Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Krpelj - hitno pomoć molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

nije ako ga znaš izvaditi

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    nije ako ga znaš izvaditi
    Kako ces znati da li znas , ako ne probas?
    ovaj jadnicak je otpao od samog pogleda na njega, znaci da se nije niti uhvatio.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ces znati da li znas , ako ne probas?
    ovaj jadnicak je otpao od samog pogleda na njega, znaci da se nije niti uhvatio.
    Pa probala sam, na psu. Prvo smo je odveli veterinaru, a onda smo našli još krpelja i pokušavali ih sami skinuti, i mogu reći da to uopće nije jednostavno.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ps: vadenje krpelja nije za hitnu.
    Naravno da nije, sama sam sebi bila bedasta što sam ju vodila... imam dva psa i navadila sam se krpelja što sebi, što njima... ali ovaj je bio tako sitan da sam tek s jakim povećalom potvrdila da se zbilja radi o krpelju.
    Prvo sam posumnjala na krpelja, ali je bio puno presitan... pa sam pomislila da joj je madež izrastao (što je čudno za tako malo dijete i tako naglo, ali tata ih ima baš jako puno, a ona kožu ima na njega)... pa sam uzela povećalo... nisam ništa bolje vidjela, pa sam išla dedi po jače povećalo.. i tek onda mu vidjela noge. Fakat je bio mali, najmanji krpelj kojeg sam ikad vidjela.

Ja krpelje vadim ovim http://www.otom.com/how-to-remove-a-tick imam to u dvije veličine... ali ovog nisam mogla uhvatiti ni s manjim.

Je, sam je otpao, to je bila sreća.... ali u trenu dok sam sumnjala na madež se prilično čvrsto držao.

Imala je duge hlače, dokoljenke i gojzerice... kapu svo vrijeme...
    Nakon Žumberka smo ju dva put gledali... i MD i ja... nismo ništa našli. Moguće da ga je pokupila i u šetnji s psima jučer popodne.

Ok, nabavljam kemiju. Puno kemije. Da li je dosta našpricati odjeću ili baš mora po tijelu?
    Mogu li ulje na tijelo, a kemiju na odjeću?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •