Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav cure. Mi ćemo u jaslice u 9 mj. najvjerojanije ukoliko organiziramo čuvanje za 7 i 8mj. (u suprotnom moramo u privatni preko ljeta).
    Vezano za upise, zanima me procedura...što sve moram od potvrda izvaditi prije neo krene natječaj (koji je ako se ne varam početkom svibnja??)

broculla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure. Mi ćemo u jaslice u 9 mj. najvjerojanije ukoliko organiziramo čuvanje za 7 i 8mj. (u suprotnom moramo u privatni preko ljeta).
    Vezano za upise, zanima me procedura...što sve moram od potvrda izvaditi prije neo krene natječaj (koji je ako se ne varam početkom svibnja??)
    na stranicama zagreb.hr su sve informacije (http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=63298) , a na stranicama pojedinog vrtića su dodatne upute.
    pri predaji zahtjeva za upis:

0. popunjen zahtjev
    1. rodni list ili izvadak iz matice rođenih (datum nebitan) za dijete
    2. uvjerenje o mjestu prebivališta djeteta
    (* 1. i 2. ne treba ako se dozvoli vrtiću da provjeri podatke u MUP-u i ostalim evidencijama)
    3. potvrde poslodavaca o zaposlenju i preslike prijave na HZMO (isto kod poslodavca)
    4. ostalo čime dokazujete prednost (doplatak, invalid Domovinskog rata, rješenja Centra za socijalnu skrb, rodni listovi za ostalu malodobnu djecu u kućanstvu)

na razgovor:
    5. Potvrda o obavljenom sistematskom pregledu
    6. knjižica cijepljenja

nakon upisa:
    8. potvrde o primanjima od poslodavaca i HZZO-a o porodiljnim i rodiljnim naknadama
    9. povrde o plaćanju kredita ili najamnine za stan
    10. izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nije baš direktno o ZG vrtićima, ali to bi vjerojatno trebalo biti za sve isto pa da pitam ovdje.

Znam da dijete kojem su oba roditelja zaposlena ima prednost i dobija bodove za to. Zanima me ima li kakve razlike ako je jedan od roditelja zaposlen puno radno vrijeme, a drugi pola radnog vremena. Ima li takvo dijete manje bodova od djeteta kojem su oba roditelja zaposlena na puno radno vrijeme?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj autumn prvotno napisa Vidi poruku
    Nije baš direktno o ZG vrtićima, ali to bi vjerojatno trebalo biti za sve isto pa da pitam ovdje.

Znam da dijete kojem su oba roditelja zaposlena ima prednost i dobija bodove za to. Zanima me ima li kakve razlike ako je jedan od roditelja zaposlen puno radno vrijeme, a drugi pola radnog vremena. Ima li takvo dijete manje bodova od djeteta kojem su oba roditelja zaposlena na puno radno vrijeme?
    Pa nigdje ne postoji pitanje da li roditelj radi 12, 8 ili 4 sata. Ako te nitko ne pita, tada to niti ne napominjes.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •