Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: sex nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Javit cu ti cim probam, stize sutra postom, to je sve na bazi biljaka, ja se nadam da necu jos vise poludit, al ocajna sam pa cu probat. Mislim nisam ocajna toliko al bi ipak htjela malo podivljat u krevetu, a ne da legnem ko krepana riba.

P.s. Zasad skulirana - sat i pol!? Ma deset mi uta i putuj Selma. Sat i pol mozda na godisnjicu il kakvu prigodu. Dobri ste.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Smanjite seks sa 3 x tjedno pa ćeš podivljali kad ga dočeka(s)
    Posljednje uređivanje od sirius : 08.03.2015. at 18:36

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Smanjite seks sa 3 x tjedno pa ćeš podivljali kad ga dočeka(s)
    ili kao u mom slučaju, rastegni desetak odnosa kroz cca godinu i pol... Pitala me sestra mm-a neki dan da li mm ima dlakava leđa jer njezin sin ima (nikako da skužimo na kog su obojica dlakavi) , a ja se ne mogu sjetiti...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Javit cu ti cim probam, stize sutra postom, to je sve na bazi biljaka, ja se nadam da necu jos vise poludit, al ocajna sam pa cu probat. Mislim nisam ocajna toliko al bi ipak htjela malo podivljat u krevetu, a ne da legnem ko krepana riba.

P.s. Zasad skulirana - sat i pol!? Ma deset mi uta i putuj Selma. Sat i pol mozda na godisnjicu il kakvu prigodu. Dobri ste.
    e pa onda bi se ja usudila reci da nije problem u tebi nego u njemu....10min je meni musko praznjenje, to zeni nikako ne moze bit gust...ok,s vremena na vrijeme (a ne kao normala) neki kvikic ali za tako nesto onda ti moras bit ultra napaljena pa da ti bude OK....umjesto nekih prahova i supstanci neka TM "malo" poradi na duzoj predigri i atmosferi pa da vidis....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 09.03.2015. at 12:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •