Pokazuje rezultate 1 do 50 od 441

Tema: Kako smo popravili kvalitet JS i ostali trudni DVAPUT

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Narucila sam sve preparate osim DHEA. Bila kod mog MPO-a na konsultacijama jer uskoro krecem u stimulaciju pa sam mislila da malo ''pripomognem'' i kazem dr. sta sam procitala na ovoj temi, kad se on samo nasmija i izvadi iz ladice pripremljen recept DHEA, 60 kapsula od 25mg, a ispod pise da se pije jedna ujutro i dvije uvece, dakle bas onako kako Hanumica preporucuje Rekao mi je jos da sacekam sa nalazima krvi pa da onda pocnem piti. Bas sam se iznenadila. Kaze MM:''Ma zna dr. on je ''administrator na Rodi'' Postupak se izvodi u Belgiji.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Narucila sam sve preparate osim DHEA. Bila kod mog MPO-a na konsultacijama jer uskoro krecem u stimulaciju pa sam mislila da malo ''pripomognem'' i kazem dr. sta sam procitala na ovoj temi, kad se on samo nasmija i izvadi iz ladice pripremljen recept DHEA, 60 kapsula od 25mg, a ispod pise da se pije jedna ujutro i dvije uvece, dakle bas onako kako Hanumica preporucuje Rekao mi je jos da sacekam sa nalazima krvi pa da onda pocnem piti. Bas sam se iznenadila. Kaze MM:''Ma zna dr. on je ''administrator na Rodi'' Postupak se izvodi u Belgiji.
    A jel znas zasto jedna ujutro a dvije uvece?
    Ja sam htjela isto poceti piti DHEA koji mi je 4,2 cini mi se al nisam jos i neznam koju bi dozu trebala uopce piti.

Jel ti cekas sad nalaz krvi i pa ces znati koliki je ili?
    Sretno u novom postupku

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Za one koje planiraju naručiti Q10, na sniženju je trenutno na iHerb-u

100 mg: http://hr.iherb.com/doctor-s-best-hi...9?rcode=ktb637
    600 mg: http://hr.iherb.com/doctor-s-best-hi...5?rcode=ktb637

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove