-
Malo sam se nespretno izrazio sa ovim "mislim da nema smisla uplaćivati putno zdrastveno" mislim da se treba dobro informirati i provjeriti činjenice, jer znamo da se osiguranja kada treba nešto platiti vole u velikome broju slućajeva izvući pozivajući se na mala slova u uvjetima osiguranja. Svi ovi dileri osiguranja kad ih nešto konretno pitaš nemaju pojma, samo ove općenite pojmove i slučajeve koje i svi mi znamo.
Evo npr. što je mene bacilo u nedoumicu, a zbog brzine odlaska na put nisam stigao provjeriti: Alianz putno osiguranje Isključenje osigurateljeve obveze Članak 11. stavak q i r (https://moj.allianz.hr/ShowInsurance...ndRef=243-1213).
Na kraju nismo uplatili putno zdrastveno, nego samo euro iskaznicu ali sve je super prošlo i ništa nam nije trebalo.
Dobro bi bilo da razmjenimo iskustva o ovoj temi jer najgore kada ti se vani nešto desi a nemaš baš nikakvih informacija.
milivoj73, jer odlazak na hitnu bio vezano uz MPO i troškove kontrole vam je refundirao HZZO ili privatno putno osiguranje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma