sad razmisaljam o poklanjanju te Smart, koja nakon godinu dana izgleda zbilja dobro.
    razmisljas jos uvjek o tome?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

poslala sam ti pp

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

izgleda cool

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bilo je ili zmaj ili dinosaur

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC ima dinosaurusa. I on je cool. Nisi mogla zeznut.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja curka je imala Targetovu na Hello Kitty sve 4 godine, s tim da su bile dvije godine boravka.
    Ovakvu:
    http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/...oglas-12601936
    Mrvicu se pohabala na čoškovima tkanina, ali je još u dobrom stanju (bar za prvu ruku), pa ako netko želi ja ju POKLANJAM- samo mi se javite na pp.

I on topic, zanimaju me iskustva, jel ima tko ovakvu Step By Step torbu, kako vam se pokazala u kvaliteti i trajnosti, s obzirom na ne baš malu cijenu:
    http://www.mediamarkt.pl/plecak-step...ozec,id-947258

I jel te iste drže Samsonite i Hama?
    Kada i gdje mi je najjeftinije kupiti?- ne žuri nam se, trebamo ju tek za iduću godinu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj zmajica prvotno napisa Vidi poruku

I on topic, zanimaju me iskustva, jel ima tko ovakvu Step By Step torbu, kako vam se pokazala u kvaliteti i trajnosti, s obzirom na ne baš malu cijenu:
    čekaj, čekaj, to je cijena u EUR-ima??

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moja curka je imala Targetovu na Hello Kitty sve 4 godine, s tim da su bile dvije godine boravka.
    Ovakvu:
    http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/...oglas-12601936
    Mrvicu se pohabala na čoškovima tkanina, ali je još u dobrom stanju (bar za prvu ruku), pa ako netko želi ja ju POKLANJAM- samo mi se javite na pp.

I jel te iste drže Samsonite i Hama?
    Kada i gdje mi je najjeftinije kupiti?- ne žuri nam se, trebamo ju tek za iduću godinu.
    mislim da ti je alex70vanja prodavala baš takvu nakon 4 razreda i na slikama je djelovala izvrsno.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    čekaj, čekaj, to je cijena u EUR-ima??
    Ma ne, link je samo zbog fotke torbe, prvi koji sam našla. Stranica je poljska čini mi se, pa je cijena u zlotima. Kod nas kosta cca 600-700 kuna bez dodataka pa do 1200 sa dodacima u Mulleru.
    Zanima me Jel OK i pikirala bi popust do iduće godine, maloj se jako svida, a meni je bitno dal opravdava cijenu, jer ju planiram uzeti isto za 4 godine.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma ne, link je samo zbog fotke torbe, prvi koji sam našla. Stranica je poljska čini mi se, pa je cijena u zlotima. Kod nas kosta cca 600-700 kuna bez dodataka pa do 1200 sa dodacima u Mulleru.
    Zanima me Jel OK i pikirala bi popust do iduće godine, maloj se jako svida, a meni je bitno dal opravdava cijenu, jer ju planiram uzeti isto za 4 godine.
    a, onda OK. ušokirala me cijena

evo Cathy prodaje istu takvu torbu:

http://forum.roda.hr/threads/87789-P...ske-torbe-CURE

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •