Stranica 46 od 51 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure ima koja od vas koj suprug ima oat.i su trazili da vade i on hormone?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ima koja od vas koj suprug ima oat.i su trazili da vade i on hormone?
    Moj muz je vadio hormone na vuk vrhovcu u okviru androloske obrade kod dr perosa. Nalaz mu je teska oat.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi vadili markere 22.01. i nitko nas nista nije pitao. Dosli, ostavili uputnice, izvadili krv. Jucer podigla nalaze. Na njihovim stranicama pise da od 09.01.15. narucivanje nije potrebno
    Odlicna vijest! Dobro da su vratili na stari nacin!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam ja zbunjola....3 dc, kad trebam vaditi hormone, trebam se naručiti za vađenje ili dođem na VV, predam uputnicu na šalteru i čekam da me prozovu???
    U 8 h? I onda na pregled kod dr J (ovaj put pametnije) oko 12!!
    Budu li ti nalazi odmah gotovi pa kad dođem na pregled dr ima u kartonu iliii??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ne trebas se naruciti, a uputnicu predaj sestrama kod doktoricine sobe, onda vadis kao njihov pacijent i nalazi ce ti biti u kartonu kad dodjes iduci put. Za nalaze treba 10ak dana, znaci iduci ciklus ce biti.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muz je vadio hormone na vuk vrhovcu u okviru androloske obrade kod dr perosa. Nalaz mu je teska oat.
    Hvala na odgovor nest mije cudno zasto poslo na rebro.zato mislim kad idem dr J da njo. kazem mozda ubrza malo da vadi i on na vuk.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da nije ni meni jasto zasto na rebro, to sam to vec prije rekla.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sandy,
    kako je prosla punkcija?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam ja zbunjola....3 dc, kad trebam vaditi hormone, trebam se naručiti za vađenje ili dođem na VV, predam uputnicu na šalteru i čekam da me prozovu???
    Samo nemoj otiči na šalter se javiti,obavezno našim sestrama kojima se javiš kad dođeš na pregled i sve.
    Jer drugačija je procedura,kak veli bubi. I onda naše tete sestre oču biti ljute
    Krv izvadiš ubrzo a onda čekaš na pregled...ako ti se ne čeka pitaj sestre kad da dođeš poslije.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bubekica sam postupak prosao ok. Nakon fiks ideje mm da ce popiti 2 ketonala i normabel ipak hrabro otisao bez tableta. Usao i izasao za manje od 10min. Kaze da je ubod kao kad vadi krv a kad izvlace sjeme da je osjetio neki cudan pritisak. Nalazi za 10 dana. Dr peros mu je odmah rekao da sumnja da ce ista naci obzirom na njegov status hormona (vrlo visoki fsh) i da ce vjerojatno trebati biopsiju na rebru kod dr. Hauptmana. Kod njega je i bio u 8.mj 2012. i dr mu je tada rekao da jednim rezom rijesi sve. Medjutim od tada su mu u naredna 3 spermiograma nasli 9,6,3 spermica. Imali smo i jedan transfer 2 super blastice (biokemijska) i 1 fet. Malo mi nije jasno kak je tad bilo nesto, a hormoni su bili isti, a sad nema nis. Bas treba imati puno strpljenja i zivaca u svemu ovome.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drago mi je sto je proslo bezbolno.
    Ne znam sto bih ti rekla, nadam se da cete naci rjesenje. A imati biokemijsku s takvim sgramom je uspjeh, vjerujem da cete dogurati do cilja. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala. I tebi. Vjerujem da negdje i za nas postoji nekakvo rjesenje. Vjerujem dr. P.J. a mm dr. Perosu a i s Hauptmanom je kliknuo a njemu je to bitno da se s dr moze posalit i da mu lajicki objasne sto i kako.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sandy super da je proslo bezbolno
    Žuži...hvala , Bubekica mi isto rekla, ali ne kuzim zasto taj pregled tada kad ne idem u postupak, a bila 8 dc ovaj sad ciklus....nazvati cu sestre i pitati moram li ostati na pregledu....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hauptman je super, mm isto odusevljen njime

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica sam postupak prosao ok. Nakon fiks ideje mm da ce popiti 2 ketonala i normabel ipak hrabro otisao bez tableta. Usao i izasao za manje od 10min. Kaze da je ubod kao kad vadi krv a kad izvlace sjeme da je osjetio neki cudan pritisak. Nalazi za 10 dana. Dr peros mu je odmah rekao da sumnja da ce ista naci obzirom na njegov status hormona (vrlo visoki fsh) i da ce vjerojatno trebati biopsiju na rebru kod dr. Hauptmana. Kod njega je i bio u 8.mj 2012. i dr mu je tada rekao da jednim rezom rijesi sve. Medjutim od tada su mu u naredna 3 spermiograma nasli 9,6,3 spermica. Imali smo i jedan transfer 2 super blastice (biokemijska) i 1 fet. Malo mi nije jasno kak je tad bilo nesto, a hormoni su bili isti, a sad nema nis. Bas treba imati puno strpljenja i zivaca u svemu ovome.
    Bok sandy0606, mm je bio krajem godine kodm dr.Hauptmana radi dogovora za biopsiju testis i napravio je sve pretrage i sada cekamo termin pa ce onda jos napraviti one pretrage koje se rade 1.mj.prije punkcije. Napisala sam sve pretrage na temi 'biopsija testisa na rebru'. Nadamo se terminu u 3.mjesecu jer dr.Hauptmana u 2.mjesecu nema (tako nam napisao u mailu).
    Hoces ti i dalje biti na VV u postupku uz biopsiju na Rebru, mislim da li oni suradjuju?
    Tko je na VV tm radio punkciju?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ne znam tko mu je radio. Bio je dr. Peros u tom sobicku, jos jedan stariji dr. i neka zena. Sad dal je ona sestra ili dr. ne znam. svakako planiram ostati na vv ako je to moguce. Negdje sam citala da rebro radi s petrovom a ja to nikako ne bi. Ostala bi kod dr. P.J. Idemo polako. iduci petak cemo biti pametniji jer tada bi nalazi trebali bit gotovi a ja se trebam javiti dr P.J.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

bok cure! nije me dugo bilo na brdu, svašta se izmjenilo, a niti nisam nikad bila na FET-u pa ako me koja može kratko uputiti... Bila sam pacijent dr. A... Kome sada pripadam? Još uvijek je naručivanje 1 dc pa pregled 8/3 dc ili kod FET-a to ide drugačije? Postoji neka standardna procedura kod FET-a?
    eto, fala!
    ajme, osjećam se kao totalni početnik :/

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mislim da je dr. Jukić preuzela pacijente dr.A..dok sam ja isla tamo zvala sam 1.dc..ali ne znam kako je to s fet-om..nazovi pa pitaj..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobrodosla natrag, lijepo te vidjeti!

Prije par mjeseci bih potpisala fuksiju sto se tice prebacaja pacijenata dr.a, ali cini mi se da je sad i podgajski poceo uzimati. Svakako nazovi sestre cim prije i reci im da zelis kod doktorice (pretpostavljam da tako zelis).

Za fet zoves 1dc, dolazis 3dc, dobis estrofem pa dolazis cca 10dc, ako je endometrij dobar dodajete utrice i transfer je 2/3/5 dana kasnije, ovisi kakvi su smrzlici. Jednostavno i elegantno Uputnica d1, ovjera kod javnog biljeznika, markeri maks 2 god, papa i brisevi god dana stari.

Ali pretpostavljam da ces prvo morati na dogovor, isto zoves 1d , pregled cca 8dc.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure... Ako dobim primer sutra M... Treba doci 3DC a to pada na sub. Sta onda????? Ili ako pada 3DC na nedelju.... Kada bi onda trebala ici gore ????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure... Ako dobim primer sutra M... Treba doci 3DC a to pada na sub. Sta onda????? Ili ako pada 3DC na nedelju.... Kada bi onda trebala ici gore ????
    Subotom se normalno radi, jedino ne radi lab, neces moci izvaditi hormone.

Ako dobis sutra, zoves u sutra ili u petak, narucuju te za sub.
    Ako dobis petak, dolazis u sub bez narucivanja.
    Ako dobis u sub dolazis pon bez narucivanja.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hvala ti!!! Jedva čekam!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bubekica... Hvala. Hormone sam izvadila....sad trebam doci 3DC da vidimo dal krecim odmah u postupak ako svi nalazi uredu iako nekaj jos ne fali....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Racunam 1DC iako dode M u vecernim satu?????

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Racunam 1dc kad god da dosla, ako je dosla taj dan.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica... Hvala. Hormone sam izvadila....sad trebam doci 3DC da vidimo dal krecim odmah u postupak ako svi nalazi uredu iako nekaj jos ne fali....
    Ja isto cekam ove dane pa mozda isto u subotu ili iduci tj sigurno idem.ja sam citala negdje da ako poslije 20 navece se racuna tek drugi dan parvi.t

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto cekam ove dane pa mozda isto u subotu ili iduci tj sigurno idem.ja sam citala negdje da ako poslije 20 navece se racuna tek drugi dan parvi.t
    To ne vrijedi za vv!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ok hvala.bubekica

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure, ima li tko volje ažurirati podatke sa prve stranice? Vidim da tamo još uvijek stoji dr. Alebić... pa da se možda doda dr. Peroš... pretpostavljam da su brojevi tel za naručivanje i dalje isti...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure.. Ako netko prebolio hep.C dal procedura postupka ista ili drugacka?????

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ima li tko volje ažurirati podatke sa prve stranice? Vidim da tamo još uvijek stoji dr. Alebić... pa da se možda doda dr. Peroš... pretpostavljam da su brojevi tel za naručivanje i dalje isti...
    123beba, evo makli Alebića...Peroš je red ispod (ako je riječ o andrologu). Što je s Podgajskim? Još netko došao/otišao?
    Tko ima nove podatke, neka ih stavi tu pa ću ih ja kopirati na prvu stranicu.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ljep pozdrav starim i novim forumasicama....
    nije me dugo bilo jer je nasa prica zavrsila prosle god.
    u 4 mj. i sad sam malo navratila da vidim sta ima novog
    i skuzih da dr. A vise nema na vv.....
    pretpostavljam da je otisao van hr. jer je meni prosle god. rekao
    da ga zovu po 10 puta na dan da dođe raditi....
    u svakom slucaju sretno svima...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

marincezg,
    Dr A je otišao raditi kod Podobnika.

Argente ,ja sam jučer popričala sa sestrom o dr Podgajskom. On i još dvije doktorice dolaze po potrebi na VV...a kada se neka pacijentica naruči kod njega,on dođe obaviti pregled. Ja namjeravam k njemu iduči ciklus,rečeno mi je da će doči kada mi bude padao 8.dc.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kad sam ja bila prošli tjedan gore, onda je uz dr.Jukić bila neka doktorica sa Merkura koju isto kao uvodi u posa. Tako mi rekla sestra. Uglavno, objašnjavala joj je sve što mi radi i cijeli pla za dalje...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam u ponedjeljak gore... Jel tko od vas isto gore u pon?

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ja isto idem u ponedeljak.ja,

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u ponedjeljak gore... Jel tko od vas isto gore u pon?
    Vidimo se!

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    marincezg,
    Dr A je otišao raditi kod Podobnika.

Argente ,ja sam jučer popričala sa sestrom o dr Podgajskom. On i još dvije doktorice dolaze po potrebi na VV...a kada se neka pacijentica naruči kod njega,on dođe obaviti pregled. Ja namjeravam k njemu iduči ciklus,rečeno mi je da će doči kada mi bude padao 8.dc.
    hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da li je folikulometrija sada u 8 i 30?Prosle godine je bila u 7 i 30 pa sad nisam sigurna da li sam dobro zapamtila kad mi je dr.rekla u koje vrijeme da dodem.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I ja sutra gore, bez najave jer sam jučer popodne dobila, nadam se da neće biti problema. Dolazim oko 10h kad dr završi sa folikulometrijama i salom. Jel za FET ide D1 uputnica?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da, za fet je d1
    Nece bit problema, navikli su oni na ponedjeljak.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Da, za fet je d1
    Nece bit problema, navikli su oni na ponedjeljak.
    Hvala!!! U toliko godina koliko idem gore, prvi put mi je bez prethodne narudžbe..

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hmmm ja isto s bez naruzdbe!!znam da prije 10 ne vrijedi bit gore malo mje strah budem stigla na poso ??!!nadamse da budem do 12 primljena

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nemoj se nadati ako je prvi pregled, neke cekaju i do 15h...
    Posljednje uređivanje od bubekica : 08.02.2015. at 22:37

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Od tih "nekih" sam i ja bila....meni rečeno da na prvi pregled dođem u 10, pa čekala do 15:05 i još bilo pacijentica iza mene...ali opet, sve ovisi koliko ima punkcija i ET taj dan...meni za slijedeći put, koji je btw petak 13 , rekla sestra da izvadim krv u 8 i da sam free do pola 11-11 ....pa eto....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav svima... citam sad tu da za FET treba uputnica d1, kad sam se cula s dr.J. rekla mi da zovem 1 dc 3 dolazim kod nje... I bas sam ju pitala za uputnicu rekla mi da ne treba jer da vrijedi ona od 10/2014 kad sam bila na stimuliranom IVF. Sta je tocno? Hoce bit problema ako dodem na VV bez nje pa ju naknadno donesem?

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bila sam na IVF krajem 11mj i nije bilo ET.Sad idem na FET a dr mi je na nalaz napisala doći 3dan ciklusa sa uputnicom za FET.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Iispričavam se ako pitam na pogrešnom mjestu ali više ni sama neznam što da mislim. Ovako..kako imam PCOS često mi se događaju
    neredoviti ciklusi, te izostanak M. Bila sam na postupku u 10 mj ( dobila M početkom 10 mj, bila u postupku, prokrvarila krajem 10 mj.) i od tada ni traga M. Kroz 12 mj.
    par dana sam imala blagi krvavi iscjedak na papiru, na uložku ništa, u 01 mjesec ništa, i evo danas opet skroz lagani krvavi iscjedak, samo na wc papiru.
    Čekam M jer bez nje ne mogu ni na FET... Što da radim? Što je ovo uopće, jer inače imam obilnu M... Kad se ovo desi odem kod ginića privatno ,pogleda me ,prepiše
    duphastone 10 dana i onda dobijem.
    Ispričavam se na dužem postu i unaprijed se zavaljujem na odgovoru.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dalmatinka1983,zbilja neznam zakaj ti je tak rekla..
    Za svaki novi postupak (AIH,IVF,FET) treba i nova uputnica. Na njoj može pisati i baš FET,a može i MPO postupak.
    Radije ti pripremi,nego da te sestre vračaju...mada bi se vjer. dalo dogovoriti da im doneseš naknadno. Samo pazi da je D1.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala cure na odgovoru!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •