Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prosli tjedan zvala u betu i rekle mi cure da ce dr. V biti tu 16.04. pa eto tako da znate....konz.i uz 1000 kn.
    Uhh

1000 kn za konzultacije i ultrazvuk?!

Mi smo konzultaije i ultrazvuk kod prof. V. u privatnoj ordinaciji u Mariboru prije tri godine platili 50 eura. Do Maribora i nazad je 3 sata vožnje, plus 50 eura troška za put... Sve skupa 100 eura, eto 250 kn jeftinije nego u Zagrebu. Visoka cijena zaista.

Čini mi se kao fina metoda guljenja mpo pacijenata. Ljudi koje ne mogu imati djecu vrlo su osjetljiva grupa, platit će u nadi da će dobiti bolje uvjete, platiit će svoju nadu u imanje djeteta, dati sve kako bi imali djecu...

... ali 1000 kn za utrazvučni pregled žene i konzultacije za nešto što se u MB donedavno plaćalo oko 380 kn... to mi se čini zbilja nefer način zarađivanja...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Uhh

1000 kn za konzultacije i ultrazvuk?!

Mi smo konzultaije i ultrazvuk kod prof. V. u privatnoj ordinaciji u Mariboru prije tri godine platili 50 eura. Do Maribora i nazad je 3 sata vožnje, plus 50 eura troška za put... Sve skupa 100 eura, eto 250 kn jeftinije nego u Zagrebu. Visoka cijena zaista.

Čini mi se kao fina metoda guljenja mpo pacijenata. Ljudi koje ne mogu imati djecu vrlo su osjetljiva grupa, platit će u nadi da će dobiti bolje uvjete, platiit će svoju nadu u imanje djeteta, dati sve kako bi imali djecu...

... ali 1000 kn za utrazvučni pregled žene i konzultacije za nešto što se u MB donedavno plaćalo oko 380 kn... to mi se čini zbilja nefer način zarađivanja...
    Da je visoka cijena je. Visoka je i kod dr. D od 650 kn. I to mi je puno. Trebaju ga platit pa deru po pacijentima, a da cemo dobit bolje uvjete hocemo. Al izmjenit nista nemozemo.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Da je visoka cijena je. Visoka je i kod dr. D od 650 kn. I to mi je puno. Trebaju ga platit pa deru po pacijentima, a da cemo dobit bolje uvjete hocemo. Al izmjenit nista nemozemo.
    bolje uvjete od čega? i što su uvjeti?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    bolje uvjete od čega? i što su uvjeti?
    Bolje uvjete cu imati svakako vec sam u petrovoj imala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •