nije ako ga znaš izvaditi
Naravno da nije, sama sam sebi bila bedasta što sam ju vodila... imam dva psa i navadila sam se krpelja što sebi, što njima... ali ovaj je bio tako sitan da sam tek s jakim povećalom potvrdila da se zbilja radi o krpelju.
Prvo sam posumnjala na krpelja, ali je bio puno presitan... pa sam pomislila da joj je madež izrastao (što je čudno za tako malo dijete i tako naglo, ali tata ih ima baš jako puno, a ona kožu ima na njega)... pa sam uzela povećalo... nisam ništa bolje vidjela, pa sam išla dedi po jače povećalo.. i tek onda mu vidjela noge. Fakat je bio mali, najmanji krpelj kojeg sam ikad vidjela.
Ja krpelje vadim ovim http://www.otom.com/how-to-remove-a-tick imam to u dvije veličine... ali ovog nisam mogla uhvatiti ni s manjim.
Je, sam je otpao, to je bila sreća.... ali u trenu dok sam sumnjala na madež se prilično čvrsto držao.
Imala je duge hlače, dokoljenke i gojzerice... kapu svo vrijeme...
Nakon Žumberka smo ju dva put gledali... i MD i ja... nismo ništa našli. Moguće da ga je pokupila i u šetnji s psima jučer popodne.
Ok, nabavljam kemiju. Puno kemije. Da li je dosta našpricati odjeću ili baš mora po tijelu?
Mogu li ulje na tijelo, a kemiju na odjeću?