Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Što napraviti kad dijete gurne ili udari drugo dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sarfila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Eto ga opet... Ajd, idem živim primjerom. Mame su sjedile na klupi, pušile i pričale. Uopće nisu gledale što im djeca rade. A njih troje je guralo i udaralo moju djecu u onoj kućici na toboganu. Halo?! Zgurali su ih u čošak i da ja nisam gledala, nadrapali bi. Nitko mi ne može tvrditi da su odgojeniji od mojih ili ako baš hoćete, da se u tom odgoju trude više od mene. Da je tako, ne bi to radili. I razumijem da ima življe i mirnije djece, nisam mama od jučer, ali da svi odgajaju djecu kako bi trebali, ne, nije točno. Premalo razgovora, objašnjavanja...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sarfila prvotno napisa Vidi poruku
    Eto ga opet... Ajd, idem živim primjerom. Mame su sjedile na klupi, pušile i pričale. Uopće nisu gledale što im djeca rade. A njih troje je guralo i udaralo moju djecu u onoj kućici na toboganu. Halo?! Zgurali su ih u čošak i da ja nisam gledala, nadrapali bi. Nitko mi ne može tvrditi da su odgojeniji od mojih ili ako baš hoćete, da se u tom odgoju trude više od mene. Da je tako, ne bi to radili. I razumijem da ima življe i mirnije djece, nisam mama od jučer, ali da svi odgajaju djecu kako bi trebali, ne, nije točno. Premalo razgovora, objašnjavanja...
    Ne bi se složila... ponekad tone i tone razgovora ne pomažu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •