Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: logoped u zapadnom dijelu Zagreba-znate nekog dobrog ?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Inace ime Udruge gdje vodim dijete je PRO Sano. Ima ih na webu s kontakt br tf. Ako neko treba a ja slucajno zaglibim.u obvezama pa ne procitam pp na vrijeme.
    Placa se al cijena je manja nego kod privatnih logop.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

može ime i adresa udruge na mail: mediteran2012@gmail.com?
    hvala

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    U DZ Vrapče je došla nova logopedica (prethodna otišla u mirovinu), od srca je preporučujem. S njom privatno dijete je u razumnom roku riješilo teškoće (nakon 8 mj.jalovih trudova kod druge logop.)
    Cure, dajte savjet. Moj mali ide kod logopedice u drugoj smjeni. I nikako nam nije sjela, ima jako čudan pristup, tj. radi s njime skoro ništa, daje mu da pola sata crta krugove. Znam da je grafomotrika bitna, ali istovremeno ide i privatno, 2x tjedno i tamo stvarno rade s njim, pred ogledalom, vježba izgovor, stvarno kvalitetno rade. To naravno i fino košta, što nam nije baš lako.
    Moja ideja je bila da dok smo na listi čekanja u Suvagu da ide privatno, a onda da se prebacimo u Suvag Vrapče. Sad smo konačno dobili termine u Vrapču, (nakon godine dana na listi čekanja) ali satovi tamo su čista besmislica. Da li je moguće zatražiti promjenu logopedice (npr. ova u suprotnoj smjeni) i kako da to izvedem?
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 02.03.2015. at 10:09

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Draga Deaedi, moja je priča ista ko i tvoja, nakon godine i pol čekanja reda stigli tvom logopedu. Dijete (koje je bilo strašno motivirano za rad, zbilja se htjelo riješiti šprahfelera) je provelo kod nje skoro 8 mjeseci i bilo otpušteno s dijagnozom: Ne voli me! (doslovno)
    Ne samo to, nego je do tada skroz nepostojeće R bilo "ispravljeno" tako da je postalo francusko, a meni je u rukavicama rečeno da sam ambiciozna i da prejako želim da ne bude francusko nego hrvatsko i da ta moja želja može sputati dijete i još da dijete moram voljeti skupa s njegovim R kakvo god bilo .

Odi ovoj drugoj, makar i privatno. Nama je trebalo 3 mjeseca rada.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 02.03.2015. at 10:45

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nisam sigurna može li te primiti redovno na uputnicu jer si tko zna koja na listi prebjega .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme majko Božja pa to je za prijavit nadležnima , užas nad užasima !!!!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa nije to tako dramatično, samo mislim da je u našem slučaju znatno podcijenila djetetov intelekt i mogućnosti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije to tako dramatično, samo mislim da je u našem slučaju znatno podcijenila djetetov intelekt i mogućnosti.
    moj komentar se više odnosio na dijete od čokolade koje je logopedica podučila francuskom R koje se najteže ispravlja. Bolje da ne zna nikakvo R nego francusko.
    Meni je to nedopustivo.

cure

frendica mi ide tamo logopedu s malim i jako je nezadovoljna, razmišlja o privatniku. Jel mi molim vas možete poslati na pp ime te logopedice. Kod nje se radi o c z s. Htjela ih je već otpemit kao tipa mali je naučio a on uopće nema uatomatizaciju i zapravi ne izgovara pred roditeljima ta slova ispravno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja kad sam tam išla bila sam jako zadovoljna i francusko R koji je naslijedio od mene jaaako brzo rješio,
    u suprotnu smjenu je išla sestra s svojim klincima, s jednim još uvijek i zadovoljna je

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja frendica je jak onezadovoljna s tom drugom logopedicom o kojoj pričate, upravo sma joj javila, da to je TA.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam čitala od početka svaki red, pa ne znam da li se radi o Suvagovoj vanjskoj ambulanti, pa ne znam hoću li odgovorom pogoditi cilj jer govorim napamet, ali evo: ako je riječ o Suvagovoj vanjskoj ambulanti, treba se obratiti njihovom voditelju logopedske službe: http://www.suvag.hr/sluzba-za-govorn...je-logopedija/

Prije puno godina jedna moja kolegica je to napravila za svog sina. Rekla je nešto neutralno - da dijete ne surađuje i da bi htjela probati terapiju kod druge osobe. Dobili su termin kod drugog logopeda u centrali.

Eto, pa probajte pitati....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam čitala od početka svaki red, pa ne znam da li se radi o Suvagovoj vanjskoj ambulanti, pa ne znam hoću li odgovorom pogoditi cilj jer govorim napamet, ali evo: ako je riječ o Suvagovoj vanjskoj ambulanti, treba se obratiti njihovom voditelju logopedske službe: http://www.suvag.hr/sluzba-za-govorn...je-logopedija/

Prije puno godina jedna moja kolegica je to napravila za svog sina. Rekla je nešto neutralno - da dijete ne surađuje i da bi htjela probati terapiju kod druge osobe. Dobili su termin kod drugog logopeda u centrali.

Eto, pa probajte pitati....
    Dobra ideja, hvala puno.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Možete li mi preporučiti nekog stvarno dobrog logopeda kod kojega se dugo ne čeka jer nam je jako hitno,znači prek uputnice?
    Ili privatno dal netko ima iskustva kod dr.Jelčić jer čujem da je u klaićevoj kod nje nemoguće doći na red?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •