Stranica 61 od 73 PrviPrvi ... 1151596061626371 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,001 do 3,050 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Kadauna e jako si to lijepo napsiala! Ja Lajku potpuno razumijem i podržavam njen odabir, dapače, i sama bih uvijek odabrala manje folikula, ali nisam u načelu za te, kao što pišeš, suboptimalne stimulacije. Pravo izbora i INDIVIDUALAN PRISTUP!!!! to je ono najbitnije za što se trebamo boriti. ja sam stekla dojam da meni nije problem zatrudniti uopće, da sam kojim slučajem plodna, tj da moji jajnici imaju normalnu folikulogenezu valjda bih svaki put zatrudnila, ali eto slučajno to nije tako i samo uz stimulaciju folikuli rastu. I samo zato što me moj MPO dr poznaje i vodi već preko 10 god odabran je optimalan pristup da se dobije kvalitetna js, moje folikule naime treba prvo probuditi pa tek onda boostati....a potrošen je jednak br menopura (28) kao što je i planirano recimo u svibnju kad se od stimulacije odustalo jer je stim radila dr na zamjeni koja me nije htjela slušati i krenuti s manjom dozom koja se postupno povećava (nakon što se potaknu receptori)...znači tu nije samo HZZO u pitanju, cijeli sustav je krivo postavljen...

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I da, da li ću moći ići na ivf odmah sljedeći ciklus poslije aih ?
    Koristili smo klomifene. 50mg na dan od 5-9dc. Idemo opet sa njima, samo sam to pitala.
    Morati ću ići na komp jer mi preko tableta ne dozvoljava da ispunim profil i drugo..nemaju mobile verziju.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam mislila da u bolnici dobivam manjkavu terapiju, da bi sada nakon dugog protokola, s puno više lijekova dobila isti, čak i slabiji rezultat...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam mislila da u bolnici dobivam manjkavu terapiju, da bi sada nakon dugog protokola, s puno više lijekova dobila isti, čak i slabiji rezultat...
    Varnica dal si ikada dobila protokol da su bili gonali i samo par kom.menopura dodano???

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Varnica dal si ikada dobila protokol da su bili gonali i samo par kom.menopura dodano???
    Obrnuto! Menopuri sa par gonala

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Obrnuto! Menopuri sa par gonala
    Da zato te i pitam jer znam da si sad imala dosta menopura a neznam kakva ti je stimulacija u petrovoj bila.
    Mozda ti bas treba da krenes sa gonalima i onda ukljuciti po jedan menopur, naravno sa cetrotide.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nas su dočekale tri blastice,ja sretna ko malo dijete...jednu smo vratili a ostale su eskimići

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Nas su dočekale tri blastice,ja sretna ko malo dijete...jednu smo vratili a ostale su eskimići
    žužy
    sretno do neba

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bravo super sad lijepo se cuvaj i sretnooo za dalije

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Da zato te i pitam jer znam da si sad imala dosta menopura a neznam kakva ti je stimulacija u petrovoj bila.
    Mozda ti bas treba da krenes sa gonalima i onda ukljuciti po jedan menopur, naravno sa cetrotide.
    Menopuri s cetrotidima dvaput, treći put s par gonala. Isti efekt. A znaš kak se prolazi ak doktoru predložiš stimulaciju

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

A znaš kak se prolazi ak doktoru predložiš stimulaciju
    kako?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sretno žužy!!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bravo žužy!! Drzim fige!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bravo zuzy sretno

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zuzy drzim palceve da sve bude ok.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mi treci dan imamo dva osmostanicna i tri sestostanicna embrija. Odluceno je vratit u nedelju ujutro,to ispada nakon pet i pol dana. Kazu da se nis ne brinemo da ce sve bit kul :/

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

To su dobre vijesti Njuskalice! Vibram za nedjelju ~~~~`
    Da li si vadila E2 i LH na 9.dc ili na 9.dan terapije (10dc)? Malo sam zbunjena danas*

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nisam nista vadila.
    U prvom postupku vadila pa ispao na nekin nacin kriv rezultat,po brojkama sam trebala imat vise js(ako sam dobro skuzila) a imala tri,a od toga samo se jedna mogla oplodit.
    Kadas imas fm?
    Kada ce aapiracija?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A sta se tice transfera nakon 5 i pol dana(racunali u satima) sam malo zbunjena. Jer to je prakticki gledano sesti dan. Mozda netko iskusniji moze prokonentirat.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Neka je sretno i uspješno.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Njuskalica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nista vadila.
    U prvom postupku vadila pa ispao na nekin nacin kriv rezultat,po brojkama sam trebala imat vise js(ako sam dobro skuzila) a imala tri,a od toga samo se jedna mogla oplodit.
    Kadas imas fm?
    Kada ce aapiracija?
    U pon.je 2.fm, a onda cemo vidjeti za aspiraciju. Po mojoj procjeni ili u srijedu ili cetvrtak.
    Jesu rekli zasto ne rade ET u sub.navecer?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Menopuri s cetrotidima dvaput, treći put s par gonala. Isti efekt. A znaš kak se prolazi ak doktoru predložiš stimulaciju
    Znam jer se nisam slozila s dr. V u vezi stimulacije i bez pardona sam mu to rekla i odbili smo raditi nove nalaze.
    Ali zato sam sa drugim dr normalno razgovarala i nije imao nikakvu primjedbu da probamo drugi protokol.
    Nadam se da neces trebati vise nikoga od njih i da ce ti ovo biti dobitni pokusaj.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A sta se tice transfera nakon 5 i pol dana(racunali u satima) sam malo zbunjena. Jer to je prakticki gledano sesti dan. Mozda netko iskusniji moze prokonentirat.
    Pa mislim da to nema veze ako je blastica dal je 5ti ili 6ti dan.
    Neka me cure isprave ako grijesim.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zuzy i Njuskalica, sretno sa blasticama!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zuzy i njuskalica!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

super!
    i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    U pon.je 2.fm, a onda cemo vidjeti za aspiraciju. Po mojoj procjeni ili u srijedu ili cetvrtak.
    Jesu rekli zasto ne rade ET u sub.navecer?
    Bananka sretno i nek bude lijepi broj folikula u pon.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

super za blastice!!!!!!!!!!!

Varnice ja ZNAM o čemu pričaš....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zuzy i njuskalice vibram!

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Hej cure, jeste li čule za Jonasovu metodu računanja plodnih dana. Po njemu je bitno kako mjesec, vrijeme i mjesto rođenja utječe tokom cijelog našeg života pa nam tako plodan dan može pasti i na dane vještice, što bi odgovorilo na pitanje odkud trudnoća u tim " neplodnim danima ". Planiram koristiti i taj njegov kalendar pa budemo vidjeli. Neće škoditi može samo pomoci♡

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Lagunas prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure, jeste li čule za Jonasovu metodu računanja plodnih dana. Po njemu je bitno kako mjesec, vrijeme i mjesto rođenja utječe tokom cijelog našeg života pa nam tako plodan dan može pasti i na dane vještice, što bi odgovorilo na pitanje odkud trudnoća u tim " neplodnim danima ". Planiram koristiti i taj njegov kalendar pa budemo vidjeli. Neće škoditi može samo pomoci♡
    Mislim da su cure na ovom podforumu odaaaavnooo prošle računanje plodnih/neplodnih dana...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bananka vjerojatno su spojili ali takodjer mi dok.potvrdio da nema razlike sta ce vratit embrije par sati kasnije. Vjerujem mu pa ccemo vidjet na sta ce to izac

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure ja cu poludjet od nadutosti. Zeludac mi je napuhan ko da sam u sestom mj trudnoce. Uzas. Neznam sta da radim. Pomagajte.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    kako?
    Ili dobiješ po nosu zbog Guglanja ili se nafrnji da ti ne treba obzirom da ti kao znaš bolju terapiju/metodu/kajgot...
    Ovdje se ne radi o privatnom sektoru gdje ti njima plaćaš pa ćeš ti i klimati glavom i smješkati se, pohvaliti tvoje zavidno znanje u koječemu vezanom za njegovu specijalnost...
    U državnim bolnicama to baš i ne prolazi

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Varnica,ja moram onda pohvaliti doktoricu s kojom sam dogovarala ovu zadnju stimulaciju. Čak nije ni moja odabrana,mjenjala je mog dr..ali je ispalo da mi je bila i na određivanju stimulacije i štoperice...i skroz smo se sve lijepo dog.,poslušala je moja prijašnja iskustva i drago mi je zbog toga jer smo na temelju toga dobili eto dobre js. Ja sam štopericu dobila na jedan folikul od 18 mm (za koji sumnjam da me dočekal) i još par njih od 14-15 mm. Znam da mi pucaju rano i primila je to na znanje.
    Isto tako,kad sam pitala za heparin odma se složila.
    Ali,svjesna sam da nisu svi takvi i da bi puno pomoglo da neki doktori kadkad više poslušaju pacjenta...žao mi je zbog toga.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bananka vjerojatno su spojili ali takodjer mi dok.potvrdio da nema razlike sta ce vratit embrije par sati kasnije. Vjerujem mu pa ccemo vidjet na sta ce to izac
    Slazem se s tvojim misljenjem. I ja bi im vjerovala jer stvarno imam osjecaj da znaju sto pricaju i da stoje iza toga. I sigurno ne vracaju 1.puta nakon 5,5dana.
    Kako se danas osjecas? Ja sam svaki puta bila napuhana ko balon.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Napuhano i tromo.samo bi lezala a nemam bas prilike.i jako sam nestrpljiva,jedva cekam da mi vrate tockice
    Kako se ti osjecas?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja cu poludjet od nadutosti. Zeludac mi je napuhan ko da sam u sestom mj trudnoce. Uzas. Neznam sta da radim. Pomagajte.
    Antony, ne bih te htjela plasiti, ali meni to smrdi na hiper. Ako je trbuh nadut skroz do grudi, moguce je da zadrzavas tekucinu. Kako si s mokrenjem? Lezi i pij izosport, ako se ne smiri, na tvom mjestu bih otisla na hitnu. Jel te boli? Jel te bole jajnici?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Antony, koliko piješ toliko moraš izmokriti! Pij puno vode i odi sutra kod doktora. Cure su u pravu, miriši na hiper. Lezi!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

žužy sretnoooooooo!!!!!!!!!!!!!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

antony ja sam bila u bolnici radi ohss-a i nije za zezat se. ak te boli i ne mokriš trk u bolnicu.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Al ja sam svakih pol sata na vc. Piskim jako puno. Dal je moguce u prirodnom postupku otici u hiper?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Al ja sam svakih pol sata na vc. Piskim jako puno. Dal je moguce u prirodnom postupku otici u hiper?
    Mislim da nije. Jer imaš samo 1 folikul i taj napunktiraju. Nek me netko ispravi ako griješim.
    Ja sam do popodne isto napuhnuta ko leš, izgledam valjda 5mj trudna, samo što se preko noći isprrrrrr... pa ujutro ne budem takav napuhanac. I da, žuborim ko potočić u proljeće kad nabuja. Po 5 puta po noći i prestala sam brojati koliko puta po danu. :eek:

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

I kod mene je tako.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Napuhano i tromo.samo bi lezala a nemam bas prilike.i jako sam nestrpljiva,jedva cekam da mi vrate tockice
    Kako se ti osjecas?
    Ja se za sad dobro osjecam. Osjetim jajnike, neki put vise,neki put manje, ali sve ok. Do sad sam primila 1000IU Puregona, i od danas dodajem Orgalutran.
    Vjerujem da jedva cekas vracanje mrvica! Jos danas i sutra su kod tebe .

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Antony ma to je ok onda....

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Varnica,ja moram onda pohvaliti doktoricu s kojom sam dogovarala ovu zadnju stimulaciju. Čak nije ni moja odabrana,mjenjala je mog dr..ali je ispalo da mi je bila i na određivanju stimulacije i štoperice...i skroz smo se sve lijepo dog.,poslušala je moja prijašnja iskustva i drago mi je zbog toga jer smo na temelju toga dobili eto dobre js. Ja sam štopericu dobila na jedan folikul od 18 mm (za koji sumnjam da me dočekal) i još par njih od 14-15 mm. Znam da mi pucaju rano i primila je to na znanje.
    Isto tako,kad sam pitala za heparin odma se složila.
    Ali,svjesna sam da nisu svi takvi i da bi puno pomoglo da neki doktori kadkad više poslušaju pacjenta...žao mi je zbog toga.
    zuzy kak si mi??

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobro sam sarice
    Nemam baš nekaj za prijaviti,danas je 7. dpo. Čekam neka pikanja i probadanja pa neče li ga neče..

U kojoj si ti fazi,kad stupate?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dobro sam sarice
    Nemam baš nekaj za prijaviti,danas je 7. dpo. Čekam neka pikanja i probadanja pa neče li ga neče..

U kojoj si ti fazi,kad stupate?
    Ma bit ce draga, mora jednom biti
    Nemoj prerano da radis test
    Mi ti stupamo za ciklus ili dva, pratimo se uz i kad ulovimo najvise antralaca kaze dr. R onda krecemo.
    Al nekako nam se cini, tak smo se bar slozili da kod mene nema puno odstupanja pa najkasnije ce to bit pocetak lipnja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •