Evo mi preživjeli Krizmu prošli vikend, pa čisto da podjelim iskustvo...
Imali smo ručak u restoranu najuža rodbina i najbliži prijatelji. Da je Krizma bila kasnije i da nam je vrijeme omogućilo imali bi doma na terasi najvjerovatnije u istom angažmanu. Osobno volim fešte i volim se podružit sa familijom,mojih je doduše jako malo i daleko su nažalost ali od supruga familija je blizu i ima ih puno i kad bi išli raditi feštu da zovemo tako i malo širi krug(bratiće i sestirčn njegove) nakupili bi bez problema 80-ak ljudino za ovakav događaj to mi je previše.
Što se poklona tiče, sve je bilo skromno-koga sam zvala tako sam i rekla.Većinom je dobila novce i par sitnica.Od kumova je dobila 600 kn + torta, a od ostalih po 200-300 kn. Po meni sasvim pristojno-sve više od toga smatrala bih previše.
Ljudi danas malo pretjeruju sa vrijednošču pokolona pa se tako da čuti da kumovi kupuju mobitele od 2-3 tisuće kuna i sl. Ja kao roditelj bih na prvom mjestu zabranila da se kupi takav poklon i našim kumovima sam jasno dala do znanja da si je ona kumu izabrala zato jer ju voli a ne zato da joj kupuje neke kerefeke.