Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: menstruacija kod žena u 40 tima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i kod mene je sve nešto pošemereno. skoro nikad nisam imala cikluse kraće od 35 dana, a nakon što su mi prošle godine odstranili desni jajnik i cistu ciklus mi se dosta skratio, a i u periodu između često "brljavim". menzisi mi nisu toliko obilni koliko me nervira to krvarenje između. možda skupim par dana u mjesecu da sam suha. i inače sam stalno s ulošcima, što s dnevnim što s ovim noćnim ili klasičnim, sve ovisi kako mi je grah taj dan pao. kod ginekologa je na zadnjoj kontroli bilo sve ok. nisam još načisto da li da probam s kakvom kontacepcijom jer nisam to nikad u životu koristila. a i pazila sam na plodne dane, povremeno prezervativ i rikverc metoda. nismo imali nikakvih nezgoda do sada pa se nadam da me neće u ovim godinama napustiti sreća :D računam da s ovim jednim preostalim jajnikom i mojih skoro 43 godine i nije neka šansa da mi se što prilijepi. uglavnom, meni se čini da sam ja u perimenopauzi iako nisam vadila hormone, ali svi simptomi mi na to mirišu.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam slučajno zatrudnila s 37, nije da se hvalim (mislila sam da mi je reproduktivno zdravlje toliko loše da sam praktički neplodna). sad imam kćer i sretna sam zbog toga, ali moram prioznati da sam provela nekoliko uplakanih dana i besanih noći razmišljajući što da učinim.
    obzirom da mi se nakon tog poroda mjehur spustio i ginekolog mi je savjetovao da najprije vježbam nekoliko godina a onda razmišljam o novoj trudnoći postala sam opsjednuta kontracepcijom. prilično sam se razočarala, nije bilo nekog sigurnog izbora osim prezervativa. nesreću, mirena mi je riješila i taj problem.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    i a i u periodu između često "brljavim".
    mene ovo brljavljenje jedino muči, ciklus i dalje redovan i uredan, kraći i manje obilan nego ranije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •