ahahaaa, ja mislila da se smiješ progesterosnkoj terapiji. zbunjena
ahahaaa, ja mislila da se smiješ progesterosnkoj terapiji. zbunjena
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 26.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Helou!
Šiškice,sendam hug
djevojka00 ,kako si?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja sam jučer obavila pregled i dog. za histero i laparo u idučem ciklusu.sad skupim sve potrebne nalaze i 1.dc zovem za termin. Sretna!
Trudničice naše![]()
Očemo otvoriti novo Odbrojavanje? Hajde neka se bar jedna odvaži,ili možete zajedničko?
Ja sam od danas na utrogestanuimam neko smeđkarenje od jutros...
Jutrooo!
Kavica za moje čekalice i trudilice!
Pa eto za sada mucnina i dalje prisutna 24/7 al za sada nema nikakve sukrvice od trena kad sam stavila utrice..al jaaaaaako sam iscrpljena od mucnina i povracanja, borim se sa hranom i vodom vec danima...plus umirem od dosade jer za sada moram bas jako mirovati...i tako..
Jedva cekam da prode iducih 10 dana do pregleda...
Ribice i meni su oba puta simptomi bili zapravonkao da cu stalno procurit! Polako, mila da po dan, biti ce sve ok.
Lady nadam se da se smeckarenje nece vise vratiti.
Tko o cemu nego ja o aftama neki dan! Dakle dobila virozu, dva dana temp, danas je nemam vise, ali imam takvu afturinu u grlu da je to strasno.
Da li da se uopce upustam u akciju nakon tog?
Bas sam tuzna radi toga...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 27.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Lady polako, bas dan po dan, znas za sto se dosadjujes pa se isplati, brzo ce to proci![]()
Ja od gina sada, ugl zuto tijelo se vidi endo debljine 7.7mm a M i dalje nema, pa mi je rekao da pricekmj jos 10ak dana radije, nego da mi daje duphaston. Pa eto ja jos n a cekanju :/
xavii, ne volim bas pametovati preko misljenja ginekologa, ali meni se to cini jako tanak endometrij za lutealnu fazu. Trebao bi biti 14-20mm i moguce je da upravo zbog toga ne dobivas menstruaciju. Ne razumijem sto ceka tvoj ginic...
Ma ja se još nadam da sam T hahah
ovaj ciklus cu ovako, pa ćemo vidjet što dalje.
Posljednje uređivanje od xavii : 27.02.2015. at 19:26
Mislim 8.dan kašnjenja tako da pokazao bi tad da je t u pitanju bar ja mislim.
Xavii, znam kako je to... nada umire zadnja...tako i ja, tek kad stvarno vidim da menge nema a bar 5 testova bude negativno tek onda shvatim da nisam trudna i da moram nekako izazvat "glupaču" :/ I ako se nadam da kod tebe ovaj put kasni s razlogomšaljem pozitivne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ekipa laka noć svima..vidimo se ujutro na kavi![]()
Ma joj ja sam nekako danas pozitivna, pa to pisem, al naravno da nakon 5 testova i pregleda kod gin znam da nisam T, al eto danas mi je dobar danpa cu se jos nadati, a od sutra nisam T :D
p.s. drago mi je da si ovo napisala, pretpostavljam da i ostale tako misle, al mi nemaju srca reci![]()
Draga sve je to normalno, opet kažem.. srce se neda.. ide do kraja.. kakav god ishod bio na kraju... I dobro dok je tako. Znaći da si borac i da ne odustaješ lako...(a borci uvijek dobro prođu) ajde draga drži se.. još ništa nije gotovo...ja sam pretprošli mjesec uzela sama na svoju ruku duphastone da što prije dobijem mengu...i eto opet se trudimo ...
Jutro cure
Tko je za kavicu nek se posluzi...
Imam jedno pitanje - 11 dan ciklusa sam bila na folkulometriji i dr je rekla da nema folikula i da od ovog ciklusa nista. U odnosu na prodli ciklus nisam imala nikakve simptome, zakljucak je bio da klomifen nije odradio svoje. Medjutim,jutros ne da sam imala obilni eggwhite nego dovoljno eggwhitea za 3 jajeta,ne pamtim tako jasan i obilan iscjedak... A jucer mi je i lh trakica pocela tamniti. Jel moguce da ipak bude nesto ili me tijelo zafrkava?
Moguce je, naravno.
11dc je dosta rano za otpisati klomifenom stimulirani ciklus, cijela prica se zna pokrenuti malo kasnije.
Svakako pokrijte![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 28.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 57.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
<mišica> ,fala na kavici..dobro dojde jer doma nemam ni zrno
I naravno da nije kasno za O,pa tek ti je 16.dc! Ne kužim tvoju gin...ti samo sad poprati trakicu i pokrijte sve što možete
xavii ,pa jel moguče da si tek sada ovulirala? Endo ti je kao kod mene otprilike u vrijeme O,vidjelo ti se žuto tijelo...pišni test za tjedan dana. Ionak moraš čekati još deset dana pa ti je svejedno..![]()
curke jutro!! poslužite se kavicom!!
samo da vas pitama. kako mjerite bazalnu - oralno ili analno? i da li je analno uvijek viša od uobičajene?
Evo ja nudim suhe krekere)
Ubija me ta usrana mucnina i mirovanje, mislim da cu obolit na zivce...
Moram se nekako skockat :/
Tek si na pocetku. Ne zelim te plasit, ali bit ce jos puno toga "usranog" za pretrpit, izdrzat, izgurat... malo strpljenja, malo razumjevanja za promjene u tijelu i jos malo vise snage i proci ce... samo se sjeti cemu sve to i da vidis koliko ce ti biti lakse... trudnoca je po meni mozda 30% fizicke muke, ostalo je sve psihicki i emotivno.. ipak zena sazrijeva da bi postala majka, uci se brizi i kako se nositi s njom, uci se da ce preziviti sve da bi se izborila za svoju mrvicu... tako da bi ti savjetovala da si nadjes neku zanimaciju ili neki nacin opustanja jer puno toga te jos ceka, pogotovo za cca 8mj...
Cure, jutro! Nova sam ovdje i nadam se ugodnom druženju i sto bržem prolasku vremena u neizvjesnosti!!
Meni je danas 33.dan a M nema pa se potajno nadam al znam da nema šanse posto je prije 3,5mj bila kiretaža (11tt).od onda su mi ova 3 ciklusa sva neka divlja pa evo mislim da su šanse nikakve, a kao i pazili smo se (vise manje). G rekla je rekla da možemo odmah nakon 1.M ali ne znam bas s obzirom da me još sve bolucka :/
Kad sam bila, mislim 13dc., tad je bio endo 6.6mm i vidjelo se zuto tijelo na lijevom jajniku, i tad sam imala simptome O, tako da nije sada. Osim ako sam imala dvije, u sto ne vjerujem. Ma vjerojatno taj endo nije dovoljno debeo da izazove M, al mi je rekla da je dovoljno da bude iznad 6 da dobijem. Tako da nisam pametna. Ja cu pricekati tjedan dana pa cu uzeti dabroston.
Svaki simptom analiziram pa pušem i na hladno. Drago mi je što imam vas i što me razumijete. Rijetko tko od mojih prijatelja je prošao ovo i zna kako se osjećam.
Joj sad vidim ribice da imaš II !! Moje čestitke i samo pomalo bez panike, mora biti sve dobro drugačije ne moze!
Ja sam govorila kako mi je bilo teško i je još uvijek nakon pobačaja..da je sva sreća da smo samo starcima rekli za T.
Bit ce sve ok vidjet ćeš! Tako mi je drago čuti za nove trudnoće nakon pobačaja, daje mi snagu i nadu!
Nije mi dr htjela raditi briseve (njima je prvi put pod normalno), ali sad čekam M (koja kasni)
Bit ce sve ok vidjet ćeš! Tako mi je drago čuti za nove trudnoće nakon pobačaja, daje mi snagu i nadu!
Nije mi dr htjela raditi briseve (njima je prvi put pod normalno), ali sad čekam M (koja kasni) pa namjeravam napraviti svejedno..
sve čekam kad će se otvorit novo odbrojavanje a ono još ništa...ajdeeeeteeee!
došla sam povirit da vidim koji mi je DC (što bi ja bez ove liste),ovaj me mjesec to previše ne interesira kako MMa nema doma...
nisam htjela ić na folikulometriju ovaj ciklus a sad mi malo krivo jer evo 19DC a ja bome nemam nikakve simptome....
ne bole jajnici,iscjedak jest obilatiji ali ne proziran nego vise bijel...dodje mi da malo pijem neke čajeve...
samo sam preletila temu i upale mi u oko riječi oralno i analno...već sam pomislila da ste se raspojasale kad ono pričate o bazalnoj....![]()