Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Kad tuga pokuca na vrata...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ideke, zeljela sam ne komentirati ali si ne mogu pomoci. Nema vece boli od one kad izgubis dijete. U jednu ruku sam ljuta na tebe jer bih voljela da sam uspijela iznijeti trudnocu pa cak i sa trostrukim x. Upravo radi toga se unaprijed ispricavam ako cu napisati nesto neprimjereno. To mi nije namjera. Bol koju osjecam mi mozda ne dozvoljava da prosudjujem sto je u redu a sto nije napisati. Nekako mi se cini da si tekst stavila u pogresnu rubriku, jer, ako se ne varam, za dijete si se odlucila kako bi izgladila probleme u vezi koja je od pocetka bila toksicna (ne radi razlike u godinama).
    I sada mi se cini da vise zalis radi toga sto ti je veza gotova nego radi svoje odluke da izgubis dijete.
    Mozda grijesim, ali, nekako mi se cini da je ovo kriva rubrika. Tu su uglavnom zene koje su sve ucinile kako bi spasile svoje dijete, a ipak nisu uspijele.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ideke, zeljela sam ne komentirati ali si ne mogu pomoci. Nema vece boli od one kad izgubis dijete. U jednu ruku sam ljuta na tebe jer bih voljela da sam uspijela iznijeti trudnocu pa cak i sa trostrukim x. Upravo radi toga se unaprijed ispricavam ako cu napisati nesto neprimjereno. To mi nije namjera. Bol koju osjecam mi mozda ne dozvoljava da prosudjujem sto je u redu a sto nije napisati. Nekako mi se cini da si tekst stavila u pogresnu rubriku, jer, ako se ne varam, za dijete si se odlucila kako bi izgladila probleme u vezi koja je od pocetka bila toksicna (ne radi razlike u godinama).
    I sada mi se cini da vise zalis radi toga sto ti je veza gotova nego radi svoje odluke da izgubis dijete.
    Mozda grijesim, ali, nekako mi se cini da je ovo kriva rubrika. Tu su uglavnom zene koje su sve ucinile kako bi spasile svoje dijete, a ipak nisu uspijele.
    Sad je stvarno dosta. Zena pati zbog gubitka dijeteta, ima pravo biti u ovoj rubrici.
    Koliko su na ovom podforumu odlucili prekinuti trudnocu zbog sumnje na anomalije, zbog srcanih gresaka, zbog DS ... pa nitko nije dovodio u pitanje njihovu patnju nakon odluke.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sad je stvarno dosta. Zena pati zbog gubitka dijeteta, ima pravo biti u ovoj rubrici.
    Koliko su na ovom podforumu odlucili prekinuti trudnocu zbog sumnje na anomalije, zbog srcanih gresaka, zbog DS ... pa nitko nije dovodio u pitanje njihovu patnju nakon odluke.
    Nema smisla od tebe ocekivati sucut i razumijevanje radi onoga sto osjecamo. NIsi izgubila dijete, pa ne znas kako se ijedna od nas osjeca. Uostalom ova price je vise fokusirana na njen odnos s frajerom nego na njen odnos sa nerodjenim djetetom. Cak i da je spontano izgubila trudnocu, ova je prica o frajeru, a ne o andjelu.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Nema smisla od tebe ocekivati sucut i razumijevanje radi onoga sto osjecamo. NIsi izgubila dijete, pa ne znas kako se ijedna od nas osjeca. Uostalom ova price je vise fokusirana na njen odnos s frajerom nego na njen odnos sa nerodjenim djetetom. Cak i da je spontano izgubila trudnocu, ova je prica o frajeru, a ne o andjelu.

YM, obzirom na friski gubitak, necu ti uzeti za zlo tvoju osjetljivost.
    Vrlo je nespretno od tebe tvrditi da znas tko je imao kakav gubitak i kako se nosi sa svojim gubitcima.
    Isto tako sam i moderator , i kazem da zena ima pravo biti na ovom podforumu.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    YM, obzirom na friski gubitak, necu ti uzeti za zlo tvoju osjetljivost.
    Vrlo je nespretno od tebe tvrditi da znas tko je imao kakav gubitak i kako se nosi sa svojim gubitcima.
    Isto tako sam i moderator , i kazem da zena ima pravo biti na ovom podforumu.
    Ok, mozes li mi odgovoriti onda na ovo pitanje? Citajuci pricu, da li je ta prica stvarno o andjelu ili o decku? Koliko je postotak teksta usmjeren na bebu, a koliki na decka?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

žao mi je zbog gubitka bebe i raspada veze .

ako nemate što lijepo reći i napisati ni nemojte .

da nije napisala uvod i da je izostavila dečka, dobila tisuću srca i zagrljaja , ovako ajmo ju malo popljuvati .

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je zbog gubitka bebe i raspada veze .

ako nemate što lijepo reći i napisati ni nemojte .

da nije napisala uvod i da je izostavila dečka, dobila tisuću srca i zagrljaja , ovako ajmo ju malo popljuvati .
    ja to ne znam tako dobro reći kao maria pa je od riječi do riječi citiram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •