da, pijem folnu, iako kao zbog mthfr mutacija ne bi trebala (kažu strani članci objavljeni ovdje na forumu), ali nitko od doktora mi nije dao konkretan odgovor oko toga, tj. nije rekao da ne pijem.
hvala, opuštam se...nisam već sat vremena ništa guglala hihih
ljubav, mislim da je ok što poblijedi! ali svaka ti čast na strpljenju što nisi već vadila krv...sretno za dalje i javi kad ćeš na uzv!!!

nisam već sat vremena ništa guglala hihih
Odgovori s citatom

nemoj zamjerit..

a sad odem skuhat si stolisnik i malo odrijemat,osjecam se tako umorno i tromo,nekako "prazno"....tak mi bilo prosle god,pila sam diane 35 9 mj,a prije njih ciklusi uredni svakih 30 dana,bolne menge i pristici,ali neka,sad bi pristeve pretpila i bolove,samo da mi je redovit ciklus .... i u 12 mj dodemm ginu jer me glava uzasno boli i muci proljev (skontala kao nuspojave pilula),a kad ono na uzv-u sve upucuje na pocetnicku trudnocu! meni sok,jer pijem pilule,pa nema govora o ovulaciji...brzo vadit betu,ali nazalost 1.12 mUI ...kaze gin biokemijska,menga dosla obilna s ugruscima i nakon 2 tjedna vodeno smedi iscjedak - menga kasnila 3 tjedna,simptomi se gomilaju ali corak - 3 vodene ciste i onda duphaston....pocela sam i stolisnik piti i bas me obradovala zadnja menga,reko konacno se pocelo normalizirat...i sad opet duphaston...a nista,popit tabletice,na kontrolu za 3mj i krenut u nove pobjede