Results 1 to 50 of 3831

Thread: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    zdravka82's Avatar

Nadam se da cu moci nazvati sestre, trebam dobiti mjesecnicu za vikend, a kako od 9 mjeseca nisam bila (bila pacijent dr.a) ne znam jel problem ako se samo pojavim gore u ponedjeljak.. Isla bi kod doktorice ako budem mogla..

žužy's Avatar

Quote Originally Posted by zdravka82 View Post
    Nadam se da cu moci nazvati sestre, trebam dobiti mjesecnicu za vikend, a kako od 9 mjeseca nisam bila (bila pacijent dr.a) ne znam jel problem ako se samo pojavim gore u ponedjeljak.. Isla bi kod doktorice ako budem mogla..
    zdravka,a imate dog. postupak? Jer ako ideš na konzultacije,pa zar se tad nejde 8.dc? Eventualno 5.dc,kak sam ja morala dojti prošli mjesec.
    Nazvala 4.dc jer sam taman mengu dobila u vrijeme dok im telefoni nisu radili,i sestra mi rekla doči sutra.

orhideja.'s Avatar

Quote Originally Posted by žužy View Post
    zdravka,a imate dog. postupak? Jer ako ideš na konzultacije,pa zar se tad nejde 8.dc? Eventualno 5.dc,kak sam ja morala dojti prošli mjesec.
    Nazvala 4.dc jer sam taman mengu dobila u vrijeme dok im telefoni nisu radili,i sestra mi rekla doči sutra.
    Budući da dugo nije bila, a planira postupak..potrebno je doć 3dc (ili 3-5dc) da izvadi hormone (ionako je sad ne bi odmah stavila u postupak, jer po novom 1 ciklus-vađenje hormona, idući ciklus postupak), ako doće 8dc profulat će priliku za hormone, te odgodit si postupak
    Last edited by orhideja.; 18.03.2015 at 12:58.