rijetke prirodne pojave koje danas mozete vidjeti:
pomrcina sunca,
supermjesec
revnodnevnica
rest day by Danči
![]()
rijetke prirodne pojave koje danas mozete vidjeti:
pomrcina sunca,
supermjesec
revnodnevnica
rest day by Danči
![]()
Danci, uzivaj u odmoru!
Anci, baš ti je velika cura. Moja ima 9,5 i na 34 je broju, ne znam koliko je visoka ali nosi 152 veličinu.
Ne znam hoću li danas stići odvježbati jer sutra imam prezentaciju na kongresu pa popodne moram na frizuru. Koji razlog![]()
Ja sam danas cardio shred#8 i kbell #6. I sigurna sam da su mi jucer grcevi, koji su trajali cijelo popodne i vecer, bili rezultat preforsiranja. Tako mi i treba kad nakon neprospavane noci idem otrcati najvecu kilometrazu do sad. Danciko danas uplatim. Uzivaj u odmoru. Ginger proljece stize pa ce biti bolje. Mojoj ova ranica ok izgleda...
kod mene puno uobičajeniji dan što se rast daya tiče
dakle rest day, a kao razlog prijavljujem da su mi djeca noćas ispovraćala krevet, baš sve sve, od popluna, jastučnice, madraca, sebe, sve sve
povraćali su sinkronizirano
cijelo jutro samo mašinu punim
blažena sušilica
a ni meni nije baš dobro, cijelu večer mi se želudac dizao i još uvijek mi je muka
ajoj betty, držite se
jučer odličan trening, baš sam zadovoljna, ljeto se bliži a meni se ne samo podigla guza, nego i naziru pločice![]()
Spajalice
A ustvari, mozda je radi supermjeseca moja mala nocas bila budna od 2 do 4? Sjecam se da je stariji imao slicne reakcije..
Betty, suosjecam, drzite se
Meni je danas na redu wo6 (ginger, i meni je on drag, ko i svi parni, cak mi cucnjevi na jednoj nozi nisu vise toliko bolni) ako budem imala snage nakon tog nocnog tuluma
Danci bravo
Betty :hug:
Ja ne znam hocu li danas uspjeti ugurati trening. Nadam se da hocu, samo ga jos moram osmisliti.
Drago mi je da se slijede bitna pravila pred vazne dogadjaje tj. da se ide na frizuru.
Pusti ti price, kad je kosa lijepa i uredna, odmah si sigurniji i sve bolje znas :D
betty, ajme katastrofa, to je moja najgora noćna mora
nadam se da su klinci bolje
ja upravo odradila Jillianku, dobro sam se držala, odustala sam pred sam kraj
sad se sve cijedi s mene
odoh pod tuš
muž me zafrkava da ću večeras biti puna snage - a ja mislim da ću zaspat čim mi glava dotakne naslon kauča
ali moram priznat, ponosna sam na sebe, mislila sam da neću moći odraditi ni pola
Bravo rahela
Betty kako ste?
Danas max 30 strenght! Volila bi da je bilo vise kardia jer sam dosla ljuta pa sa se ispusem al bome nije bilo lako!
rahela, pa dobrodošla nam!!!
sutra imam rest day što se vježbanja tiče ali zato idem na wineroute trip preko grane![]()
Ajme angie zavidim!,
I ja imam rest sutra, imam cjelodnevno druzenje sa frendicama![]()
prvo shoping, pa isprobavanje vjencanica pa rucak pa kod kume na kolacenisam vidila kumu od kad smo bili kod nje u zg, bas se veselim <3
Rahela bravo za prvo vjezbanje! To samo u pocetku budes prekrepana poslije, sjecam se da je meni prvih tjedan-dva trebalo negdje sat vremena da dodjem sebi.
Mb, zavidim na super vikendu s curama
Ja sam odradila workout 6 pa sad mogu na miru tamanit knedle iz lidla
Inace imam jedan dzepni kalendar gdje biljezim dane kad sam vjezbala, i danas sam nesto pobrkala datume, mislila sam da nisam upisala par dana kad sam vec vjezbala, tako da sam obiljezila unaprijed. Sad nema isprika iduca dva dana, da odvjezbam sve sto sam nacrtalako jedna frendica koja bi se pocastila shopingom prije ispita, pa onda mora polozit ispit kad se vec nagradila
![]()
neispavana sam, iscrpljena i zivcana
i cijeli dan nesto jedem
mala visi ma meni bez prestanka
nemam ni volje ni snage za vjezbanje![]()
Ipak sam stigla odradit vjezbanje i zbog toga kasnila na frizuru :zabrinuta:
Anci, bas tako, kad je frizura na mjestu odmah je sve laks!
Rahela bravo!
Ginger, nadam se da je blizu kraj bolestinama kod vas. Gledaj se ipak odmorit kad ulovis malo vremena da se jos ti ne razbolis na kraju.
Mala bebo uzivaj sutra!!!
moji su svi troje skakutali oko mene dok sam vježbala
muž je sjedio/ležao na kauču i navijao
inače, mislim da će mi biti najbolje vježbati ujutro, najmanje gužve po kući
jedino ne znam kako da odradim sva ona mlataranja rukama i nogama, a da usput ne zahvatim i Juru kad se prešetava oko mene
pa odmah pitanje za cure sa todlerima (jednogodišnjacima), što oni rade dok vi vježbate?
jel vježbate uopće kad ste same s njima, ili čekate da ih netko barem nadgleda?
a smiješan je Jure, sad već radi čučnjeve i oponaša me dok vježbam, za krepat je
e, da, išla sam se tuširat poslije vježbanja, a prije toga sam išla po robu na kat
dobro je još išlo dok sam išla gore, al sići dole je bila prava muka
a sad me najviše bole leđni mišići
Danas kombinacija od 4 amrap, svaki 10min
1.combo
1) 10 kettlebell swings 16kg
2) 5 burpees
2.combo
1) 20 strict dead lift 2x7,5kg
2) 8 shoulder press 2x7,5kg
3.combo
1) 30 side lunge jumps
2) 10 ski abs (side to side plank hops)
4.combo
1) 10 bridges on stability ball
2) 20 spider run
Sutra se nadam odmah ujutro da cu ici trcati. Prvi puta nakon 10 godina.
I kasnije cu kroz dan ubacivati pull upove. Imam goste na rucku pa bi ovo bila odlicna kombinacije.
Rahela
Ja vjezbam kad mala zaspe, velikom dam da igra igricu, gleda crtic, ma sta god hocene volim da me itko.smeta, najdraze mi je kad sam sama sa sobom
Sad, to zasad prolazi, kasnije cemo vidit
M. nekad udje u sobu dok vjezbam i onda budu komentari "mama, one to rade puno brze i bolje od tebe" ili "ja bih to mogao bolje"
A sjecam se kad sam jednom radila trbusnjake kad je on imao 2 godine, gledao me zabrinuto i onda zagrlio i rekao "nemoj se ti mama nista bjinut, to samo malo glmi i nece ti pauk nista". Ko zna na sta sam mu licila![]()
Spajka i rijetke prirodne pojave
Rahela, dobro došla! Ja vježbam kad mali spava, nema šanse da se ne vješa o mene kad vidi da radim bilo što što ne uključuje njega.
Betty, hug, nadam se da je bolje.
Ginger, teško mi te i čitati
Zhang uvijek ima super treninge
Sasa, ti ćeš brzo i do polumaratonske dužine i do veće brzine pa možeš slobodno usporiti i preskočiti treninge kad si umorna, a pogotovo nakon dežurstva.
MB, već sam mislila da si nestala na endomondu, ali te večeras pronađoh. Uživaj u vikendu!
Anci, kad god budete za kavu samo me zvrcnite, mogu prilagoditi pauzu
Angie, zavidim, ia ja bih nekim vinskim putem
Sinoć 7 km, pejs za recovery run 6:26. Večeras cardio shred 14, pratila sam je osim u onom s duplim čučnjevima i skokovima, to sam prepolovila da poštedim koljena (a ne bih ni mogla izvesti toliko).
Ja si vinski put sama napravim
Rahela, bas mi je drago vidit te tu!
Mi smo ozdravili svi, hvala svima na brizi
Nadam se da se sutra vracamo u rutinu
Vikki, svidja mi se recovery pejs
Moze kava, bas bi mi bilo drago!
Tangerina, looool, genijalan je mali
Zhang, super trening, ali daj potvrdi- ukupno si vjezbala 40 min? I sretno na trcanju, samo polako, ne kao danci :D
Ja danas active rest na Sljemenu.
Zaboravila sam reci da imam upalu, osjecam zatezanje u nigama i trbuhu. I rukama
Mislim da je to od jucerasnjeg kb 6 sa 12-icom! Volim to![]()
rahela dobro došla!
Ginger, bit će danas bolje, svako toliko moraju doći i ti bezvezni dani kad nas sve satare, drži se
ja odoh nakon kave odraditi svoj rip in pa pod tuš i u gradna žensko druženje
uživajte u vikendu ženske!
Je, ukupno 40min.
i trcala sam ujutro. Zapravo, hodala i trcala, bas zbog koljena. Vec sam jednom prosla tu kalvariju i znam sto znaci nespreman uletiti u trcanje.
a i pocetak ture mi je tezak jer ide uzbrdo pa me to nekako umorilo. Ali sam zadovoljna, pocela sam pa cu sad pomalo.
Betty kraljice
Anci dobar provod na sljemenu!
Tangerinasestrin mali je jednom bio s nama na grupnom. Kad jd vidio nju kako vjezba poceo je plakat. Ko zna sta oni misle u svojim glavama i kako im to izgleda.
Vikki bravo za trcanje
Trcala sam par puta sa nekom drugom aplikacijom al mi je endomondo drazi pa sam mu se vratila
Flopi uzivaj s curama!
I ja sam se na kraju vratila endomondu, drugi mi ili nisu lovili svugdje lokaciju ili su pokazivali vecu kilometrazu (zna i endo tako, ali rijetko).
Zhang, bravo za trcanje! Samo polako.
aaaaaaaa, odradila cijelu Jillian do kraja aaaaaaaaaaaaaa
mislila sam odustati 3-4 puta
prvi put negdje na polovici, pa kad sam vidjela da je samo pola, pomislila sam kako sam jučer mogla da mogu i danas
onda kad sam došla do dijela gdje sam jučer stala, sam opet htjela odustati, ali su me klinci smeli, pa sam samo preskočila jednu kardio vježbu
onda mi je bilo glupo jer je došlo nešto lagano, pa sam i to odradila
na kraju sam opet htjela odustati, a onda sam skužila da ide istezanje i da sam gotova!!
eto! jesam ju! iako se sve cijedi s mene
pola vježbi sam tek danas skužila koje točno mišiće trebam stiskati, a vjerujem da još uvijek pola toga ne radim dobro
Jure je bio oko mene cijelo vrijeme, Roko mi je usrao pod, pa sam mu rekla da posisa. kad posisao, Jure se nastavio igrati s usisačem i nije me uopće gnjavio
lakše mi je vježbati ujutro, definitivno
sad još idem dalje posisavati kad su već donijeli opremu![]()
Meni je potrebna promjena perspektive.
Odradila sam jedan tjedan w11 i w12 i ne da mi se višeee!!!
Mislim si ili focus ili les mills.
Moram jos razmisliti.
Rahela, super!!!
Thnx, drage, sinoc nesto bolje, nije spavala "samo" dva sata
Pa sam odlucila vjezbati sad u podne - odradila wo5 i 10 minuta c2
Da sam imalo odmorna, mislim da bih rasturila
rahela, ja ne mogu vjezbati ako malu ne pazi netko ili ako ne spi
Cure, zavidim na zavrsetku br-a
zhang, a dobri si ti treninzi
vikki jesi redovita ovih dana
flopi, uzivaj....
Danci, kako je prosao rest?
betty
Anci supet za sljeme!
Posljednje uređivanje od Ginger : 21.03.2015. at 13:03
I mene sve boli kad cutam zhang!
Ja se javljam nakon 13 km u nogama, krepana sam skroz. Gore grah, velebitsko i idem doma u krevet![]()
Ne znam jel moguce, ali runkeeper kaze da sam sagorijela 1000 kcl danas?!
A ko za vraga, osjecam neku mucninu i ni ne jede mi se :betty: :nisam_trudna:
Muz je cak ispekao palacinke, idem se natjerati pojesti nesto.
Ja sam onaj dan kad sam istrcala 13.5 km potrosila 621 kcal. Al sam danas u jadu dezurstva sve nadoknadila![]()
Anci, kako mozes moje ime stavit pored recenice "ne jede mi se"ts ts ts... ja sam skuzila da se meni ne jede jedino kad mi je lose u zivotu, kad sve krene nizbrdo.
Danas nije takav dan, al se suzdrzavam od bingeanja jer zelim biti zgodna za sasusto me podsjeti da i kad sam zaljubljena isto malo jedem, al to je bilo tako davno, kvragu i ova monogamnost
Loool, betty, sad moram reci sa smajlic ide uz mucninu :D
Ja cim mi nesto ne stima, prestane mi apetit. Malo sam umorna i rastresena i tako svasta...
Anci super za planinarenje
Rahela bravo
Cure, focus je dobar, probajte!
Danas rest a pojela sam ajmeee za cili tjedan
Kupila mi sestra u h&m-a prefora top sa grudnjakom unutra za vjezbanje, bas sam hepi!!