heh...znaci preostaje nam samo moliti se bogu da nam ovulacija ne padne na vikend...cccc. a jel se za svaku folikulometriju moze sa jednom uputnicom ?
Curke dali ste išle na postupke ?
Ja čekam betu
Ja sam trenutno u prirodnom postupku i danas mi je 11 d.c.
Ako zaista ne rade punkciju vikendom, ne znam što će biti sa ponedjeljkom, onda će mi ovaj mjesec sve propasti.
Evo ja danas dobila, od sutra se pikam... Želim ti svu sreću, kad vadiš betu? To ide na uputnicu, kolko čekaš nalaz? Kak je postupak prošao, bilo bolno?
I ako netko zna, kada uzimati puregon, ujutro ili navečer?
Da, sutra, onda cu nazvat, nista mi nije rekla... Samo da je doza 100...
Puregon je jedan od lijekova za stimulaciju jajnika....
I ovo nije bas normalno da se radi tako...ko u drz.uredima od pon do petka(bez uvrede zaposlenima u drz.uredima)...pa ne mogu si zene namjestat ovulacije i velicine folikula...uzas
Curke želim vam Sretan Uskrs
Imam pitance , dali ste išle vaditi betu iako ste dobile mengu?
Koliko i kojih postupaka se može ići preko hzzo-a?
Sretan Uskrs i od mene...paulina nisam ti sigurna za te informacije ali sigurna sam da ce ti cure odgovoriti...mene isto nesto zanima...3.dc trebam primiti elanovu,e sad ja sam danas kao dobila nesto smedjkasto popodne...ne znam sad jel mi se to racuna kao prvi dan ili sutra kad bas krene...
PaulinA....4 stimulirana i 2 prirodna preko HZZO....
Radila sam betu i <0,5
Postajem se luđa i jadnija
Paulina zao mi je...ne odustaj. :-S
Paulina ne odustaj!!! Znam da je teško, ja sam prošla jednu biokemijsku trudnoću dok sam bila na klomifenima, znam da te shrva neuspjeh, ali isplači se i glavu gore i ajde dalje... Bit će to sve ok.
Jedan info za sv Duh za folikumetrije treba uputnica D1 koja vrijedi i za cijeli postupak aih ili ivf...
Iane meni je doktor B.napisao da ce mi za postupak trebati uputnica B1,a kad je sestra pecatirala spomenila neku D1 i ja odem svom gin i uzmem i jednu i drugu hehe neka ne bude zabune....danas idem primiti Elanovu u pon sam u ZG!
Tnx cure, sada radim malu pauzu pa dalje
Hvala Laine na obavijesti za uputnicu
Angie sretnoDržim fige da sve super prođe
![]()
Primila sam Elanovu jutros,u trbuh , ako kakvih simptoma bude javim...sada cekam ponedjeljak i svoju prvu folikulometrijuhoce li tko biti u pon.na sv.Duhu?
Vjerojatno ja, ali to ću znat sutra
Ja si dala orgalutran ali u natkoljenicu, nisam mogla u trbuh, predebela mi igla za razliku od puregona, sad me pere vrtoglavica, jaka, ne znam jel povezano...
Iane sad sam malo guglala nuspojave i nista nisam saznala dakle moze a i ne mora biti... Kazi mi za folikulometriju znas li kada trebam biti na sv.Duhu? Znas li neki br.na koji mogu pitati?
Na folikumetriju se inače ide u 7:30 pa kada dođeš na red,
uglavnom brzo to ide
Super, hvala Paulina![]()
Da, od 7:30-8, to ide jako brzo samo pitas tko je zadnji, udes iza nje i sve papire, uputnice i slicno predaš sestrama unutra dok si ti na stolu![]()
Iaine htjela sam ti poslati poruku u inbox a ne mogu... Ne znam zasto?? :-?
Cure, evo da ispravim netočne navode, izgleda da rade subotom, jer su meni rekli da dođem na uzv sutra!![]()
Ajde bar neka dobra vijest![]()
Pozdrav svima! Evo i ja sam nova na kako na forumu tako i u ovim vodama! Pitanja je mnogo !!
Ja imam 27-pcos, ... narucena za histeroskopiju u 5/15, mm 33 tezak oblik oligo. Krenuli smo na sveti duh kod doktora Baumana koji nas je zapisao za Ivf u 8/15. E sad par pitanja sto bi to znacilo da krecemo u postupak u 8 mjesecu - koliko se ceka na lijekove!! zar nisu oni na go u 8 mjesecu! kako tece sam postupak.....
svima koji su u postupku puno srecee![]()
Posljednje uređivanje od ivanais : 13.04.2015. at 19:24
Pozdrav, evo ja ti mogu reći da sam lijekove čekala tjedan dana, ako ti je napisao u 8 mjesecu pretpostavljam da češ tada krenut. Iako si na dogovoru bila kod Baumana ne znači da će ti on bit na folikumetrijama i punkciji itd... Znači ak i bude na GO vjerojatno će biti netko drugi. Želim ti sreću, ako mogu još pomoći pitaj![]()
Hvala ti na odgovoru! Ma ono sto me najvise zanima je kako tece sam taj postupak, koliko cesto se mora u bolnicu, vidjela sam da se dosta cura same pikaju a sta ako ides na pikanje u bolnicu! Ako transfer uspije kojiko se miruje .... sorry imam puno pitanja....procitala sam dosta toga ali mi se sve pomjesalo!
Prvo ideš na dogovor u bolnicu, nakon toga češ ić na folikumetrije, e sad ovisi, bude ih 3-4 odlaska, nskon toga punkcija, i transfer. Ako uspije transfer preporučaju 2 tjedna mirovanja, što je opet individualno, ti ne moraš.
Što se tiće injekcija, nema razloga da se sama ne bodeš ili muž, vjeruj meni koja sam živi pekmez da ne boli ništa, pretanke su iglice.
laine tek sad vidim da si pisala na temi velicina folikula.
Sretno![]()
Da, danas sam zvala da vidim jesu li se opliodile, dobila sam odgovor neka nazovem sutra - više nisam optimistična![]()
Laine,
Vjerojatno su vam radili oplodnju ivf-om. Kakav vam je spermiogram, kakve druge dijagnoze, koji vam je ovo pokušaj?
Sprmiogram je oligoastenozoospermia i ja imam pcos, ovo nam je prvi pokušaj. Brine me što mi nije rekla da su se oplodile a prošlo je 24h. Zar može i dulje trajat?
laine moguce je da su ih gledali u trenutku kad je tesko procijeniti je li ili nije doslo do oplodnje. desilo mi se jednom da sam zvala dan nakon punkcije i nisu znali reci jel se ijedna oplodila, a na kraju su bile 2 oplodjene, od 4 jajne stanice.
ako je radjen icsi, cijeli razvoj moze kasniti pa i to dodatno komplicira situaciju.
Sara79 situacija je srednja zalost,bila sam juce na prvoj folikulometriji imala sam samo 2f od 11,12mm sutra idem ponovo nadam se da ce se situacija bar malo popraviti,nisam jos nikakve druge lijekove dobila...
Laine hvala na odgovorima!
drzim fige za dobar tulum u labu i da se lijepo oplode!![]()
Sara79 danas su vijesti bolje,dakle 9.dc folekuli L-18,18,17. D-17,16. E-12. Primila 2 injekcije,veceras u 22h stoperica, u petak rano punkcija! Cidicemo kako ce to proci,pa se javim!
Laine jel ima kakvih novosti?
U mojem sl u prirodnom ciklusu kad sam zvala drugi dan rekli su mi da se još ne vidi, onda ja zvala treći dan i rekli mi da se nije oplodila..nadam se da to nije slučaj kod tebedržim fige
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Evo danas bila na transferu, jedna se oplodila, danas je 3. dan osmostanična, sad čekanje...
Laine, sretno! Koliko ste js Imali?
Hvala Inesz, imali mo 4 js ali se samo jedna oplodila.