Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: Markeri HIV1 i HIV2 i hepatitis b i c

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Svasta je moguce...ocito netko fušari, a ti u šoku i nevjerici...
    Ja nisam mogla vjerovati, bila skoz van sebe,cudno mi je bilo jer je mm bio neg nalaz, a to se prenosi spolnim putem.... Znaci, ili je greska ili je nesto dr...na kaju smo zvali dr i rekao je da je zbog cjepiva pozitivno (na koje sam ja zaboravila)...
    Mogli su bar nesto napisati u napomeni, ovako sam od soka izgubila par godina zivota
    Ne prenosi se samo sponim putem. Ja nisam cijepljena barem koliko ja znam i moja mama kaze da se ne sjeca da su me za to cijepili, i sada vidim gore da sam krivo napisala 2 puta tj 1. i 2. put sam imala antitijela i onda nista. 20 god. smo mm i ja zajedo da se prenosi samo spolnim putem valjda bi i on imao antitjela.
    I ja sam od panike isla odmah gastroenerologu da mi objasni. Uglavnom osim spolnim putem u doticaj sa virusom mozete doci i kod transfuzije krvi, tetovazom, pirsizima,kod nekih med. zahvata i najucestalije kod zubara. Tako je meni objasnjeno.
    Meni je sada sasvim svejedno kakvi ce nalazi doci iz Petrove. Ako imam antijela to je nesto sa cime sam bila jaaako davno u doticaju i nisam ni znala da sam prebolila, simptoma nikada nisam imala- ali dr. sada bas zanima kakvi ce biti nalazi jer je u pitanju bolnicki lab.
    Eto cisto da ne dizete paniku kao ja ako vam se desi slicno.
    Posljednje uređivanje od pak : 21.03.2015. at 22:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •