Stranica 26 od 28 PrviPrvi ... 162425262728 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sorciere a kaj radiš sa tak malim vrećicama.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nikad do sad nisam kontrolirala rn iz DM-a,računam to su poštenjačine ali eto,jednom došla doma i slučajno skužila da im je gel za tuširanje koji je bio označen na akciji meni na računu ostao na punoj cijeni...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    valjda za sendviče ili voće

ili samo da pokaže i dokaže da toga uopće nema

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su te vrećice stalno u upotrebi ...
    za zamrzivač (npr. jedna "porcija" nečeg), za u frižider kad ostane nešto sitno od povrća, da mogu pronaći... za u torbu kad si ubacim 2-3 keksa, ili neku voćku ako se zadržim vani neplanirano... i tak, za još svašta po kući...

inače, ove male trošim puno, a jedan paket većih mi može stajati i godinu dana ... to mi je nužno zlo...

@jelena.O - u dućan idem ciljano po određene artikle, i ne da mi se zezati s "dokazivanjima"... zato sam i išla danas na prvi dan akcije, jer mi je to bilo bitno. zašto bih nešto platila 20kn - kad mogu 4kn ?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    nikad do sad nisam kontrolirala rn iz DM-a,računam to su poštenjačine ali eto,jednom došla doma i slučajno skužila da im je gel za tuširanje koji je bio označen na akciji meni na računu ostao na punoj cijeni...
    uloži minutu (ne treba ti više) za provjeru računa kraj kase... u dva mjeseca sam (u raznim dućanima) bar 50kn "spasila" na taj način.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja kupim slične vrrečice u Dm one na kojima piše za sendviće cca 150kom
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.03.2015. at 20:38

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja kupim slične vrrečice u Dm one na kojima piše za sendviće cca 150kom
    pošto su sada? trošim zadnje iz stare zalihe ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim 4-6 kn, nisam uzela sad jer imam još pol paketa.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znači da mi se ipak isplatilo inzistirati

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo da pohvalim Plodine, drugi dan akcije i imali su sve kaj sam trebala.
    Kaufland isto.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

U plodinama sam u košari 50% uzela 2 stvari koje su mi inače precijenjene,kada sam došla doma i vidjela da su mi te proizvode naplatili punu cijenu poludila sam,jer barkod nije bio prekrižen ni preljepljen novi, nisam imala volje ići se natezat s njima jer smo proizvode već pojeli a i nije mi blizu.
    Ali naučila sam lekciju,provjerit popust dok Sam na blagajni

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

auf cathy, sretna ženo

ja kuburim s voćem i povrćem :/ . nikako naći nešto normalno.
    suho / trulo / uvenulo... a banane su digli na 12kn svi dućani...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni isto znati biti koma voće i povrće u dućanima. Kao kad na kraju radnog dana čiste smeće na placu. Salata doslovno izgleda tako. Banane znaju biti smeđe, bez ijedne žute točke (ili skroz zelene). Ne kućim kak to netko moće prodavati.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jutros sam htjela u NKD-a zamjeniti shorts koji sam MM kupila prevelik. kupljen neki dan na nekom vikend snizenju -30%. danas su vratili stare cijene i za zamjenu mi htjeli naplatiti razliku?! navodno je u njih takvo pravilo. jel to uobicajno, jel se ikome to vec dogodilo?
    uglavnom, trazila sam na kraju povrat novca i dobila

meni je ovo nevjerovatno

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam s mullerom imala bas suprotno iskustvo,
    kupila sam curki lego na akciji, no njoj se tema nije svidjela, pa sam ga otisla zamijeniti. kad sam s novim legicima dosla na blagajnu, zena mi je rekla da mogu jos nesto uzeti ili ce mi vratiti extra novac jer je akcija gotova i razlika je bila cca. 70-80 kuna. ostala sam paf i uzela jos jedne legice : )

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bas si dobro prosla. Meni se do sad u takvim situacijama gledala cijena na racunu, sto mi je i logicno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    Bas si dobro prosla. Meni se do sad u takvim situacijama gledala cijena na racunu, sto mi je i logicno
    I nama je u Mulleru gledala koliko smo mi u stvari platili, isto je bio slucaj akcije za igracke.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Već kad smo kod Legića, gdje da kupim kutiju (i koju) Legića za nećakov veliki 6. rođendan?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pa jel mislite da je to ok sto rade? jel to smiju?
    mislila sam poslat mail i pozalit se na voditeljicu, pogotovo sto mi je i prodavacica rekla da ova pretjeruje i izmislja

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas sam dosla kuci iz Interspara u Areni bas nesretna. Naime, taman sam se navikla fino da su OK i da mogu bez stresa kupovati i danas sam opet na pocetku trazenja korektne trgovine.

Dosla sam u vrijeme najvece guzve, sto inace ne radim. Htjela sam uzeti mlijeko, decki su slagali namirnice u frizider i ja da im ne smetam brzo uzmem 2 mlijeka od vindije iz frizidera, ne pogledavsi datum (prestala sam ici u Billu na rotoru jer im je rok trajanja uvijek na isteku, ovdje su vec mjesecima uredu). I oba mlijeka imaju rok danas. Naravno nisu na akciji bila.

Oko podneva sam se probila do blagajne br. 14 i tu mi je blagajnica na racun od 535 kn dala samo 8 paketica slicica. Podsjetilo me na vrijeme nestasice kave kad su nas okradale trgovkinje zadrzavajuci kavu u cijevi mlinaca za kavu kad si dosao samljeti kavu u ducan.

Glupo je sto sve to nisam na vrijeme primijetila. Bas mi je to odvratno bahato ponasanje prema kupcu. Cak i da sam primijetila da me okrala za 2 paketica slicica, pokvarili bi mi nekoliko sati vikenda. Za mlijeko sam valjda trebala polako pregledati frizider pa nek cekaju radnici.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam dosla kuci iz Interspara u Areni bas nesretna. Naime, taman sam se navikla fino da su OK i da mogu bez stresa kupovati i danas sam opet na pocetku trazenja korektne trgovine.

Dosla sam u vrijeme najvece guzve, sto inace ne radim. Htjela sam uzeti mlijeko, decki su slagali namirnice u frizider i ja da im ne smetam brzo uzmem 2 mlijeka od vindije iz frizidera, ne pogledavsi datum (prestala sam ici u Billu na rotoru jer im je rok trajanja uvijek na isteku, ovdje su vec mjesecima uredu). I oba mlijeka imaju rok danas. Naravno nisu na akciji bila.

Oko podneva sam se probila do blagajne br. 14 i tu mi je blagajnica na racun od 535 kn dala samo 8 paketica slicica. Podsjetilo me na vrijeme nestasice kave kad su nas okradale trgovkinje zadrzavajuci kavu u cijevi mlinaca za kavu kad si dosao samljeti kavu u ducan.

Glupo je sto sve to nisam na vrijeme primijetila. Bas mi je to odvratno bahato ponasanje prema kupcu. Cak i da sam primijetila da me okrala za 2 paketica slicica, pokvarili bi mi nekoliko sati vikenda. Za mlijeko sam valjda trebala polako pregledati frizider pa nek cekaju radnici.
    Nije te okrala, maksimalno po računu je 8 paketića, plus onaj specijalni ako plaćaš Amexom.
    Evo ti sa njihove stranice.

Važno!

Kupovinom iznad 50 kn dobivate jedan paketić zelenih sličica GRATIS (maksimum do 8 paketića). Također, plavi paketić sličica GRATIS možete dobiti i plaćanjem American Express karticom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nije te okrala, maksimalno po računu je 8 paketića, plus onaj specijalni ako plaćaš Amexom.
    Evo ti sa njihove stranice.

Važno!

Kupovinom iznad 50 kn dobivate jedan paketić zelenih sličica GRATIS (maksimum do 8 paketića). Također, plavi paketić sličica GRATIS možete dobiti i plaćanjem American Express karticom.
    Baš ti hvala! Sad se bolje osjećam. Mislim - bez veze, sličice u pitanju, al svejedno. A ja sam ponosno mislila kako ću donijeti 10 paketića pa sam se totalno razočarala. Onda su mi samo uvalili mlijeko po redovnoj cijeni iako je rok trajanja bio još samo 12 sati. Al to sam mogla sama provjeriti da nije bila gužva oko frižidera. Ostale sam proizvode provjerila.

Nemam baš često tako velike račune. Da sam znala, trebala sam na dva računa razbiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj vikend u Kauflandu- persil 4.5 kg u pola cijene.Puna paleta persila , gore uredno izvjesena akcija . Samo na paleti niti jedna vreca od 4.5 kg , svi neke druge kilaze po normalnim cijenama.
    Jutros u lidlu- uzmem krafnu i kroz papirnatu vrecicu osjetim kao da drzim led. Malo je stisnem , a ona - zamrznuta. Znam da oni to dobiju zamrznuto , ali takvo staviti u prodaju....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

opet ja loše iskustvo sa DM-om....idem kupit losion za čišćenje lica od Uriage-a (poskup,rijetko ga gdje uopće ima,odnedavno bude i u DM-a u njihovoj "ljekarni") i skoro ga spremim u kolica kad vidim rok 07/2015....inače kad ga kupujem bude uvijek min još godina do isteka ako ne i 2god...dakle,star proizvod koji bi u apoteci bio u onoj košarici kraj kase gdje stoje sniženi proizvodi pred istek roka trajanja....

i pitam ja prodavačicu,imate li drugi,ovom ističe rok za 20dn,meni proizvod traje po 3mj....ona slegne ramenima da nemaju drugi,to je sve ali da je to njima tako nedavno stiglo od dobavljača...
    rekla sam joj da ga slobodno vrate natrag,poslali su im staru robu....a ona opet slegne ramenima i kasnije ga vidim vrati na policu....
    nemam naviku ali očito stvarno moram svugdje i za sve početi gledati rokove, ne samo na svježem mlijeku isl.....

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Danas sam kupovala u BIPI i više nikad.
    Takozvani popusti izvješeni na policama su zamka i prevara.
    Htjela sam kupiti L'Orealovo sjenilo i olovku uz popust od cca 25 %, da bi na kasi
    ustanovila da popusta nema ?
    Kako nema ? Pa naravno sitnim slovima piše na reklamici da se popust odnosi na određenu nijansu !!
    Zavaravajuće i nepošteno !

Više nikad !
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 20.08.2015. at 16:56

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ma ta bipa mi je odavno na crnoj listi. Prije su imali onaj popust 20% na baby proizvode, onda odjednom je vrijedio samo za one koji imaju bipa karticu. Izvadim ja karticu, ali sad vrijedi samo za neku novu karticu, kao baby karticu i vise nije 20% nego 10%... pa koliko da ja imam kartica po ducanu... bas su me razljutili.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je Bipa skoro odmah do dm-a, pa svejedno odem uvijek samo u dm.
    Cak i kad tamo ne nadjem ono sto mi treba, ni ne padne mi na pamet otici u Bipu....
    Mislim da sam bila valjda samo jednom.
    Ne znam, nekako me uopce ne privlaci.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sve ok, treba samo čitati što piše fontom 8.
    Ko mi je kriv

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ne znam kako vama, ali meni se tete u Konzumima redovito "zabune" kod izvraćanja ostatka novca. Ja još i provjerim (ne uvijek, hebiga), ali zato MM uvijek nadrapa... Nisu to neki veliki iznosi, ali evo i prekjučer je išao po neku sitnicu i 10kn manje mu je vratila

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ta bipa mi je odavno na crnoj listi. Prije su imali onaj popust 20% na baby proizvode, onda odjednom je vrijedio samo za one koji imaju bipa karticu. Izvadim ja karticu, ali sad vrijedi samo za neku novu karticu, kao baby karticu i vise nije 20% nego 10%... pa koliko da ja imam kartica po ducanu... bas su me razljutili.
    Ak imaš karticu za taj bebi klub, ne moraš imati običnu. Kad kupim nešto za odrasle, dam da mi skeniraju tu novu. I još je minijaturna. Ja Konzumovu više ne nosim već ju skeniram s moba.
    Prije su bili baby dani s 20% popusta 3 dana u mjesecu, sad je taj Bipo klub s 10% cijeli mjesec i posebnim mjesečnim akcijama (tipa Bekutan, (kršitelj koda) i sl.). Meni je bolje planirati koliko mi treba pelena pa ih kupiti na poč. mjeseca, neg imati taj mali popustić cijeli mjesec. I onda reklamiraju kak samo članovi Bipo kluba imaju popust na Pampersice od 11%. Poklonili nam 1%.

Meni je Bipa dobra. Stalno sam išla u DM pa mi je dosadio, a znaju imati akcije 1+1 i potrefi im se dobar happy vikend. I može se kombinirati happy vikend od 25% s rođendanskim popustom od 15%.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja ju volim, odlicne akcije, osoblje osobito ok

A tih "prevara" ima po svim trgovinama, posebno bas tog tipa samo odredena nijansa i sl
    Mene vise ljute prevare kada stave krivu cijenu pod proizvod ili je oznacena akcija a na blagajni ustanovim da nije, i kad me naocigled zele prevariti, 10 kn da me netko prevari je jako puno!
    Bezobrazluk

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Podsjetilo me kako sam se prije par godina skoro počupala sa prodavačicom u Zari jer mi nije htjela prodati zadnji broj prekrasne crne kožne jakne izložene uredno na vješalici, jer ju je ona rezervirala za sebe ?! A da ne nabrajam koliko puta sam putovala u Metro i slično u potrazi za artiklom iz akcijskog kataloga, kojeg ISTOG dana od kad je katalog stupio na snagu, više nije bilo na polici. Ali, kako mi reče prodavačica, "Kad ste već došli, pogledajte si nešto slično"

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja ne očekujem puno od akcija u Metrou - dođu ljudi i pokupuju zgodne stvari na veliko za svoj dućan.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas sam isla u Plodine kupiti nesto od skolskog pribora za E.
    Svaki, ali SVAKI predmet sam morala provjeriti cijenu na skeneru, jer nije uopce bilo dobro oznaceno.
    OK, znam da dio toga i kupci vrate na krivo mjesto, itd. - ali cijene su im sve jedne preko druge, nije jasno sto se na sto odnosi.... :/

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Je,točno tak jeu plodinama na moru,od dvije cijene ribeža,ni jedna nije bila točna ni približno

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja sam išla u Lidl kupiti neko povrće i na nekoliko artikala bila je cijena skuplja od one "akcijske" koja je stajala pokraj proizvoda. Kada sam pitala zašto je to tako, rekli su da "Nisu stigli ukloniti staru cijenu"

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Plodine su uvjerljivo najveći prevaranti, nikad nisam ušla u taj dućan a da je sve proteklo u redu
    zato sam jednostavno prestala ići kod njih

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije akcijska prevara u pravom smislu, ali baš sam jučer bila ljuta
    u novom konzumovom katalogu kuponi za popust za određene proizvode za čišćenje
    kako mi je trebalo sredstvo za suđericu, a somatovi su, uz kupon, bili na 40% popusta, otišla sam kupiti
    prije sam svratila u DM da vidim kakve su tamo cijene
    somatov gel je 45 kuna, 70 tbl 70 kuna
    u konzumu je somatov gel 65 kuna a 70 tbl 105 kuna!!!!
    sa popustom od 40 posto je mene došlo jeftinije nego osnovna cijena u DM, ali samo malo
    stvarno je sramota takvo najbijanje cijena

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa je prevara s obzirom da se zna da DM baš i nije jeftin....a vjerojatno imaš dovoljno bodova za onih 15% popusta pa ti opet na kraju ispadne jeftiniji u DM-a!
    i fala na info,baš mi je somat gel pri kraju sad znam di ću ga poć kupit!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je cijena na moru, možda je negdje drugdje drugačija, zna se da konzum digne cijene u trgovinama na moru
    ne znam kakav je dm po tom pitanju

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

skulirana, ja uopce nisam skuzila da je dm skup
    mislim, skuplji od kojeg slicnog ducana?
    ili ja tamo kupujem ono sto nije skuplje?
    doduse, dosta koristim njihove marke pa mozda zato....
    bas si me zbunila...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa npr. kozmetički proizvodi koje sam kupovala u apotekama ( a sada imaš i u njihovim) su skuplji....
    sredstva za čišćenje se mogu naći jeftinije po samoposlugama...
    one drvene igračke imaš na ekupi povoljnije...
    to su isti brandovi,onda npr. alnaturin voćni shake je 13,99 a u Lidla imaš shake za 7,99, nešto je manja ambalaža ali meni puno ukusniji (ima više vrsta) te sa detaljnom specifikacijom koliko kojeg komada voća ima unutra
    mislim da su ekozona proizvodi jeftiniji od onih njihovih bio ( tipa za proso,quinou itd)....

imam feeling da sam dobro prošla jedino kad primjenim onih 15% popusta...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 24.08.2015. at 13:48

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Muller je jeftiniji od DM u dosta stvari

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ok, ovo sto si nabrojala ne kupujem
    a sredstva za ciscenje na akciji ili njihova marka
    ekozona nisam sigurna....

a i za mueller mi se cini da je tu negdje
    a tamo bas volim kupovati

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ah, Plodine! Danas. Na jednom računu.

Kava na polici 17,99- na kasi 19,99. Isprika, znate, bila je akcija , nismo stigle skinuti cijenu...Nisam kupila.
    Kaktusi na sniženju. Na njima 10,99 na kasi 23,99. A BAŠ mi se sviđaju!!! Evo, idem promijeniti cijenu u blagajni, samo malo počekajte. Yes! Evo dva kaktusa doma.

Kurkuma, na njoj cijena 19,99. Na kasi 5,99 . Kaže blagajnica, vidite da moram naplatiti ono što piše, bilo više ili manje.

I tako, što sada? Gledati svaku pojedinu stvar koju uzmeš, uspoređivati cijene...Pa, tko ima toliko vremena? Ili, jednostavno pustiti da rade što hoće, a ako uloviš-uloviš.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad će nestat kurkume u toj butizi,bome đabe je...

mi Muller dobivamo za 10tak dana...planiram poć za cca mjesec dana,kad opadne histerija...

ne znam,ja u DM-a kupujem odredjene artikle jer su kvalitetni,jesu malo skuplji ali za neke stvari ne podnosim loš kvalitet..
    tipa,kupiš žnj kuhinjski papir (ideš obrisat ruke i raspadne ti se i poljepi za ruke) za 12kn i još ti odu role puno prije nego njihov od 17-18kn....

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

I u Mulleru je dobar papir. Vidjet ces, imaju dobrih stvari. Lijepo jd neksd promijeniti. Meni je dosadio DM.
    Nije prijevara, ali ... **** mala kasica je u Mulleru 4,90, u DM- 5,90, a u Konzumu 7,90. I to isti okus.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    tipa,kupiš žnj kuhinjski papir (ideš obrisat ruke i raspadne ti se i poljepi za ruke) za 12kn i još ti odu role puno prije nego njihov od 17-18kn....
    najbolji kuhinjski papir je u lidlu za 22 kune ili aro u metrou, za otprilike isto toliko. v
    eeliki kolut neraspadajućeg, za sve kuhinjske namjene.
    otkako sam ih skužila (iste su kvalitete), više nikad nisam kupila one raspadajuće, mucicave koji nisu ni za nos, kamoli za kuhinju.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam isla u Plodine kupiti nesto od skolskog pribora za E.
    Svaki, ali SVAKI predmet sam morala provjeriti cijenu na skeneru, jer nije uopce bilo dobro oznaceno.
    OK, znam da dio toga i kupci vrate na krivo mjesto, itd. - ali cijene su im sve jedne preko druge, nije jasno sto se na sto odnosi.... :/
    Ja sam provela pola sata trazeci sto zelim iz kataloga za skolu medju priborom u potpunom neredu, i to jos prije posla, da bi mi prodavacica na blagajni rekla da jedno nije uopce ni doslo a drugog dva komada. Bila sam toliko iznervirana da ni racun nisam provjerila, sad ga se bojim uopce uzeti na provjeru (srecom ionako je samo 40-ak kn). Moj prvi ulazak u Plodine, a mogao bi biti i zadnji

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kad ste vec kod plodina: http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatsk...ovoriti-825031

Jest da je dnevno.hr, ali citam komentare bivsih radnika i ljudi pa na zalost vjerujem da je istina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •