Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Obnova drvene (turopoljske) kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja imam staru zagorsku drvenu kuću-utvari nemam ja nego moj MM.U toj kući se rodio njegov tata i treba naravno hrpa love da se to sredi. Svojevremeno sam čula nešto da ministarstvo kulture daje nekakvu fin. pomoć za obnovu tih starih autohtonih kuća al nisam nigdje niš pametno našla pa ako netko zna nešto nek javi. Velika mi je želja obnoviti tu kuću jer je prekrasna, al...financijski sam klasa optimist :D
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 29.04.2015. at 13:17

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam staru zagorsku drvenu kuću-utvari nemam ja nego moj MM.U toj kući se rodio njegov tata i treba naravno hrpa love da se to sredi. Svojevremeno sam čula nešto da ministarstvo kulture daje nekakvu fin. pomoć za obnovu tih starih autohtonih kuća al nisam nigdje niš pametno našla pa ako netko zna nešto nek javi. Velika mi je želja obnoviti tu kuću jer je prekrasna, al...financijski sam klasa optimist :D
    Da, MK je prije 10-tak god. izdašno sufinanciralo obnovu drvene grad. baštine. Sada je smanjen buđet i teško je dobiti ikakve novce. jednom godišnje raspisuje se natječaj. Trebate znati da ako dobijete pomoć za obnovu, država se upisuje kao hipoteka na nekretninu.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, MK je prije 10-tak god. izdašno sufinanciralo obnovu drvene grad. baštine. Sada je smanjen buđet i teško je dobiti ikakve novce. jednom godišnje raspisuje se natječaj. Trebate znati da ako dobijete pomoć za obnovu, država se upisuje kao hipoteka na nekretninu.
    To za hipoteku mi prvi glas.
    Što se para tiče načula sma da ima sad nešto i preko EU fondova, samo mislim da mi to možemo zaboravit jer kuća je na svekrvu ali zemlja na kojoj je kuća u gruntovnici glasi na 20 vlasnika valjda-od čukundede to nije sređeno a papiri trebaju biti čisti ko suza da bi se išta tražilo/dobilo
    Probam se još malo raspitat....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •