-
Postovana gdo emira. Jos jednom Vas ovim putem pozivam da dodete i uvjerite se u snimku rodendana. Molio bih Vas dodite sa djetetom i neka dijete kao direkni sudionik dogadaja iznese svoje misljenje. Smatram da je to ljudski nacin rjesavanja problema. Svakako ja bih tako postupio prije nekih objavljivanja na forumima. Ono sto je ovime ucinjeno je steta koja steti i nasem poslu i osobno nas vrijeda kao ljude. Sama ideja oko rodendaonice je nastala kada sam ostvario sve svoje financijske ciljeve i kada mi novac uopce nije bitan ,narocito da ga zaradim na tudem nezadovoljstvu. Kako sam i sam bio dijete koje je odraslo bez roditelja znam kako je tesko zivjeti sa tim i znam kako je tesko kada roditelji nemogu priustiti svome djetetu rodendansku proslavu. Upravo zbog toga su nase cijene formirane na taj nacin da gotovo svatko moze priustiti svome djetetu to zadovoljstvo. Ulozeno je neopisivo puno u opremu rodendaonice kako bi djeca mogla dozivjeti i disko i karaoke i 3D kino i igre na otvorenome i turnire i mnostvo drugih stvari. Sto se financijske strane tice svjestan sam da ulozeni novac nikada necu vratiti jer bi proslave trebale biti znatno znatno skuplje kada bi to radio zbog novca. Onako kako ste vi opisali i kako jos neki ovdje pokusavaju prikazati ispadamo u najmanju ruku monstrumi koji se izivljavaju na vasoj djeci. Zaista me to boli kao covjeka. Vjerujte boljelo bi i Vas da vam netko stavlja na teret nesto sto je apsolutno izvan uopce vaseg nacina razmisljanja i zivotne koncepcije. Priznajem gresku koja mi se stavlja na teret vezano uz kontakt sa roditeljima no ja zaista nemogu utjecati na to da li netko razumije salu ili ne. Javno obecajem da se vise niti jednom roditelju necu obratiti ni na koji drugi nacin osim potpuno sluzbeno sa dobar dan i dovidenja. To priznajem ali ovako teske optuzbe bez ikakve provjere tocnosti i bez onog ljudskog kontakta mene kao osobe ukoliko imate bilo kakve prituzbe to mi je stvarno tesko shvatiti i prihvatiti kao nesto napravljeno u dobrom duhu a u konacnici i u interesu djece.
Zahvaljujem vam na svim postovima napisanim na forumu. Ostavljam takav nacin vama na savjest i dusu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma