Stranica 20 od 25 PrviPrvi ... 101819202122 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

http://www.roda.hr/article/category/i-monitoring

ja vjerujem da se informacija o adaptiranom može dobiti i drugdje osim na rodinom forumu

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roda je clanica medjunarodne organizacije IBFAN, clanstvo nosi brojne uvjete kojih se pridrzavaju izmejdu ostalih i sve udruge IBCLC savjetnica i drugih dojilackih udruga, i mi moramo paziti da ni na jednoj nasoj akciji, aktivnosti, drustvenoj mrezi, ne kompromitiramo nase clanstvo.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.roda.hr/article/category/i-monitoring

ja vjerujem da se informacija o adaptiranom može dobiti i drugdje osim na rodinom forumu
    O svemu i o svakoj temi o kojoj se govori na forumu informacija se može dobiti i drugdje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa upravo tako.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam mislila na marke mlijeka, kao što se u temama u našoj školi u 1b jedan smeđi mali tuče ostalu djecu ne govori u kojoj je to školi ni kako se taj smeđi zove. Ali, ako netko tko ima toliko postova ( a ima vjerujem mnogo ljudi koji imaju mnogo više postova od mene a koji slično razmišljaju) ne razumije zašto se majka koja se liječi od neke teške bolesti i ne smije dojiti misli li se liječiti, ili pak, neka koja, iako sve žene imaju mlijeka, ipak mlijeka nema i loše se osjeća zbog toga, ne može na forumu požaliti se, zatražiti savjet i dobiti riječ ohrabrenja u nedojenju, savjet u odabiru proizvoda kojim će hraniti vlastito čedo kad ne može drugačije... Kako se na temi dohrane dijele razni svajeti i recepti, pa i marke se spominju... Mislim, ja ozbiljno ne vjerujem u maksimu: Cilj opravdava sredstvo.
    O odabiru proizvoda sa kojim se hraniti sigurno se ne moze pricati, jer to znaci spominjanje marke.
    Ako postoji neki problem u hranjenju djeteta koje koristi formulu , moze pitati na " zdravlju djece", barem sto se mene tice . Nemam problem s tim, dapace, imam i iskustva pa mozda mogu i pomoci.
    Ali da ce postojati posebne teme sa usporedbom vrste formule, to nece moci, iz svih ovdje navedenih razloga.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    O svemu i o svakoj temi o kojoj se govori na forumu informacija se može dobiti i drugdje.
    Pa kad se moze.
    koliko sam gledala druge forume postoje posebni podforumi o adaptiranom , i zamrznute teme sa svakom pojedinacnom markom. Meni je to marketing.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    pa da
    i ja ne kužim u čemu je problem

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam davala adaptirano i moram reć da ne znam šta se o tome ima toliko pričat.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni se čini da se savjet o tipu proizvodaa kojim hraniti dijete može dati i bez spominjanja marke.Jednako kao što se o pelenama može govoriti i bez spominjanja marke ili o zobenim pahuljicama, ili o kozmetici. Moja su djeca bila dojena, poluplatnenopelenaši, polu bezpelenaši, bez krema, prani samom vodom do godine dana. Ali eto, ima ljudi koji su na forumu ispunili stranica i stranica na temu čime mazati guzu, a ja ne vidim o čemu se tu ima toliko pričati. Pa, oni su imali što, i ne mislim da su time radili neki marketing, niti da su bili plaćeni od strane nekih kompanija, niti da su povećali prodaju pojedinih krema. Jednako kao što mislim da otkako sam napisala da ja nisam mazala nisam ni ja smanjila kupovinu kremica za guzu. Ljudi su razmjenjivali iskustva. I osobno, razumijem razliku u marketingu kreme i formule, ali ostajem pri tome da sam protiv politike: Borimo se za dojenje, i u to ime, čak ni ona majka s karcinomom ne može pitati koje mlijeko je po iskustvu drugih mama najbolje. Vjerujem da svaka od nas osjeća da je to nepravedno, samo što dio smatra da je ta mala nepravednost ništa u usporedbi s onim što se dobiva politikom negovorenja o formuli. Formula nije nužno zlo u mojim očima, to je velik blagoslov za svu onu djecu čije majke ne mogu dojiti. Voljela bih kad bi se udruga Roda i ostale sličen udruge diljem svijeta borile za dojenje, a ne protiv formule. Proizvođači formula nisu neprijatelji dojenja, oni su spas onoj djeci kojoj, nažalost, nije omogućeno da budu dojena. Takav stav želim da zauzme svatko tko se smatra zaštitnikom djece. Pod svatko mislim na prodojeće organizacije kao i na proizvođače mlijeka. Kkao su mi prvi svjetonazorski bliži, tako me i njihov stav više brine.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

casa, jesi li pročitala link koji sam stavila i ono što je ivarica napisala?

tu ti je odgovor na sva tvoja pitanja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Casa, zaista ne vidim razlog zasto bi trebalo velicati formulu.
    Svakako je korisno da postoji ( kad je potrebna ) ,ali da je to nesto o cemu bi se trebalo detaljno razgovarati i na Rodinom forumu , iskreno ne vidim razlog. Sto se mene tice , ne bih imala nista protiv da se prodaje iskljucivo u ljekarni na recept.
    Kao netko tko je hranio formulom u vrijeme postojanja rodinog foruma , niti u jednom trenutku nisam imala potrebu o formuli razgovarati. Mozda je problem u meni , pa kao i AM , ne vidim sto se tu treba nesto pricati.
    Ali opet cu ponoviti, ako netko ima problem u hranjenju (kakanju, nedobivanju na tezini...sto vec) , a koristi formulu ,moze se javiti na " zdravlje djece" i tamo ce se razgovarati o tom problemu i tom djetetu ( kao sto se i do sad razgovaralo) , ali se nece razgovarati o formuli.
    Posljednje uređivanje od sirius : 28.01.2015. at 17:43

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam davala adaptirano, i itekako mislim da se o tome ima što pričati, počevši od toga da mi nitko nije znao reći koliko beba treba pojesti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam davala adaptirano, i itekako mislim da se o tome ima što pričati, počevši od toga da mi nitko nije znao reći koliko beba treba pojesti.
    Pa imaju teme o tome. Koliko se sjecam nedavno sam pisala o jednoj takvoj koju je otvorila lavko.
    Ali nema o markama , i koja je bolja , ili koja je losija.
    Neki smatraju da takve teme trebaju postojati. Teme O formuli.
    A ne O djetetu koje koristi formulu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To što sada ima ili nema na rodinom forumu je jedna priča, a što je bilo nekad je druga.

(što sada ima pojma nemam jer otvaram uglavnom teme koje bi jednom riječju mogli nazvati kupus, jer je dobar dio foruma i postao kupusarnica, što se meni, da se razumijemo, sviđa jer je zabavnije)

No u vrijeme "edukativnog foruma" sasvim sigurno se nije smjelo pisati o adaptiranom mlijeku, na bilo koji način, pa su meni nekoliko puta brisani postovi (ili cijele teme na kojima se o tome pričalo) u kojima bih napisala nekome takvu banalnu informaciju kao što je koliko dijete treba pojesti mlijeka.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne bih znala, mene tada na forumu nije bilo.
    A ako me je i bilo , pratila sam skroz druge teme i to vrlo selektivno jer sam imala ogranicen pristup internetu.
    Tako da mogu reci samo za ono sto se dogada zadnjih godina.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hocu reci , Mima , sto je bilo- bilo je.
    Danas je ( ipak malo) drugacije , pa opet nije nekima dobro.
    I tako je to... Nitko se nije savrsen rodio.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ali imidž, da ne kažem limidž, se gradi godinama, pa onda nije čudno da Rodin možda i nije najbolji.

Nemam pojma kakav je to članak o kojem se sada razglaba, niti mi ga se da čitati, no danas je na poslu na kavi jedna kolegica opsovala Rode kad je čula da su se u Hrv pojavile ospice. Obzirom da si znamo da je na forumu godinama postojala štićena tema na kojoj se zagovaralo necijepljenje, možemo li joj zamjeriti što Rodu doživljava kao udrugu koja propagira necijepljenje? Meni se čini da ne možemo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kao sto rekoh , glavno da nas ne krive za svicarce u kreditima, sve drugo cemo valjda prezivjeti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Znaci da bi na forumu netko oko takvih pitanja trebao biti educiran. Ili moze odgovoriti bilo tko?
    I koga poslušati?

Na stranu ovo sto govoriš o necijepljenju, ali za prehranu djeteta se slažem s politikom Udruge i skroz mi je nelogicno da netko to ne prihvaća nego non stop drvi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj daj molim te. O kolikim se temama na forumu piše i priča, a tko je za to educiran?! O liječenjima svih vrsta o lijekovima, o alternativnoj medicini, o prehrani, o razvojnim problemima kod djece. Tko je ovdje za to educiran?
    Pa nije ovo cybermed gdje se komunikacija odvija na principu pitanja i odgovora nego forum na kojem se razmjenjuju iskustva u svim smjerovima, o tisuću tema. Zašto bi onda baš prehrana adaptiranim mlijekom bila iznimka?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moze se pričat o cemu god hoces, ali ako ti ili netko tako gleda na prehranu djeteta do godine dana, a onda neka!
    Da me tako neka likusa iza nekog nicka savjetuje oko adaptiranog- mislim, ako se ima o cemu pričat... Ako se nema, navali narode.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

?? a ne smeta te da te likuše savjetuju, zapravo razmjenjuju iskustva oko motoričkih problema, ili kašnjenja u govoru ili cijepljenja, ili uzimanja ovog ili onog lijeka, hodalica, posjedanja djeteta, dohrane, alergija ..

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Smeta mi.
    I odabirem se tu oko TAKVIH stvari ne informirati.
    Ali neću spopadati Udrugu ko da imam 5 godina, tipa, ako ste dali ovo, dajte i ono.
    Malo djetinjasto. Meni neprimjenjivo sve skupa, ne znam tebi?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne, nimalo djetinjasto, uopće ne vidim što bi tu imalo biti djetinjasto.

Ti se odabireš ne informirati, ali su takve razmjene iskustava na forumu dozvoljene - dakle needuciranost ne može biti argument za zabranu rasprave o adaptiranom mlijeku.

Udruga može dozvoliti ili ne dozvoliti što god hoće na svom forumu, ali ne možemo braniti te odabire lošim argumentima, kaj ne. Ili tvrditi da nije istina da je nedozvoljeno.

Btw. žalosno je nazivati žene koje ovdje dijele iskustva svih vrsta nekakvim likušama; ja mislim da je ovo dragocjeno mjesto, i ja sam na njemu od "nekih likuša" dobila itekakvih korisnih savjeta

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim, dodjes kod nekog doma tko ti dozvoli da pusis, pijes, hrces, jedes u dnevnoj, a ti baš zapela sto se moraš izuti.
    Jednostavno postuj ili idi ca, ne znam šta je nejasno.

Neću objašnjavati puno, vidim gdje pucas.
    Niti su svi obrazovani za sva područja, niti imaju iskustva sa svime. To ne znaci da nisu dobronamjerni, ali osobu iza nicka treba uzeti s rezervom.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I nije isto kada pričamo o receptima, školi, o cijepljenju i dobrano ili glavnoj prehrani.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dohrani.

Naravno, i ja sam ovdje stekla prijateljice i drage ljude, ali jasno mi je zasto ne daju pričati od AD-u. I poštujem, ne cackam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne, to je više kao da netko traži od tebe da se izuješ jer mu smetaju gosti u cipelama, a uvjerava te da to traži jer ti ne može garantirati sigurnost ukoliko hodaš u cipelama po njegovom stanu, ili te uvjerava da te uopće ne traži da se izuvaš.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa o receptima ili sniženjima sigurno da nije isto kao o prehrani beba ili dohrani.
    Ali o cijepljenju, motorici, dohrani, prehrani, liječenju i nizu drugih tema - ne vidim razlike.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A gle, moze bit. Ali to je jednostavno tako jer tako moze biti.

Oprosti ako zvucim nabrijano, imam visoku temp i baš se pitam šta mi sad ovo treba.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ali o cijepljenju, motorici, dohrani, prehrani, liječenju i nizu drugih tema - ne vidim razlike.
    Istina, ni ja.
    Ali to me nekako ne opravdava da trazim AD ako već postoji nešto drugo sto isto treba uzimati s rezervom. Samo to.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Dohrani.

Naravno, i ja sam ovdje stekla prijateljice i drage ljude, ali jasno mi je zasto ne daju pričati od AD-u. I poštujem, ne cackam.

Am, ja se slazem s ovime sto si rekla. I meni je skroz legitimno od rode da tako postavi stvari. Postenije nego s needuciranosti. Ovo mi je iskren stav, nekome pase, nekome ne. Nije se rodio tko je svima ugodio, da zavrsim u tom tonu

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne, to je više kao da netko traži od tebe da se izuješ jer mu smetaju gosti u cipelama, a uvjerava te da to traži jer ti ne može garantirati sigurnost ukoliko hodaš u cipelama po njegovom stanu, ili te uvjerava da te uopće ne traži da se izuvaš.
    tu je srž problema. KOliko god Udruga godinama pokušava objasniti svoj stav o reklamiranju nadomjestaka, koliko god imala čvrst stav u tome da ustraje u borbi za implementaciju kodeksa reklamiranja nadomjestaka, koliko god je u stručnoj i NGO javnosti zapravo poštivana zbog toga; konačno, koliko god imala i materijalne štete zbog toga, jer naprosto mora odbiti brdo finansijera zbog toga što oni imaju veze s nadomjescima (pojednostavljeno) - ipak se stalno javlja grupa korisnika koji nas uvjeravaju da ništa od toga nije valjan razlog nego je razlog upravo to što mi sebe, a ne njih doživljavamo kao mame s velikim M.

ne kužim, posebno ne kužim zato što sam i sama starije dijete hranila adaptiranim. Ova udruga nije nastala iz dosade nego iz potrebe.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Razmjena iskustava o hranjenju adaptiranim mlijekom nema ama baš nikakve veze sa reklamiranjem, a logika kojom si iz mojih citiranih rečenica izvukla ovaj zaključak mi nikako nije jasna.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ne kuzim zasto je toliki problem sto je zabranjeno pricati o adaptiranom
    To je stav Udruge, vec su clanice rekle
    Nitko nije rekao da je netko manje dobra mama zato sto hrani svoje dijete ovako ili onako

Meni je ta zabrana jednaka zabrani pusenja u mom stanu
    To je tako - moj stav je da se ne pusi i gotovo
    Al casu vina mozes dobiti uvijek

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam rekla da se pusiti moze, ali na balkonu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[QUOTE=Mima;2728751]no danas je na poslu na kavi jedna kolegica opsovala Rode kad je čula da su se u Hrv pojavile ospice. /QUOTE]

Čisto radi istinojublja, ili kak bi se po naški reklo, "for d sejk of truth", moram informirati da velika većina dosadašnjih bolesnika od ospica u rvackoj, iako nisu cijepljeni, ne pripadaju Rodama, "M"ajkama i djeci istih. Preciznije, za veliku većinu znam da ne pripadaju toj kategoriji, a tek za mali dio oboljelih ne znam pripadaju li ili ne.
    Većinom se radi se o osobama koje su necijepljene, ali iz posve drugih razloga. Ne zato što forumiraju po Rodi ili zato što su im "M"ajke s velikim M.
    To ne znači da se neće uskoro proširiti i među djecama "M"ajki, ali za sada nije tako. Živi bili pa vidili. Možda uskoro, možda ne...

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja ne kužim u čemu je problem?
    Roda ima određena pravila, ako hoćeš hoćeš - ako nećeš nećeš...
    to je kao da na vegetarijanski forum ideš tražiti dobar recept za biftek... i onda kad ti to zabrane - popljuješ ih javno jer su ovaki ili onaki...
    ivarica je napisala kako stoje stvari - onak službeno... mislim da je sve jasno

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Javljam da sam ja opet danas pročitala taj link i da se osobno ne slažem. Godinama forumiram, mislim da je Roda jedna društveno vrijedna udruga, da je doprinijela jako mnogo roditeljstvu u Hrvata. Razumijem koji su razlozi negovorenja o formulu na forumu, ali meni ti razlozi nisu logični i osobno mislim da nedopuštanjem razgovora o formuli na forumu osim što podižemo svijest o važnosti dojenja, iako mi je i to čak upitno, uskraćujemo mogućnost savjetovanja s drugim mamama onim mamama koje nisu imale tako postavljen natalni horoskop da mogu dojiti i da je to nepravedno prema tim mamama. Prihvaćam ja ta pravila, ali ih propitujem i cackam, kako je netko gore rekao. Vjerujem da je za Rodu vrijedno da ima onih koji čačkaju jer svaki je stav moguće preispitati, pa ostati pri njemu s boljom argumetacijom ili ga promijeniti.
    I tako neka je mama objavila članak u kojem ružno napada udrugu, i sad možemo misliti da je to jedna sfrustrirana glupača, ili promisliti o onim stvarima koje žena navodi kao problem. Pa, ne moramo sve prihvatiti, ali može li se kritički promisliti?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A što se tiče toga o čemu se tu ima govoriti... Što ja znam, ali očito ljudi imaju potrebu o tome govoriti, bar neki. I sad ja za par godina rodim 4. i nekim čudom nemam mlijeka ili nedajBože obolim tako da ne smijem dojiti, i postavim pitanje na forumu, izbezumljena i potpuno nepripremljena na situaciju, koje ste mlijeko davale u nadi da će mi poznata forumska imena odgovoriti... Ali to ne može, jer nije dopušteno. Meni je to bezveze...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tiče toga o čemu se tu ima govoriti... Što ja znam, ali očito ljudi imaju potrebu o tome govoriti, bar neki. I sad ja za par godina rodim 4. i nekim čudom nemam mlijeka ili nedajBože obolim tako da ne smijem dojiti, i postavim pitanje na forumu, izbezumljena i potpuno nepripremljena na situaciju, koje ste mlijeko davale u nadi da će mi poznata forumska imena odgovoriti... Ali to ne može, jer nije dopušteno. Meni je to bezveze...
    uopce nisam sigurna da li bi se nam ovom topiku trebala rasprava nastaviti u tom smjeru, ali eto, ja sam 2000. godine bila ta mama. Da je te godine bilo ovog foruma vjerojatno bi imala priliku shvatiti da nije problem u tome što ja nemam milijeka, već bih prvih dana shvatila da imamo problem jer mi dijete danima ne kaka, da je skroz ok da beba od par dana starosti visi cijeli dan na cici, naučila bi kako mu olakšati dojenje, navući mlijeko....ma mogla bi ovako do sutra. Niš od toga nisam znala, dapače, standard je bio da dijete treba ritam, hranjenje svaka tri sata, ne na cicu više od ne znam koliko puta dnevno. rezultat - s mjesec dana starosti porođajna težina i nadomjestak. Na žalost, još jako puno mama u Hrvatskoj dobiva ovakve savjete, i od stručnjaka i u parku, iako danas, prvenstveno zahvaljujuć rodi, svi imamo priliku znati bolje.
    Posljednje uređivanje od Bubica : 29.01.2015. at 07:57

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bi ti recimo odgovorila da se posavjetujes s pedijatrom s obzirom na uzrast i eventualne probavne smetnje kod djeteta... bez spominjanja imena formula...
    a procitaj post od ivarice... mozes cackat kolko hoces - nema sanse da se to promijeni...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Prvo dijete sam dojila bez Rode , imali smo razne krize sa uhodavanjem.
    u jednom trenutku u dobi od 4 mj mi je zastekao refleks otpustanja mlijeka zbog moje dehidracije, pa smo ( nakon konzultacije sa pedijatrom) nakon iskljucivog dojenja zavrsili na formuli.
    Jedino sto mi je tada spasilo dojenje jest bila unicefova knjizica za voditeljice grupa za dojenje. Nitko drugi mi nije dao nikakav drugi savjet , niti znao dati , vezano uz dojenje. Nakon dva tjedna dijete sam vratila na iskljucivo dojenje.
    Drugo dijete je hranjeno formulom , prvo sto sam naucila u bolnici ( dugotrajna hospitalizacija) da je svaka formula -ista, osim ako dijete nema neke specificne potrebe. Kad su se pojavili problemi, rijesavla sam ih u 5 minuta u jednom telefonskom razgovoru sa pedijatrom. Dijete je imalo specificnu potrebu , pedijatar je rekao koju ( ne zapravo koju, nego kakvu) formulu. Problema nema.
    Od tad je proslo dosta godina ,sa odmakom i dalje ne vidim nikakav problem da se ne pise o markama i analizira svaka.
    Zaista je neusporedivo jednostavnije dobiti koristan savjet za dijete hranjeno formulom , nego za dojeno dijete.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Po n-ti puta: na Rodinom forumu je zabranjeno razgovarati o hranjenju adaptiranim mlijekom općenito, a ne samo o markama.
    a to da je lako dobiti savjet - malo morgen.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad već pričamo o svačemu, može li link na ovaj portal http://dokaziumedicini.hr/ ići stickan u nekonvencionalnu?
    Ono, zaključan, samo da je tamo.
    Kad smo već edukativni, neka to tamo stoji, bez propitkivanja, bez savjetovanja, samo kao informacija?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

X

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto se mene tice, moze.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Po n-ti puta: na Rodinom forumu je zabranjeno razgovarati o hranjenju adaptiranim mlijekom općenito, a ne samo o markama.
    a to da je lako dobiti savjet - malo morgen.
    Eto , na mojim podforumima sigurno nije. Vise puta su bile teme o broju obroka, kakanju , nekakanju , grcevima ili cemu vec , i nitko ih nije brisao ili zakljucavao.
    Marke se ne smiju i dalje spominjati.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Kad već pričamo o svačemu, može li link na ovaj portal http://dokaziumedicini.hr/ ići stickan u nekonvencionalnu?
    Kad smo već edukativni, neka to tamo stoji, bez propitkivanja, bez savjetovanja, samo kao informacija?
    Jos samo da dodam da je Roda partnerska udruga. Dvoje nas je nedavno bilo na njihovoj radionici , a vise nego nekoliko clanica se javilo za prevodenje sazetaka na hrvatski...

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    E, super za link. Odmah sam im postavila pitanje.

Zna li netko kad mogu očekivati odgovor?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •